reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Agawa supeeeeeeer!! a coooo, masz mieć lepiej niż my? ja w Peru nigdy nie byłam i pewnie już nigdy nie będę:-p
Kochana przeogromnie się cieszę, coś niesamowitego!!!! :*

Agawa jaka śliczna beta!!!! pewnie że to cud! Jak każdy który rośnie w nas :-)

Rurka - póki nie ma @... Wiesz o co chodzi :-)
A dla Haneczki [*]

Agawa... Boże to wspaniale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! teraz migiem do lekarza!!!!!!! leżeć pachnieć i czekać na swój mały najprawdziwszy cud!!!!!

Agawa!!! poryczałam się jak zobaczyłam te pozytywne teściory!!;-) a beta to już była formalność przy tak wyraźnej kresce :tak:
ogromne gratulacje, modlę się za Ciebie i wszystkie staraczki by każdej z nas się wkońcu udało!!

rurka
[*] dla Hani, ja wczoraj miałam dzień zadumy nad Zuzią...siedziałam i płakałam pół dnia wspominając mojego Aniołka...to już zawsze będzie wracało, jak bumerang...

Agaawa, napompowali Cię wcześniej hormonami to i masz! GRATKI raz jeszcze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pisałam Ci, że masz jeszcze czas i proszę :-)
Kasiuchna ile do końca? Dni? Godziny?
Madzorrek dziekuję ale "cuda" możliwe są do pewnego wieku, z przyzwyczajenia tu jestem i już niczego dobrego się nie spodziewam.
Rurka nie ma @ jest nadzieja!

Madziorrek fizycznie daję radę i zupełnie nie narzekam-pewnych rzeczy już robić nie mam siły więc nie robię i tyle. Gorzej psychicznie bo jakoś zaczęłam się martwić że już tak blisko do końca i wszystko gotowe-boję się, żeby małemu na koniec nic się nie stało. Ale to już chyba wpisane w nasze ciąże.. W każdym razie w czwartek idę na kontrolę i albo mnie już w szpitalu zostawią albo jeszcze odeślą i w poniedziałek pojadę na cc :)

Agawa beta piękna!! A kiedy mieliście lecieć?? :)

reklama
Do góry