reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Alez tu ostatnio strasznie cicho...

Ameritum
- ja osobiscie polecam rogala do spania... ja mam takie cos w ksztalcie litery V, dosc wysokie i do jakiegos czasu to bylo zbyt duze i uzywalam tylko zwinietej poduszki (miedzy udami), ale jak brzuch powiekszyl swoje rozmiary, to nie ma nic lepszego do spania... Fakt - moj K sie wscieka, ze nawet sie przytulic do mnie nie moze, bo i z przodu i z tyl ten rogal:-D ale moge z czystym sumieniem polecic.

Beata - no to spore wyzwanie z tymi cwiczeniami jak dla mnie... ja jakos zmobilizowac sie nigdy nie moge...

Truskawka, Aschle, Doris - trzymam kciuki za testowania w tym tygodniu &&&&&&&& oby, oby:tak: &&&&&&&&&&&

Pietrucha - jak tam u Ciebie??? powtarzalas test??? Robilas kolejna bete??? Daj znac, bo za Ciebie tez kciukow nie puszczam &&&&&&&&

U mnie pierwsza noc bez kaszlu... Mam nadzieje, ze juz przechodzi... syrop z cebuli pijemy oboje z Mikolajem, do tego domowy sok z malin (jeszcze od mamy zostawiony na czarna godzine):-D
A brzuch dzisiaj masakrycznie mnie boli przy kazdym kaszlnieciu... nawet paracetamol nie pomaga - tak strasznie potluczona jestem od srodka... mam nadzieje, ze z dzidzia wszystko w porzadku...bo do lekarza ide dopiero w piatek...

Pozdrawiam i czekam na dobre wiesci :tak:

reklama
Pietruszko kochana.zagladnelam tutaj myslac o tobie.no i lepszej wiadomosci na dobranoc niemoglas przekazac.kochaniutka zycze ci aby tym razem bylo wszystko ztak jak sobie wymarzysz, zycze ci z calego serca bo bardzo na to zaslugujesz.caluski

Pietrucha - wiedzialam, no przeciez ja to wiedzialam:) zartuje oczywiscie:) ale przypuszczalam i mialam ogromna nadzieje ze to bedzie Twoj czas:) obys nam od teraz juz same dobre wiesci tutaj pisala...Gratuluje kochana:)

reklama
Do góry