reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Cześć :-)
Ja na momencik tylko, kawę sobie zrobiłam w robocie i chwilę odsapnę i napiszę, że żyję, ale w niezłym biegu.
Nie nadrobiłam Waszych postów, przepraszam, ale przy najbliższej okazji usiądę i przeczytam sumiennie wszystko. Widzę, że carollina szalejesz! I za Ciebie i za Madziorrka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& nieustająco! Wszystko będzie dobrze.

Mnie proszę wypier...ć z listy staraczek póki co. Dziś 5 marca, u mnie 48dc, w ciąży nie jestem, cykl był najprawdopodobniej bezowulacyjny. Na razie pasuję. Poczekam jeszcze trochę i może pomyślę co dalej. Czy będziemy się dalej starać.
I oczywiście nie zadzwonili do nas jeszcze, zadzwonili za to do naszych znajomych, a ja w rozpaczy pożarłam jednak w tłusty czwartek pączki.... I skończyłam dzień z bilansem 4 sztuk. No trudno.
Tak wiec głównie to czekam i na @ i na telefon, choć może w odwrotnej kolejności :-).
Ściskam Was wszystkie cieplutko i do sklikania niebawem!

Celtunia kochana... ależ długo szukaja dla Was tych dzieciaczków;* ale za to jak się w końcu spotkacie to będzie sielanka... a to już tuż tuż...ehh;)

co tak cicho.....??????? znowu komputer mi muli,czekałam 5 min aż mi stronę otworzy a tu nic do poczytania:dry:

Dziś uświadomiłam mężowi,że jak uda się wydać na świat potomstwo to do 4 lat siedzę w domu z dzieciaczkiem,żadnej niani ani żłobka;-)a co!!!!

aniu my aniołkowe mamusie, mamy silną poptrzebę tulenia dziecka i myśle, że będziemy mieć ją dłuuuugo, więc doskonale Cie rozumiem. A udać się na pewno uda..... Z każdym dniem bliżej niż dalej te nasze marzenia...:-):-):-):-):-)

Helloł!

Madziorku bez świrowania będzie dobrze jutro. Na pewno! &&&&&&&&&

Carolline, Ameritum
Gratulacje!!!! Nudnych i książkowych ciąż wam życzę!!!

Za wszystkie ostro działające staraczki trzymam &&&&&&&&&&&&&& mocno mocno;)

U mnie ok. Troszkę się niecierpliwię kiedy zobaczę moją dzidzię, ale USG dopiero 17.03, ale za to codziennie ją podsłu****ę nawet 2 razy;) I jest już coraz bliżej pępka.
I jeszcze tak wieczorowo zdjątko z fluidkami 15t6d~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IMG_0720.jpg
Wiem mistrzynią nie jestem w robieniu zdjęć z rąsi:p

Ah i dziś brat i bratowa poprosili mnie na matkę chrzestną dla Bartusia:))

Załączniki

• IMG_0720.jpg
    IMG_0720.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry