reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Witaj Paulinka
[*] dla Twoich Aniolkow, co to za prof.? Jestem z lubelskiego:-)moze skorzystam. Proponowalabym poczekac do terminu @ i dopiero zrobic testa ewentualnie poleciec na betke &&&&&&&&&&&

Pozdrawiam. U mnie narazie bez staranek ale oczywiscie jestem z Wami!!!

reklama
paulinkaZ...WITAJ, światełko dla Twoich Aniołków
Z tego co piszesz, w sierpniu byłaś w ciąży więc ten cień drugiej kreski może pojawiać się jeszcze po poprzedniej ciąży, minęło niewiele czasu i może tak być. Robiłaś więcej badań? Znasz przyczynę strat Twoich ciąż?
Anncka...ale czas leci, u Ciebie koniec 29tc, super

Beata1313...a jak u Ciebie ze staraniami? Robiąłs jeszcze jakieś badania?

Agawaa, Pietrucha, Galwaygirl, Madzioorek, Carollina, Rurka, Kiraa, Malgonia, Karo, Sysiq, Ania2611, Ameritum i reszta a Wy gdzie??????????????

Paulinko witaj i ja zapalam swiatelka Twoim Aniolkom [*][*][*][*] ja w ostatniej ciazy mialam pierwszego bladziocha chyba w 14dpo dopiero po godzinie ;-) zpozniej robilam testy co dwa dni kreseczka byla coraz wyrazniejsza, takze moze cos jest u Ciebie na rzeczy i tego bardzo Ci zycze :-D

Elka_82 widze ze jestes moj rocznik :-) , a kiedy zaczynasz szaranka ?? ;-)

Doris ja jestem "w zawieszeniu" jeszcze przez jakies 2 mce :-/ , a badan niestey nie robilam zadnych, bo mieszkam w DE i po # bylam u takiego gina ze szkoda gadac nic nie powiedzial, nie przypisal i kazal przyjsc dopiero jak zaciaze czyli za jakies 3 mce :-( . A u Paulinki to chyba nie pozostalosc po ost # , bo jesli dobrze zrozumialam ost bhcg miala 55, ktore w przeciagu 72 h spadlo z 96 ;-)

Ostatnia edycja:
Elka82..witaj, a już robiłaś jakiekolwoek badania, znasz przyczynę czerwcowej straty?

Beata1313..ja zrozumiałam to tak, że PaulinkaZ straciła ciążę w sierpniu a mamy wrzesień więc jak jest w 22dc zaraz po stracie to testy mogą jeszcze wykazywać ciążę. Mi długo wychodziły jeszcze dwie kreski

Doris pekl mi pechcerz plodowy wody odeszly i na drugi dzien dzidzia zmarla...po zabiegu bralam antybiotyk bo CRP mialam dosc podwyzszone i w hist-pat wyszedl stan zapalny. Moze to od krwawienia bo trwalo ponad 2 tyg...badania robilam i nic nie wyszlo oprucz Ana 1:160 i trombocytopenia (maloplytkowosc).

paulinka witam,światełko dla Aniołków (*) mi też się wydaje że jeszcze za wcześnie żeby coś stwierdzić,najlepiej poczekaj cierpliwie do terminu @.......ale zaciskam kciuki żebyś nie czekała długo na dwie wyraźne kreski:-)

Doris ja tu jestem,codziennie czytam ale nie mam weny,temat starań na razie jest w mojej głowie uśpiony,wizyta dopiero za 6 tygodni a poza tym myślimy o kupnie mieszkania więc w związku z tym starania jeszcze bardziej się oddalom....no nie wiem na razie jak to u mnie będzie......

Trzymam za Was kciuki bardzo,kibicuję i czaruję,za starające się i zaciążone&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Miłego dnia!!!!

Doris kochana jak sie czujesz?
mocno kciuki zaciskam za Twoja fasolke kochana

Paulinko witaj kochana
[*]

Ania2611
ja tez jakos nie mam weny.... Kurcze, wyniki mam zle, amh, fsh do d..y, czasu malo, zegar tyka ma ... W tym cyklu mimo stymulacji Femara wyglada na to ze bedzie bezowulacyjny. Ogolnie mam podlamanie i to spore, dlatego tak malo sie udzielam, zeby nie marudzic....:baffled::baffled: Juz chyba nic z tego nie bedzie.... I bede czekac na wnuki jak mi to jeden madry :cool: dochtor powiedzial a nie na wlasne dziecko :baffled:

Witajcie
Tak na poczatek moja betka w ciagu 48 h wzrosla o 208% :-)
A tak sie przedstawia
Sroda 148
Czwartek 259
Piatek 457
Moja Fasolinka sie rozwija :-) :-) :-)

Kiraa....ile Ty masz lat jesli moge spytac? Czemu martwisz sie wiekiem?
Musisz uwierzyc ze sie uda, mi sie udalo i zobaczylam dwie kreski.

Pietrucha Majowkooo...gdzie jestes?

Witam.sie z cala reszta rowniez.

reklama
Do góry