reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Malgonia, super ze sie odezwalas! I ciesze sie ze fizycznie ok. I na spokojnie, zacznij staranka wtedy jak będziesz miała sile i chęci. Będę kibicować gorąco.

zreszta ja Wam wszystkim tak bardzo kibicuje, ze aż dziwne. Nie ma u mniezadnej zazdrości jak sie którejś uda, sama radość. Uważam, ze wszystkim nam sie należy troche szczęścia i ono przyjdzie prędzej czy pózniej.

Ania, no... Bardzo dobre podejście, tak trzymaj. Pewnie domek piekniutki sie tam szykuje.... Na tego wysnionego synusia! Zobaczysz.... Krakam, krakam, jak czarownica... :))

reklama
agawa czaruj,czaruj czarownico kochana:-D ja tez czaruję,może nawet w jakąś kulę magiczną się zaopatrzę:-D

.....no i racja ja też absolutnie żadnej "złej" zazdrości nie czuję jak którejś z Was się zachodzi w ciąże lub jak któraś szczęśliwie zdrowe dziecko rodzi.....i każdej szczerze kibicuje,jesteście mi bardzo bliskie....ostatnio rozmawiałam z moją przyjaciółką od przedszkola całe życie razem o moich uczuciach odnośnie strat ale nie mogłam się przed nią tak otworzyć jak przed Wami dlatego,że wiedziałam,że mimo szczerych chęci nie zrozumie mnie...

Fakt, nawet bliska Ci kobieta, która nie przeżyła straty - matka, przyjaciółka, nie zrozumie w pełni co czujesz...

ANIU PEWNIE MI NIE UWIERZYSZ- ALE HISTEO NAPRAWDĘ NIE BOLI;* cHWILE TYLKO, TAK JAK PRZY OKRESIE I PO KRZYKU;* ODWAGI KOCHANA;*

Ewiku moj kochany i Agawiku;)- macie racje 0 zazdrości. Mam nadzieje, że już za kilka/ kilkanaście dni będę Wam gratulowa;* u mnie jeszcze 3 dni do testowaia... jest coraz ciężej;p

Małgoniu gratuluję zielonego światła;))))

A u mnie cycuchy mega bolą, jajniczek boooli, wymioćić się chce,,,, jest nadzieja, złudna, ale zawsze;)))

Ostatnia edycja:
Martocha, Madzia dziękuję śliczności;)*

Michalinka trzymajcie się zdrowo;)

Agawa I Madziorek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ewik łap fluidki a fruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Mika pokaż jakieś foty chaty pooglądamy;)

Karaiwina ja to płaczę kurcze co 2 dni jak mój synus mi odkopuje jak z nim rozmawiam;)

Ania będzie dobrze przeżyjesz Pietruszka dała radę to i TY;)

Caroline jak tam zrówko???

Malgonia miło Cię słyszeć uważaj na karnego XDDDD ale cieszę się, że wszystko ok i masz zielone światełko;)))

Maga cieszę się że lepiej;)*

Elka, Karo, Neta, Celta, Pietruszka, buziaki

A U MNIE JEDNA WIELKA ROZPIERDUCHA SZYKUJEMY WYPRAWKĘ;))) I WIECIE CO W ŻYCIU NIE SĄDZIŁAM ŻE DOJDĘ DO TAKIEGO MOMENTU DZIEWCZYNY WIARA CZYNI CUDA I WAM TEŻ SIĘ UDA!!!!!!
1620715_823241531035209_111342750_n.jpg

Załączniki

• 1620715_823241531035209_111342750_n.jpg
    1620715_823241531035209_111342750_n.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
ania2611 dziekuje ze pytasz.Dzisiaj akurat kiepsko dopiero teraz siadlam na kompa bo tak mnie muli od rana ze szok.Caly dzien w lozku albo kibelku....a teraz mnie naszedl smak na......golonke z musztarda ale sobie na razie odmawiam ile sie da bo jakbym jadla to na co mam chcice to pod koniec chyba by mnie turlali na wizyty
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif

No i dzisiaj zamowilam spodnie bo za chwile szkola a ja sie nie dopinam w swoje stare

reklama
Eska no wyprawka jak dla kilku dzieciaczków :-D musisz mieć frajdę !!!
Aschlee - to szybko Cię wzięło na jedzenie, który to tydzień? :szok::-)
Mąż kazał mi kupić test - kupiłam...

Do góry