reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Celta, 1,5 roku z przerwami na liczne infekcje jesienno-zimowo-wiosenne. Tak, lekarz zaproponował inwazyjne badania. To mnie dobije...

reklama
Ewik 1,5 roku - to dużo :shocked2:aż nie chcę myśleć ile ja będę czekać,
@ brak, nawet się nie zapowiada, byłam w aptece po folik i tak mnie korciło żeby kupić test ciążowy :baffled: poczekam jeszcze z tydzień,
objawów żadnych.
Magda - Zosieńka cudna, i zobacz 2 miesiące - kiedy to zleciało :-D
Agawa i Madziorek kciukasy mocno zaciśnięte - dzisiaj idę na nowennę to tam wspomnę o WAS :happy2:

Heloł wieczorową porą!

Ja dopiero wyszłam do domu od rana. Nie znoszę jeździć w dalekie trasy, bo cały dzień w biegu i wracam truposz! Boli mnie kręgosłup od auta i ... Dalej czuje pobolewanie pachwinach po obu stronach... Hehe... Czyli na te wyczekane bliźniaki:))

Dziewczynki, chciałam Wam bardzo serdecznie podziękować za mega wsparcie i zrozumienie moich problemów, nastrojów i tych dobrych i tych płaczliwych... Jesteście cudowne.

Stelcia i Zosienka sa piękne! Do schrupania. Normalnie jak na nie patrzę, to zmieniam zdanie i juz wole córeczkę! Hehe......

Celtusia, Ty łap łap te fluidki, nawet sie obejrzysz, a one Cie cap... I bedziemy świętować II:tak:

Madziorek - trzymaj sie Kochana! Oj wiem jak to cieżko. Ale musisz wytrzymać.... &&&&&&&&&

sciskam Was wieczornie!

Magda ale Zosieńka jest piękna!!!!
Mi na razie pediatra kazała na 2 tyg odstawić nabiał.... pije taka herbatke ktora sie zaparza, na szkole rodznia mi ją polecili, i powiem, że pomaga... na raz..... zaraz idę ściągać właśnie....
A Wiki w pępku zrobił się ziarniak i miała dziś robiony zabieg azotanem srebra....

Mika a jakby chłop mógł nie być cyckowym maniakiem?? :D :D :D a ja czekam na jakieś zdjęcia z nowego domu ciągle :))))

karaiwina ja też często płakałam jak słyszałam tetno... ale na usg :)

Madzioreek WIki każe przekazać, że kciuki ją już bolą :))))

Martoocha ale Stelcia jest juz duża!!!! I pewnie super kontatowa :) Taki prawdziwy bobas z niej już jest :))))

Moja Wiki wczoraj ważyła 4,4 kg, a dziś kończy równo 7 tygodni :))))

jestem jestem :) Trzeciego karnego kutasika nie chcę dostać.
Hej Laseczki!
Mam parę dni zaległości, ale co tu czytam - czy coś mnie ominęło ? Madziorek? Agawa? Coś czuję, że wypadną z listy, jesli nie teraz to za parę dni :)
Pisałam Wam , że po piatkowej wizycie i gina mam zielone światło? Chyba nie... Ginka kazała mi brać się do roboty, nie ma na co czekać, endometrium grubiutkie i na wizycie byłam po owulce wg moich obserwacji, ślad płynu pękniętym pęcherzyku na to też wskazywał. A i jeszcze jedno - miałam tyłozgięcie teraz macica jest w ustawieniu pośrednim, więc super.
Ale wiecie, czekam do marca, bo nie mam siły na ciąże po ledwo co 2 miesiącach. Marzec już niedługo.

Trochę czasu zajęło mi kopiowanie danych , bo wiecie, że zamykają ENPR?! No kurde, a ja mam tam tyle obserwacji, musiałam kopiować i wykresy i notatki. Jakby co jestem na Ovufriend pod nickiem Malgonia1.

Doczytam Was... Buziaki!

Ostatnia edycja:
Witajcie!!!!!

Carollina jak po wizycie?? mam nadzieje,że wszystko ok i juz nie długo Mikołajek będzie miał rodzeństwo:tak:

Michalina Wiki ma już 7 tygodni :szok::-D ale ten czas leci...........z laktacją Ci nie pomogę:sorry2: nie mam doświadczenia.....ale cierpliwości dużo życzę i buziaków MOC przesyłam:-)

Agawa
na objawy jeszcze czas a ja myślę,że ból w pachwinach i nerwowość można by przypisać objawom:tak:....zalecam wypad na zakupy,dobry film,wizytę u koleżanki albo jakieś inne zajęcie a czas szybciej zleci:-) nieustannie trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&

karaiwina taki detektor fajna sprawa,tez kiedys sobie taki sprawię żeby spać spokojnie....to już 12 tydzień:szok: ale zleciało,dużo sił dla Ciebie i mamy...myśłę,że na wieść o Twojej ciązy nabrałaby jeszcze więcej siły do walki z chorobą:tak:

Martocha Stelcia jest przesliczna.przesłodka szczególnie to zdjątko w wanince:-D słodziutka:-D

Aschlee widzę suwaczek:-) jak się czujesz????buziaki

mika Ty nasza cycowa fanko:-D...Leoś też pewnie będzie fanem piersi....może nie koniecznie Twojej ale fanem będzie na pewno:-D buziak w brzusio

Magda buziaki dla Twojej Księżniczki

Maqa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

małgonia cieszę się,że u Ciebie ok i fizycznie jestes już gotowa do staranek,:-) pozdrawiam

eska,karo,celta,ewik pozdrawiam!

U mnie dziś straszna pogoda,jak to kiedyś Carollina napisała deszcz pada poziomo....tak właśnie jest dziś u mnie a jutro ma być jeszcze gorzej.....zęby mi ostatnio szwankują:wściekła/y: w ciągu ostatnich dwóch miesięcy trzy plomby mi się posypały...juz mam wizytę u dentysty umówioną:baffled: nie lubię:no:
za dwa dni badanie histero stresa mam ale jak myslę o tym,że idę zobaczyc pierwszy domek dla mojego dziecka to tak mi lepiej......dobranoc Dziewczyny!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Ania, jakie to niesprawiedliwe, że musimy przez takie paskudne badania przechodzić, ech. :baffled: Jejku, bądź dzielna no bo co jeszcze Ci mogę napisać?
Maqa, niedobra dziewczyno, co ty wypisujesz? Nie będziesz tak długo jak ja czekać bo jesteś dużo młodsza więc u Ciebie to kwestia baaaardzo krótkiego czasu! Uszy do góry, ale już!

Do góry