reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

O RANY, to jakis obled!
GOSIEX strasznie ci wspolczuje nawet nie a mam slow... naprawde, czasem wydaje sie ze sluzba zdrowia to rzeznicy, i to nie tylko w Polsce ale wszedzie na swiecie jak widac. Ludzie sa czasem poprostu nieluddzcy. Ale musisz byc dzielna!!! Wszystkie jestesmy z toba!

reklama
Wiecie a ja dziś byłam w pracy pierwszy dzień po 2 miesiącach nieobecności i bałam się jak dam sobie radę, czy znajdzie się ktoś kto zapyta jak się czuję w ciąży, ale na szczęście chyba wszyscy już wiedzieli o mojej stracie i nikt nie zapytał. I nawet było miło, hmmm... miłe zaskoczenie :) :)

Monia100 to bardzo dobrze że tak miło Cię przyjęli w pracy
ja też miałam obawy żeby wrócić do pracy po poronieniu i w sumie stchórzyłam
i zmieniłam pracę bałam się pytań o ciążę

Dziękuję TO-LA za zrozumienie. Ale postanowiłam już nie narzekać, i w tzw. międzyczasie, zrobić wiele ciekawych rzeczy trochę popodróżować byle nie myśleć o niedociągnięciach tego świata. Pozdrawiam.

Czesc dziewczyny. Niedawno straciłam moją upragnioną fasolkę. Była to martwa ciąża stwierdzona w 10 tc. 2 miesiące temu miałam łyżeczkowanie. Lekarz powiedział że po 2-3 miesiącach możemy znów sie starać. Ale jak tu sie starać jak do tej pory nie dostałam jeszcze @. Czy to normalne?? Podopno juz dawno powinna sie pojawić a tu nic tylko cały czas jakies lekkie plamienia.Nie wiem co robić. Czy któras z was miała cos podobnego i może mi poradzić?/ Pozdrawiam

Karolina26 , witam serdecznie!!
strasznei mi smutno z powodu tego co cie spotkało, to takie niesprawiedliwe...

starac sie znaczy ze można sie przytulac :) a to takie miłe :). w sprawie braku@ moze udaj sie do gina, niech cos da na wywołanie...
ale to dosyc normalne ze po takiej historii nie ma @ tak od razu. w twoim organizmie zszło mnóstwo zmian związanych z ciążą, jej stratą...
teraz to musi wrócić do normy...
i pamiętaj o tym, ze zeby zafasolkowac wcale nie musisz dostac teraz @ i potem sie starac. owu moze wystąpic w kazdej chwili :)
tak wiec do roboty kochana :) :) ;)

Karolina26 przykro mi bardzo, że doświadczyłaś straty Maleństwa. Wiem jak to jest, niestety.
Elżbietka ma racje. I bardzo ważne jest abyś przeżyła tą stratę w sobie, tą swoją żałobę. A potem: do dzieła jak mawiają!

Trzymam kciuki za powodzenie. Jestem teraz szczęśliwą mamą dwójki dzieci
Pozdrawiam

reklama
Karolina bardzo mi przykro...tez doskonale cie rozumiem:(
co do @ to niema regolu bo z tego co wiem mozna ja dostac nawet po 3 miesiacach!ja dostalam chyba po 1-2 a wczesneij tez mialam takie plamienia.wydaje mis ie ze powinnas udac sie do gina i dokladnie to przedyskutowac!a starac sie juz napewno mozessz:):) choc ja bym sie wsrzymala do 3 miesiaca:)

Do góry