reklama
MAZUREK bardzo... bardzo się cieszę żę u Ciebie wszystko ok. u mnie jak zwykle... trwają starania... ale w tym miesiącu postanowiłam zrobić podstawowe badania hormonalne... idę tak około 19 października... chcę sprawdzić czy aby wszystko jest ok...
monika1313m
Fanka BB :)
mazurek właśnie im szybciej tym lepiej ja gdy chodziłam do Dębskiego z wawy to kazał mi 6 miesięcy odczekać aby niewczesniej i tak straciłam przez niego 5 lat ,a nawet po łyzeczkowaniu mozna juz 2-3 miesiace tak mowili inni do których trafiłam po Dębskim
G
Gosiex
Gość
Ja też się mocno zastanawiam, czy można od razu po pierwszej miesiączce, po poronieniu starać się o bobo? Chciałabym, ale ktoś mi mówił, że organizm musi znowu zebrać odpowiednie składniki.
A
anusieńka
Gość
Zapytaj lekarza najlepiej jednak jakiś czas jest potrzebny do odczekania.Wszystkie moje koleżanki po poronieniu dostgały leki hormonalne i wstrzemięźliwośc 3 miesiące.
Także pewnie coś w tym jest.
A Ty Mazurec jeśli nie miałaś łyżeczkowania to może też warto się upewnić
Także pewnie coś w tym jest.
A Ty Mazurec jeśli nie miałaś łyżeczkowania to może też warto się upewnić
reklama
M
monia100
Gość
A ja wczoraj wieczorem doczekałam się okresu a dziś się rozkręcił na dobre, czyli dokładnie 4 tygodnie od zabiegu. Cieszę się, bo to znak że wszystko wraca do normy ale tak mnie brzuch bolał że pojechałam do szwagra do szpitala bo akurat miał dużur i dał mi 2 strzykawy środków przeciwbólowych. Owszem brzuch już nie boli ale d... lepiej nie mówić.
Co do terminu następnych starań mi lekarz mówił, że po pół roku możemy zacząć starania, ale przy najbliższej wizycie mam zamiar z nim przewalczyć, że ja chcę wcześniej zacząć się starać!!!!! Już się nie mogę doczekać, w końcu to takie miłe
Co do terminu następnych starań mi lekarz mówił, że po pół roku możemy zacząć starania, ale przy najbliższej wizycie mam zamiar z nim przewalczyć, że ja chcę wcześniej zacząć się starać!!!!! Już się nie mogę doczekać, w końcu to takie miłe