reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Agawa- załatwiłam to bardzo prosto- popłakałam się przez tel i desperacko prosiłam i znalazł się termin:). A na wyniki czekałam tak długo, bo mój w miedzy czasie się połamał i przez naświetlanie, było prawdopodobieństwo sfałszowanych wyników. Musiał odczekać 3 mce i poddać się badaniu jeszcze raz. No i dlatego tak się przeciągnęło. Zwykle czeka sie 2 mace na wyniki.

PS 1- oko mi lata jak szalone;)))

PS2 - ewidentnie się uzależniłam od forum:sorry:

reklama
Kasiuchna86 no u mnie sie rozkreca powoli @ ech... no coz... nowy cykl nowe nadzieje...
A powiedz mi takie badania to tylko robia w poradni genetycznej czy moge zrobic w kazdym laboratorium takie badanie? no wiem ze to bedzie duzo drozsze...

Hehhe tez jestem uzalezniona od forum... :-) musze zajrzyc co dzien... chociaz wczesniej nie wchodzilam tak czesto... :tak:

Witam
My wrocilismy z polski w sobote ale jakos kazdy dtien cos jest, pranie, mala zaczela kaszlec wiec do lekarza osluchac oskrzela i plucka i tak dopiero dzisiaj siadlam zeby odpisac
Michalina jestes kochana mama a maz tata i tylko dzieki wam mala zyje, jestescie wspaniali.
Kasiuchna tez to przeczytalam mezowi to przytrafilo sie Mixhalinie i tez stwierdzilisny ze kurcze no niewiem czy umielibysmy udzielic pierwszej pomocy takiemu malemu dziecko.ja moze jeszcze bo w pracy 2 lata tenu robilamkurs pierwszej pomocy ale maz mowi nawet niewie od czego zaczac.jutro zaraz chce sie rozejrzec za takimi kursami dla rodzicow.a wogole ktory to tydzien u ciebie i na kiedy termin?
Agawa trzymam wielki kciuki &&&&&
Magda i dobrze ze Zosia szczesliwa to i mama szxzesliwa i na odwrot.u nas zawsze lekarz powtarzal jestescie mlodzi niezapomminajcie o sobie, dlatego pamietaj ze nawet jesli karmic niemozesz chodzi o to aby obydwie strony szczesliwe byly a ty mialas chociaz odrobinke czasu dla siebie
Dziewczyny pochwalcie sie brzuszkami, uwielbiam je ogladac

Hej LAski!

JAk Wam minal dzien??? Jakies njusy...

U mnie @ nie odpuszcza jakos dziwnie dlugo ale nic trza czekac, zapisalam sie na 20.01 do gina do luxmedu, przyjmuje tez w klinice nieplodnosci wiec licze ze odpowiednio podejdzie do tematu i nie oleje sprawy tekstem ze" tak sie zdarza ". Wczoraj tez w koncu poszlam zrobic przeciwciala przeciw plemnikowe, i przeciw jadrowe czekam na wyniki, kurcze szarpnelo mnie po kieszeni ale co zrobic...pozdrawiam :*

Dziewczyny!!! Dziekuje za cudne słowa, ale ja i tak mam do siebie pretensje. I drżę ciągle o Mała.
Mała czuje się świetnie, nadal nie daje nam spac w nocy.... ale juz nie wazne, najwazniejsze ze jest z nami!!!

Przepraszam, ze jeszcze do kazdej czegos nie napisze, ale ja nadal nie doszlam do siebie.

mika a tak poważnie - ja też jestem z Warszawy, czy można do Twojego męża zapisać się na tau kurs??? Ja musze przejść taki kurs, bo to co robiliśmy było w panice i instynktowne. Ja potrzebuję wiedzieć jak co sie robi i potrzebuje to wiedziec jak najszybciej.

Madzia my walczymy ze wzdętym brzuszkiem. Wczoraj był straszny dzień. Mały spał po 10 min i budził się z piskiem ale znaleźliśmy jedne kropelki i już jest poprawa, więc mam nadzieję, że będzie lepiej.
Michalina najważniejsze, że z Wiki wszystko ok i to tylko dzięki Wam! I nie miej do siebie pretensji, robiłaś wszystko jak najlepiej – malutka sama odchyliła główkę. Czasem tak jest. Najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło – chociaż przerażenie pewnie nie zniknie przez długi czas. My też nie jesteśmy jeszcze w stanie wszystkiego przewidzieć. Całusy dla Was ogromne!

olusia nie wiem niestety jakie badania dla Ciebie czy kariotyp też,wiem,że po trzech poronieniach już się robi.....swoją drogą muszę poczytać o tym

agawa mam nadzieje,że nie będę tak długo czekać,ja muszę wszystko prywatnie bo nie mam polskiego ubezpieczenia

celta
pięknie zakończyłaś ten post "że Ktoś czuwa nad nami i jeśli coś dla nas przyszykował, da również siłę żeby w tym wytrwać.".................całkowicie się z tym zgadzam,a Ty pewnie nie raz będziesz padała z nóg od nadmiaru obowiązków ale będziesz przeszczęśliwa:happy:

magda,marcela,michalina cieszcie się swoimi Skarbami i nie myślcie o złych rzeczach.........buziaczki dla Waszych Krasnoludków:-D

Do mnie @ przyszła:tak:....to dobrze.

Dziś miałam dzwonić do PL żeby umówić się na wizytę i znowu czasu nie znalazłam :crazy: ciągle coś,nie wiem czy umówić się do kliniki,która zajmuje się niepłodnością czy do normalnego gina,który mnie pokieruje gdzie mam badania zrobić,przeraziło mnie troche to ,że tak długo się czeka na te badania to nienormalne:no:........

Dziś mijają 2 miesiące od mojej ostatnie straty:-( ale ten czas leci......

Pozdrawiam Was!!!!

reklama
Moja WIki w ogole nie chce spac. Teraz od 16.30 do teraz caly czas plakala, podsypiala tylko na chwile. Strasznie niespokojnie spi. Baki straszne puszcza. Nie wiem o co chodzi
Jutro mamy rano pediatre, to moze cos pomoze.
Przeciez takie 2 tygodniowe dziecie powino spac zeby rosnac i sily nabierac, a ona ma strasznie niespokojny sen. STrasznie zal mi jej jest....

Do góry