reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Witaj Paulinka
[*] dla Twoich Aniolkow, co to za prof.? Jestem z lubelskiego:-)moze skorzystam. Proponowalabym poczekac do terminu @ i dopiero zrobic testa ewentualnie poleciec na betke &&&&&&&&&&&

Pozdrawiam. U mnie narazie bez staranek ale oczywiscie jestem z Wami!!!

reklama
paulinkaZ...WITAJ, światełko dla Twoich Aniołków
Z tego co piszesz, w sierpniu byłaś w ciąży więc ten cień drugiej kreski może pojawiać się jeszcze po poprzedniej ciąży, minęło niewiele czasu i może tak być. Robiłaś więcej badań? Znasz przyczynę strat Twoich ciąż?
Anncka...ale czas leci, u Ciebie koniec 29tc, super

Beata1313...a jak u Ciebie ze staraniami? Robiąłs jeszcze jakieś badania?

Agawaa, Pietrucha, Galwaygirl, Madzioorek, Carollina, Rurka, Kiraa, Malgonia, Karo, Sysiq, Ania2611, Ameritum i reszta a Wy gdzie??????????????

Paulinko witaj i ja zapalam swiatelka Twoim Aniolkom [*][*][*][*] ja w ostatniej ciazy mialam pierwszego bladziocha chyba w 14dpo dopiero po godzinie ;-) zpozniej robilam testy co dwa dni kreseczka byla coraz wyrazniejsza, takze moze cos jest u Ciebie na rzeczy i tego bardzo Ci zycze :-D

Elka_82 widze ze jestes moj rocznik :-) , a kiedy zaczynasz szaranka ?? ;-)

Doris ja jestem "w zawieszeniu" jeszcze przez jakies 2 mce :-/ , a badan niestey nie robilam zadnych, bo mieszkam w DE i po # bylam u takiego gina ze szkoda gadac nic nie powiedzial, nie przypisal i kazal przyjsc dopiero jak zaciaze czyli za jakies 3 mce :-( . A u Paulinki to chyba nie pozostalosc po ost # , bo jesli dobrze zrozumialam ost bhcg miala 55, ktore w przeciagu 72 h spadlo z 96 ;-)

Ostatnia edycja:
Elka82..witaj, a już robiłaś jakiekolwoek badania, znasz przyczynę czerwcowej straty?

Beata1313..ja zrozumiałam to tak, że PaulinkaZ straciła ciążę w sierpniu a mamy wrzesień więc jak jest w 22dc zaraz po stracie to testy mogą jeszcze wykazywać ciążę. Mi długo wychodziły jeszcze dwie kreski

Doris pekl mi pechcerz plodowy wody odeszly i na drugi dzien dzidzia zmarla...po zabiegu bralam antybiotyk bo CRP mialam dosc podwyzszone i w hist-pat wyszedl stan zapalny. Moze to od krwawienia bo trwalo ponad 2 tyg...badania robilam i nic nie wyszlo oprucz Ana 1:160 i trombocytopenia (maloplytkowosc).

paulinka witam,światełko dla Aniołków (*) mi też się wydaje że jeszcze za wcześnie żeby coś stwierdzić,najlepiej poczekaj cierpliwie do terminu @.......ale zaciskam kciuki żebyś nie czekała długo na dwie wyraźne kreski:-)

Doris ja tu jestem,codziennie czytam ale nie mam weny,temat starań na razie jest w mojej głowie uśpiony,wizyta dopiero za 6 tygodni a poza tym myślimy o kupnie mieszkania więc w związku z tym starania jeszcze bardziej się oddalom....no nie wiem na razie jak to u mnie będzie......

Trzymam za Was kciuki bardzo,kibicuję i czaruję,za starające się i zaciążone&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Miłego dnia!!!!

Doris kochana jak sie czujesz?
mocno kciuki zaciskam za Twoja fasolke kochana

Paulinko witaj kochana
[*]

Ania2611
ja tez jakos nie mam weny.... Kurcze, wyniki mam zle, amh, fsh do d..y, czasu malo, zegar tyka ma ... W tym cyklu mimo stymulacji Femara wyglada na to ze bedzie bezowulacyjny. Ogolnie mam podlamanie i to spore, dlatego tak malo sie udzielam, zeby nie marudzic....:baffled::baffled: Juz chyba nic z tego nie bedzie.... I bede czekac na wnuki jak mi to jeden madry :cool: dochtor powiedzial a nie na wlasne dziecko :baffled:

Witajcie
Tak na poczatek moja betka w ciagu 48 h wzrosla o 208% :-)
A tak sie przedstawia
Sroda 148
Czwartek 259
Piatek 457
Moja Fasolinka sie rozwija :-) :-) :-)

Kiraa....ile Ty masz lat jesli moge spytac? Czemu martwisz sie wiekiem?
Musisz uwierzyc ze sie uda, mi sie udalo i zobaczylam dwie kreski.

Pietrucha Majowkooo...gdzie jestes?

Witam.sie z cala reszta rowniez.

reklama
Do góry