reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Witajcie ;-)

Eska a Ty jakoś nie powinnaś niedługo się wybierać na porodówkę ?:D
Madziorrek gratulacje, dopiero teraz zauważyłam suwaczek!!! Trzymam mocno mocno kciuki za to żeby wszystko było super a dzidzia była cała i zdrowa z Tobą za 9mc;)

U nas troche chorob synek od stycznie łapie mi ciągle anginę, już nie wiem który antybiotyk dostaje ;/ Ogólnie z nami ok ja w końcu się wyleczyłam z zapalenie krtani, teraz lecze zatoki, w pon kolejne usg ;) A pod koniec miesiąca przepyszna glukoza ;D

Trochę jednak czuje że moja Ola będzie chłopcem, to nie daje mi spokoju ;D no ale zobaczymy w lipcu ;D

Za wszystkie dziewczyny trzymam ciągle mocno kciukiiii!!!

reklama
Madziorek GRATULACJE!!!! tak bardzo się cieszę :))) super wiadomość! aż mi się humor poprawił :)
a na pewno tylko jedno serduszko ?:p
wysyłaj nam fluidki, duuuuużo duuuużo fluidków!

serduszko jedno, ale pikne <3 :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

a łapcie kochane -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Urwanie glowy dzisiaj mam i dopiero teraz znalazlam chwilke zeby zajrzec do Was.

Madziorek - tyle nerwow i na co to bylo? A mowilysmy wszystkie, ze bedzie dobrze:) Wiem wiem latwo tak mowic, ale sama tez sie bardzo martwie.
W kazdym razie super wiesci:) Gratuluje kochana tego serduszka co juz w Tobie pieknie bije.

Mam nadzieje, ze we mnie tez zacznie bic rownie mocno jak u Ciebie:) Choc pewnie nie szybko to sprawdze.
Dzis zrobilam kolejny test i byl juz baaardzo czytelny:D:D:D

Pozdrawiam Was ;)
Mimo, ze za oknem dosyc Deszczowo, dla mnie dzisiaj swieci slonko:D

Buziole:*

Madzioreeek aaaaaaaaaa przeeeeeogromne gratulacje!!! cudownie, że serduszko pieknie bije!! i tak teraz przez paredziesiąt lat :-)

Carollina Tobie również gratuluje!!!!!

chyba faktycznie w tym roku będzie wysyp dzieciaczków
:-):-)

reklama
Madziorku! HURA!!!! A mówiłam, ze wszystko bedzie dobrze? Jak ciotki czarują, to ne ma siły, żeby sie nie udało. CUDNIE!:-D

Carollina za Ciebie tez trzymam kciuki!

a ja wróciłam ze sklepu, nakupowalam batońikow dla męża chudzielca! Dzisiaj sie juz musze spakować, bo jutro zwariowany dzień. Kota jeszcze musze do teściowej na wczasy zawieźć. :szok:

Do góry