reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Agawa, przepraszam i ja gratuluje!!! Ale jestem jak otumianiona!! Tyle miesięcy, tyle zmagań i w końcu widze II. Tylko możliwe, że tak wcześnie by wykryło z wwieczorca? Mam nadzieje, że to nie wada testu!!!

Karo, Mika- dziękuje;)))

reklama
madziorek xxx.jpg

Załączniki

• xxx.jpg
    xxx.jpg
    8 KB · Wyświetleń: 31
Ale wiadomości !!! !!! :szok:

MADZIOREK - sikaj jutro i wstawiaj fotkę - już my wyczytamy dwie kreski :-)
Agawa - super informacja :-D Pani Prezes nie szukasz pracownika? :cool2:

Poprawiłyście mi humor - dzięki !!! :rofl2::rofl2::rofl2:

Hej Laski

Madziorrrrek
ach ty niecierpliwku!!! Bladzioch mowisz, siknij z ranca i wrzucaj nam tu co wyszlo &&&&&&&&

Agawa gratki awansu i kciuki za II &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Maqa
jeszcze troche kciukow mam takze za Ciebie tez mocno zaciskam abys wysikala jakies II buzka

Marcela
ale Przystojniacha, gratuluje i powodzonka z bzuszkiem niech sie w koncu uspokoi &&&&&

Celta, Mika, Eska, Ania, Malgonia, Carolline, Madzia, Michalina, Karaiwina...i wszystkie wszystkie Laseczki mocno sciskam :*

Dziewczyny ale kamień spadł mi z serca ;) byłam dzisiaj na pierwszej wizycie u gina po poronieniu. I okazało się, że wszystko ładnie się oczyściło i przekazał dobrą wiadomość, że jajniki od razu podjęły pracę, endometrium właściwe i za ok 2 dni spodziewamy się owulacji :)) dał zielone światło na starania już teraz i przepisał luteinę którą mam brać po pozytywnym teście :) Jakoś tak nastroiło mnie to wszystko pozytywnie. Nic tylko przytulać się z mężem :)))))))))
chętnie przygarnę fluidki od którejś zaciążonej :)
ściskam wszystkie

heh dzieki dziewcczyny. Ochłonelam jak zobaczylam na gaciorkach dwie duze czerwone plamy... polecialo trochę krwi a pozniej koniec. Nie ma co gdybac, jutro beta i wszystko bedzie jasne.... ale moj J widzi 2 kreske wyraznie... wiec przynajmniej wiem, ze nie zguplam

anncka- gratulkuje zielonego koloru:))

Madziorrek
Co za fantastyczna wiadomość wieczorową porą! Bardzo się cieszę!!! Czekam niemal z wypiekami na twarzy na zdjęcie jutrzejszego testu! O rany, ale mi będzie kawa smakować jak będę wiedzieć, że mojemu kochanemu miastu przybędzie mieszkaniec i to pewnie niejeden, biorąc pod uwagę również Agawę!
Kurcze, tymi plamami na razie się nie martw zrób rano test z porannego moczu i jeśli chcesz idź na betę rzeczywiście. Ściskam i trzymam kciuki!

Agawa GRATULUJĘ AWANSU!!!!
Jasne, że się nie zastanawiaj i bierz to stanowisko. Widzisz, doceniają Cię w robocie, to jednak dodaje skrzydeł, jak wiesz, że to co robisz ma sens. Teraz rzeczywiście tylko II kreseczki i zasłużone L4 na kanapie, a później jak odchowasz maluchy/a wrócisz na dobrą posadę! Brawo.

anncka Tobie też gratuluje zielonego światełka i tego pozytywnego podejścia. Akurat to podczas starań jest bardzo potrzebne, więc trzymam kciuki za czas owulacyjny ;-)

p.s. Złapałam sobie fluidka :-D

edit
karo gratulacje z okazji 10- miesięcy, czekamy na zdjęcia, matko, jak ten czas leci...
marcela ale chłopczyk śliczny z tego Twojego Igorka... I do twarzy mu w paseczkach.

Ostatnia edycja:
reklama
Madziorek mam nadzieję, że się udało!!! :* A bladzioch może wyjść, poniżej dowód :)

20130423_070500.jpg

Załączniki

• 20130423_070500.jpg
    20130423_070500.jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 48
Do góry