Dziewczynki dziękujemy bardzo za te ciepłe słowa, za tę moc kciuków, pozytywnych myśli bo przecież gdyby nie Wy to wiecie.....byłyście największym wsparciem i zrozumieniem przez ten okres, bardzo się cieszę, że u reszty brzuchatek wszystko ok, tak patrze na Wasze suwaczki i oczom się nie chce wierzyc jak mkną,
Mika na rozletce,
Suana też,
Karaiwina leci jak z górki,
Madziorek kończy z Caroline 1 trymestr,
Malgonia gratulacje i oby z górki,
Anncka pomyka w 7 tydzień no po prostu super,
Celta gratuluję 3 wow bardzo się cieszę będziesz super mamuśką!!!!!!,
Agawa trzymam ogromne kciuki 10 maja już wszystko się uda zobaczysz nie ma innej opcji,
Galwaygirl pozdrawiam Was serdecznie, Karo śliczny torcik, mała jest urocza,
Myszko dziękuję i pozdrawiam napisz czasem co u ciebie bo nam znikłaś
,
Elka trzymam kciuki mocno mocno mocno,
Pietrucha czekam na efekty hihihihi wiesz jak jest
Maga pozdrawiam i jak tam staranka??
Ania słońce moje nie płacz bo zanim się obejrzysz będziesz tuliła tak jak ja przede wszystkim wiary Ci życzę kochana
Moniska pozdrawiam i &&&&&&&&
Madzia dziękujemy i całuję Was z Zosią
Marcelka Was z synusiem pozdrawiam ogromnie
Ewiku całuję Cię ogromnie dziękuję za ciepłe słowa i życzę Ci wiesz czego, bo musi się udać!!!!!!!
Neta pozdrawiam serdecznie
Michalinka buziaki dla Ciebie i Wikuni
Izka dziękuję i całuję Was z synusiem ogromnie. P.S dzięki za pas wczoraj założyłam 1 raz
))
Ozila jak tam Ci idzie ???pozdrawiam
Mam nadzieję że o nikim nie zapomniałam każdą z osobna całujemy i pozdrawiamy bardzo bardzo, ja walcze z laktacją bo mam mało pokarmu jak co mile widziane wskazówki cenne, mój syn zjada sobie na raz ze 100 a ja w cyckach mam zaledwie 40-50 echhhhhh także od dziś wprowadzam terror laktacyjny, piję herbatki, i będę się laktatorem masturbowała co 2 godziny hihihihihih, a tak to Miki jest złotym dzieckiem śpi i usmiecha się, w nocy mamy tylko 1 pobudkę ale wtedy mój mąż się wykazuje i go karmi
także ja sobie ino podglądam namiętnie jak sobie radzi
))