reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

ewiku kochany.. więcej wiary w siebie!!! może będzie całkiem fajnie... zintegrujesz się z zespołem...:-)
a cykle moje to magia... od porodu najkrotszy miał 28 dni a ostatni miał 47 dni...:eek: więc tak to...

reklama
Hej Mamuśki :)
Ucieszcie nas zdjątkami Waszych pociech!
Madzia - Twoja Zosia pewnie już sama siedzi?
Eska - jak się miewa szałowy blondyn?
Ozilka - a Twoja córcia?
Mika - nawet nie pytam bo to trudny dla Ciebie okres - jak sie ogarniesz, odsapniesz to chwal się Leonem :tak:
Reszta mam - ku pokrzepieniu staraczek chwalić się proszę!
No iczekam na info od szczęśliwej mamy co zapowiadała powrót na listę staraczek od sierpnia? Nanu, pozdrawiam.

Boże Kochany! dziewczyny, prosze Was wszystkie o gorącą modlitwę. Jesli to jest prawda, to błagam Was o wsparcie, żeby było dobrze. Jestem przerażona.

Agawa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa widać jak BYK!!!!!!! :-):-):-) kochana Ty leć na betę, wstrzymaj się z przelewem i dbaj o siebie już od teraz podwójnie!!!! :-)

Rurka za Ciebie też ogromne kciuki!! :-) gratulacjee

no dzisiaj widzę jakiś wysyp dwóch kreseczek ;-)

Ja pier do le za przeproszeniem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Agawa&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Jak ja sie cieszę. Kciuki już są. A reszta niech leci za przykładem.

Zaciążać kochane!!

_______________________________________________________________________________________________________________

Agawa powtórzę za Madziorkiem - ja pier do le!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Masz tu całą masę tylko dla Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i buziaki i modlitwa!!!!

Rurka - gratulacje!!!!!!!

Jaki wspaniały dzień :-):-):-)
Ja chyba zaczynam czuć lekkie bo lekkie plumkanie mojego Babla :-)

reklama
rurka- przepraszam- ogromnie 3mam kciuka i za Twojego bladziocha, niech rośnie w siłę i ciemnieje z każdym dniem. A bebik niech rośnie zdrowo;*

fastastycznied babki;))))

Jeszcze tylko moj Ewik;)

Do góry