reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

czesc dziewczynki :-)

Martoosia pamietamy, pamietamy :-) nie ma jak nasze stare bajki :-D, doczytalam sie ze grasz w Diablo ^^, ja w WoW mam kilka postaci, a najbardziej lubie grac priesta shadow, choc moja gildia woli mnie jako healera :-D a teraz brak czasu i sil na gre :-D

u mnie nadciaga wredota...

Milego dnia dziewczynki, trzeba sie powoli szykowac do pracy, a jutro wolne :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dumbo pamiętam.. ale to co Myszka napisała za cholerę nie kojarzę:eek: moze dlatego ze nie gram w nic..
Myszka to ze temp. spada nie oznacza ze @ nadchodzi.. czasami jest tak, że w okolicach oczekiwanej @ spada aby później moc wzrosnąć:tak: ja bym jeszcze nie przesądzała na Twoim miejscu.. jak spadnie moooocno nisko to tak.. ale jeszcze nic straconego, zatem trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Myszka ratunku, jakie shadow'y i inne bestie?? Coz to jest?? Ja to czasem tylko w Simsy na facebooku gram heheheehe. Jesli chodzi o tempke to....poki pilka sie toczy, mecz nie jest przesadzaony!! &&&&&&&&&&&&&

Ja za to swoich zygzakow za cholere nie moge rozgryzc, nie mam pojecia o co loto:( Tempa powariowala, bo ja tez jestem niezdrowo zaburzona pod wplywem tych stresow....cholerka!!

Dziewczeta trzeba wymyslic jakis sposob, bo bocian nam zdechnie...

hej Dziewczyny.

Myszko temp. spada ale troszkę trzymam &&&& żeby @ nie było i bede trzymać jak długo trzeba bedzie:-)
A ja dziś miałam szczękę do kolan hehe stoje rano przed oknem (4 pietro) i tu nagle nie wiem skad wylatują dwa ogromne bociany mi przed oczami jak ja sie wystraszyłam, one sa ogromne eheheh. Fakt mieszkam blisko łąki i pola także pewnie tam sobie zmierzały ale nie widzialam czegoś podobnego wczesniej aż zaniemówiłam hehhe moze to jakiś znak;-)
A tak poza tym dziś w mojej firmie dzień zwolnień:-(oby mnie ominęlo...

Gatto zygzakami się nie przejmuj.. na wątku "1 dziecko po 30-tce" jedna Dziewczyna też miała zygzaki i skończyło się tym, że pokazała nam II kreski:tak: spokojnie.. niech sobie temp. zygzakuje :happy2:

a na tego lamparta to jakoś tak z dystansem patrzę..:eek:;-):-)
nie ma co, miły kociak..:tak:

Gatto zygzakami się nie przejmuj.. na wątku "1 dziecko po 30-tce" jedna Dziewczyna też miała zygzaki i skończyło się tym, że pokazała nam II kreski:tak: spokojnie.. niech sobie temp. zygzakuje :happy2:

a na tego lamparta to jakoś tak z dystansem patrzę..:eek:;-):-)

No tak, na ciazy po poronieniu tez jedna kobietka miala plaski jak nalesnik i teraz ma nie-plaskiego Karolka:happy2:
A jeli chodzi o zwierzaczka, to zobacz jaki slodziak:tak:
nie ma co, miły kociak..:tak:

e tam od razu "pijaczyna".. musiał se chłopak glonąć.. taki stres jaki ma tam w górze aby nas wszystkie odnaleźć.. no trzeba mu dać trochę czasu..;-)

pomyśl sama jaką musi drogę zrobić..
Polska-Włochy-Niemcy..

reklama
Syneczki3 dziękuję za te słowa,Wasze odpowiezi uspakajają mnie,że ifinał u mnie tego wszystkiego będzie takie,że zajdę w ciążę...swojego Aniołka dłużej nosiłaś od sercem wtedy.teraz masz pociechę która zdrowo rośnie i oby tak dalej 3 mam za Was kciuki...

Do góry