reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

np jutro ( jestem 13 h po za domem)- śniedanie ciemna buła z czym kolwiek i siwrzo wyciskany sok, 2 sniadanie mala jobella light i jabłko, 3 sniadanie zupa bez śmietany- podbita mlekiem, obiad ryz z warzywami i kurczakiem, kolacja- sallatka ala grecka. i juz;] jeżdże jak rumun z pojemnikami i sloikami tym pociagiem, ale co mi tam;p

reklama
madziorek łał 8kg? nieźle.....co tam słoiki w bagażu ważny efekt:-)

eska wyglądasz boooooosko!!!

izka Twój synuś jest cudowny:tak:

carollina,karo,elka,celta,maqa,magda,pietrusia pozdrawiam!!!

Wiecie co Dziewczyny jaki miałam sen??????.....śniło mi się ,że urodziłam dziecko,chłopczyka....strasznie płakał i jak wzięłam go na ręcę to sie uspokoił i ja czułam w tym śnie taki spokój i taką radość.......
............dziękuję za słowa wsparcia,wiem,że dużo przede mną ale jak tak ma wyglądac moje życie jak dziś we śnie to warto przejść wszystko

Dobranoc Babeczki!!!

Dziewczyny już dziś plus 17 stanęłam na wadze elektrobicznej u mamy a ona nie kłamie, ja nie wiem jak to ale od 2 miesiecy wale rowno po 1 kg tygodniowo i jak tak dalej pojdzie to dobije 25 hihi ale może taki urok bo mama i babcia zawsxe 25 lub 30 w ciąży:) powiem wam że ja w sumie tez widzę tyljo brzuch a reszta chyba stoi :) buziaki ja właśnie gości wypuściłam imieninowych bo jutro mam imieninki i już z głowy dlatego dziś makijaż i fryz był:) buziaki

Madziorrek, znam to uczucie bycia Rumunem, oj znam... Jako że usiłuję schudnąć do ładnych 10 lat z hakiem to pałuję się też z posiłkami do roboty. Dziś np. też. Ja w pracy jem śniadanie, II śniadanie i obiad. A jak wracam do domu to taką ciepłą obiadokolację.
No, ruszyłam z kopyta moje drogie. Dieta od dziś startuje, jeszcze mam w planie rower stacjonarny dołączyć i może coś ruszy, bardzo bym sobie życzyła, żeby efekty były tak spektakularne jak u Ciebie, ale zadowolę się 2-3 kg miesięcznie :tak:
Buziak i miłych tych 13 godzin poza domem.

eska no to jest jakieś niemożliwe!! Absolutnie po Tobie nie widać tych kilogramów, chyba że na sam koniec okaże się, że Miki wcale nie takie chucherko. Tak czy siak wyglądasz ślicznie, ciąża Ci służy!

ania piękny sen.... I oby się sprawdził. Wierzę, że tak będzie. Nie potrafię powiedzieć kiedy, ale na pewno przyjdzie chwila kiedy będziecie tulić do siebie Wasze maleńkie dziecko. Cmok!

mika fajne jest takie urządzanie domu. Choć wstyd się przyznać, u nas jeszcze jest pokój bez listew przypodłogowych.. To właśnie pokój dla dzieciaków. Trzeba będzie jakoś sprężać ruchy, bośmy się rozleniwili straszliwie. A Ty o żadnej diecie nie myśl, boś szczypior jakich mało! Powodzenia na badaniach i daj znać po.
Życzę Wam wszystkim miłego i spokojnego poniedziałku

Hehe Mika, no trojaczki tez mogą być. Moj mąż zawału dostanie na stare lata:)) ale sie ciesze, ze domek śliczny. Zobacz jak to wszystko sie ładnie ułożyło. Daj znać jak po badaniach.

Ania, Kochana, po takim śnie to juz musisz uwierzyć, ze tak bedzie. &&&&&

Celta trzymam kciuki za dietę. Ja nie umiem diet stosować, ale tez nie bardzo musze. I strasznie kiepska ze mnie kucharka.

Kochane, dzisiaj tempka pięknie u mnie podskoczyla. I bolą mnie pachwiny. Obie:)) teraz najtrudniejszy czas - czekamy na zagniezdzenie. Oby sie udało!

Muszę się pochwalić patrzcie się na 3 minutę 10 s ja i mistrz olimpijski XDDDDD

[video=dailymotion;ximvo2]http://www.dailymotion.com/video/ximvo2_i-podhalanska-gala-sportow-zimowych_webcam[/video]

Agaawa ja z niecierpliwoscia czekam na Twoje testowanie.Trzymam kciuki baaaardzo mocno &&&&&&&&&&&
eska wygladasz bardzo ladnie:tak: ciaza Ci sluzy
Ania po takim snie na pewno musi byc dobrze...trzymam kciuki oby jak najszybciej sie spelnil &&&&&&&&&

reklama
eska Wszystkiego Najlepszego z okazji imienin życzę Ci przede wszystkim zdrówka,szczęśliwego rozwiązania i dużo uśmiechu na twarzy:-)

Agawa ale emocje co...?? baaaardzo trzymam kciuki &&&&&& musi się udać!

aschlee jak tam samopoczucie?? kiedy na kontrolę się wybierasz ciekawa jestem jak tam Twoja gromadka się miewa:-)

mika jak po wizycie?czekam na opis:-)

Co tu taka cisza????:angry:

Do góry