reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Chciałam zrobić porządek w papierach....
Byłam pewna, że czarną teczkę w białą krateczkę schowałam głęboko pod swetrami, ale nie - była w komodzie z papierami. A niej pozytywny test ciążowy, dwa opisy wizyt z pięknymi obrazami z ugs, a potem już tylko wypis ze szpitala i wynik histopatologiczny.......
Mój Boże, to nigdy nie przestanie boleć :-(

Celtus obawiam sie ze nie ewentualnie bedzie bolalo troche inaczej z uplywem czasu, ja zagladam do mojej teczki ( moja jest niebieska) poprostu czasem czuje potrzebe, raz w nerwach pomielam USG jedno jakie mialam i chcialam wyrzucic ale ostatniej chwili zrezygnowalam poprostu nie moglam...trzymaj sie Kochana sciskam:-)

doskonale Cię rozumiem Celtuś;* to samo zrobiłam 3 dni temu. Oglądałam zdjęcia z USG i tak mi było żal, że tylko to zostalo, i ból, i nic po zatym.... Chciałam mieć zawsze liczną rodzinę, teraz myślę, że chociaż jedno upragnione szczęście... ale nie jest mi dane.... Zawsze myślałam, że do 25 będę już obawarowana brzdącami, życie pisze jednak inne scenariusze. 6 lat po ślubie, a my nadal tylko we dwoje z Toffikiem... ehh;* ale przynajmniej mamy cudnych facetów, fajne małżeństwa, inni mogą o tym tylklo pomażyć;* a Ty dodatkowo masz super syna i dzieci, które lada dzień już będą u najwspanialszej rodziny pod słońcem... głowa do góry kochana... kiedyś się spotkamyz naszymi Aniołkami i wtedy już na zawsze będziemy razem...;*

właśnie mówiłam mojemu J jakim szczęściem jest dla mnie to forumi Wy kobitki, wspierające rozumiejące;** Dziękuje wszystkim razem i każdej z osobna , że Was mam;))))

A jutro mikuś będę mega 3 mać kciuki. Mika a powiedz mi jak masz na imię?:) I eska i celta?? hmmm bom ciekawa;)

za 6 dni testowanie, pewnie znowu rozczarowanie. Szkoda////;* ale trzeba być twardym nie miętkim...;*

Tez mam taka teczke i zachowalam dwa pozytywne testy... ogladajac zdjecie usg czuje smutek ale tez ciesze sie, ze je mam. dzieki karcie ciazy, zdjeciu, testom, wynikom bety wiem, ze moje dziecko faktycznie BYLO i moge je wspominac. Mati nie do konca pamieta i rozumie ta sytuacje ale mam nadzieje, ze kiedys mu opowiem ze mialby brata lub siostre.
u mnie 29 dc. Cykle zwykle 28-33. zadnych objawow ani na @ ani na II.
wybaczcie, ze tylko o sobie. ciagle Was czytam i kibicuje staraczkom i trzymam kciuki za zapakowane :)))

Eska super wygladasz :)

nie lubie z kom pisac, jutro z kompa cos naskrobie.

malgonia dawno nie dawalas znac???

...ja mam tylko trzy zdjęcia z trzech ciąż a czwartego Aniołka nie mam,tez czasem oglądam te zdjęcia,takie moje kijaneczki...

madziorek a Ty nastaw się pozytywnie a nie "... pewnie znowu rozczarowanie..." zaraz przez kolano przełożę:angry: uwierz,że dwie kreski na Twoim obsikanym teście to coś możliwego i bardzo prawdopodobnego

celta buziaki Kochana

mika to ja juz czekam na wieści z wizyty i bardzo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

neta skoro @ jeszcze nie ma to &&&&&&&&&&&&& żeby już długo nie przyszła:tak:

Pozdrawiam Wszystkie i dobranoc!!!

Cześć dziubki moje!

Ojj, na wspomnienia Was wzięło?
Ja jestem u Stasia praktycznie codziennie na cmentarzu i z ręką na sercu, o nim pamiętam ciągle, myślę o nim, potrafię rozmawiać.. a o swoich kruszynkach, które poroniłam jakoś staram się nie myśleć... Mówię Stasieńkowi, żeby się opiekował dziewczynkami... ale to w sumie tyle.. Tak inaczej myślę i mówię i czuję o synu, inaczej o kruszynkach... Jedno jest pewne - tęsknię tak jak i Wy... i nigdy nikt i nic tego nie zmieni.. I pamiętać będę zawsze - łzy szczęścia kiedy zobaczyłam II na teście ciążowym :) i to chcę pamiętać, bo to powoduje uśmiech na twarzy ;)

Odebrałam dzisiaj wyniki z histeroskopii:

Zobacz załącznik 609383 ktoś coś wie na ten temat?

BRZUCHATKI DAWAĆ FLUIDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mamuśki proszę ucałować Wasze przecudne pociechy!!!!
I staraczki - DO BOJu!!!!!!!!!!!!!! :)
:)

reklama
dobra ciezarowki, ja tez poproszę fluidy. Ostatnie 5 dni nadzieji połączonej ze strachem.....:)))

Ps od niedzieli sikam na testy owu bo mi zostały (już kiedyś mówiłam, że sikam na wszystko po owulacji hehe;p) na wszystkich są 2 kreski ale b. słabe, nie ciemnieją z każdym dniem. Więc albo to ściema że testy LH wykrywają ciążę, albo po prostu nie jestem w ciązy;p heh z takimi naukowymi badaniami, jakie przeprowadzam w swojej łazience powinni dać mi doktorat;p

Ostatnia edycja:
Do góry