reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Madziorrrek miałam nadzieję na jakaś wiadomość..
Annecka ja pierwszą poronilam a drugą, cóż nieświadoma polecialam z IE do PL na ślub, potem z IE do Niemiec, stamtąd na Mauritius 10h chyba no a tam się dowiedzieliśmy że wracamy we 3. No wpław się nie dało i kolejne 3 loty już świadomie. Jakby Młody się nie ukrywał na HCG (pewnie źle badanie zrobili) to na 1000% nie polecialabym dalej tylko sruuu do IE bo wycieczkę dzień później kupiliśmy. No ale Piotrus lubi podróże. Koleżanka powiedziała że poleciała i poronila później i sobie zarzuca że to po części przez lot... decyzja należy do Ciebie. Mi lekarz powiedział że jeśli chce latać to w 2 trymestrze a w drugim miałam skurcze i bilet niewykorzystany :(

reklama
Konsultowałam się z lekarzem i mówi że nie ma przeciwskazana do lotu, że na tak wczesnym etapie to nie powinno mieć wpływu na fasolke, trochę mnie uspokoił więc raczej polecę...

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny!

Madziorrek - co z Tobą? .?????

Ameritum, ja uważam, ze lot nie ma większego wpływu na wczesna ciaze. Zreszta, musze tak uważać, bo juz mam poumawiane loty i wykupione bilety na kilka szkoleń za granica w maju i czerwcu w związku z moim nowym stanowiskiem. A skoro w maju bedzie InVitro, to mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze i będę mogła spokojnie lecieć. Ja sie nie stresuje w samolocie. A loty krótkie.

kurcze ciekawe jak tam Madziorek... zaczynam się denerwować...

moja wczorajsza siłownia zamieniła się w grupowe ćwiczenia z dziewczynami z pracy - z MelB :) fajnie było ale przyznam że momentami ciężko :)

Madzorrek pewnie odsypia wczorajsze stresy:tak:
Eska pewnie tu zagląda ale z telefonu cieżko pisac więc pozdrawiam :happy2:
Rurka ostro działasz, podziwiam :-)
Ciężarówki pozdrawiam ciepło - jest wiosna, taki piękny czas, będziecie brzuszki na słonku wygrzewać :tak:
Staraczki i testujące - nieustająco kibicuję, oby jak najmniej nas było!

hej ewiku;* Odsypiam:))) To prawda dalej czuje sie fatalnie, ale z dzidziuniem wszystko ok;))) ehhh. Swoja droga zaraz po przebudzeniu nawymiotowalam Jankowi do łóżka dzisiaj. hihi

pikipik 838.jpg

Najpiękniejszy widok świata;) Dziekuje za troske;) Czas już powoli zaczynać cieszyć się ciążą;))

I love You girls;*

Załączniki

• pikipik 838.jpg
    pikipik 838.jpg
    8,6 KB · Wyświetleń: 38
Madziorrek PIĘKNIE!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D
Tak, czas najwyższy zacząć cieszyć się ciążą, wszystko jest dobrze! Bardzo się cieszę.

Elka, zakupiłaś ten test? Czy zdecydowałaś czekać do weekendu? &&&&&&&&&&&&&&&

Agawa ściskam moooocno!

madziorek ale Fasol już duży:-D to dobrze,że wszystko jest ok &&&&&&&&&&&& ciesz się ciążą,ciesz się każdym dniem z Maleństwem Mamuśko:-)

reklama
Eska wielkie odliczanie czas zacząć! :)
anncka super beta!!!!!!! Gratulacje :)
madziorek super, że wszystko ok!!! jaka piękna fasolka!!! ja też takie bóle miałam na początku, lekarz mnie uspokajał, że są naturalne, bo macica przygotowuje się do nowej roli.
Agaawa już niedługo @ nie będzie przychodzić :*

Buziaki dla wszystkich!

Do góry