reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
MAZUREK bardzo... bardzo się cieszę żę u Ciebie wszystko ok. u mnie jak zwykle... trwają starania... ale w tym miesiącu postanowiłam zrobić podstawowe badania hormonalne... idę tak około 19 października... chcę sprawdzić czy aby wszystko jest ok...

mazurek właśnie im szybciej tym lepiej ja gdy chodziłam do Dębskiego z wawy to kazał mi 6 miesięcy odczekać aby niewczesniej i tak straciłam przez niego 5 lat ,a nawet po łyzeczkowaniu mozna juz 2-3 miesiace tak mowili inni do których trafiłam po Dębskim

No tak właśnie myślałam że im szybciej tym lepiej ja nie zamierzam czekać nie miałam łyżeczkowania więc chyba można się starć od razu

Mazurek skarbie to super ze na nowo zaczynasz starania!!! zycze ci byc jak najszybciej zafasokowala i sie tak nie zamartwiala bo tym razem napewno bedzie dobrze!!!!:):)sciskam bardzo mocno!

Lilith kochana dziekuję Ci bardzo mocno za słowa pociechy ja jestem twardy zawodnik i czekam na @ ide do gina i startuję może da mi od razu coś na podtrzymanie albo ukrwienie łożyska sama nie wiem ale lepiej od początku zapobiegac

Ja też się mocno zastanawiam, czy można od razu po pierwszej miesiączce, po poronieniu starać się o bobo? Chciałabym, ale ktoś mi mówił, że organizm musi znowu zebrać odpowiednie składniki.

Zapytaj lekarza najlepiej jednak jakiś czas jest potrzebny do odczekania.Wszystkie moje koleżanki po poronieniu dostgały leki hormonalne i wstrzemięźliwośc 3 miesiące.
Także pewnie coś w tym jest.

A Ty Mazurec jeśli nie miałaś łyżeczkowania to może też warto się upewnić

reklama
A ja wczoraj wieczorem doczekałam się okresu a dziś się rozkręcił na dobre, czyli dokładnie 4 tygodnie od zabiegu. Cieszę się, bo to znak że wszystko wraca do normy :) :) ale tak mnie brzuch bolał że pojechałam do szwagra do szpitala bo akurat miał dużur i dał mi 2 strzykawy środków przeciwbólowych. Owszem brzuch już nie boli ale d... ;) ;) lepiej nie mówić.
Co do terminu następnych starań mi lekarz mówił, że po pół roku możemy zacząć starania, ale przy najbliższej wizycie mam zamiar z nim przewalczyć, że ja chcę wcześniej zacząć się starać!!!!! Już się nie mogę doczekać, w końcu to takie miłe :) :) :)

Do góry