reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Witajcie!

madziorek faceci są z innej planety wiadomo to nie od dziś ja też ostatnio pare razy zawiodłam się na moim ale mam to już gdzieś oni nie rozumieją tak tego tematu i zupełnie inaczej przeżywają to wszystko

magda jesteś najwspanialszą mamą dla Zosi,nigdy w to nie wątp!! buziaki

mika jak pięknie rośnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

U mnie w domu cisza:-( rodzinka wyjechała.....no cóż....jutro do pracy.......myślę o tych badaniach...mój M mnie dziś pozytywnie zaskoczył,chciał już bilety rezerwować do PL bo badania przecież mamy robić w lutym:-) czyli też chce robić i myśli o tym.............jutro będę dzwonić do kliniki we Wrocławiu i już konkretnie się umówię:-) kurczę ja chyba wariuję raz boję się robić te badania a raz już bym robiła teraz z miejsca:eek:.i cieszę się jak głupek..:laugh2: .......

A w ogóle to okres miałam mieć już dwa dni temu,pierwsza @ po poronieniu była w terminie a teraz jakieś opóźnienie:crazy: mam nadzieję,że nie popieprzyło się coś

Pozdrawiam Was Dziewuszki,nie sposób Was wymienić ale myślami jestem z Wami i trzymam &&&&&&&&&&&&& za Wszystkie:-):-)

Ania to ja się też tego obawiam że druga @ po poronieniu będzie opózniona bo teraz to już wogóle nie czuję jakbym miała dostać , a w zeszłym tygodniu miałam dość silne bóle w podbrzuszu..

Karolina no niestety ta chec moze nas niekiedy wywiezc w pole mimo wszystko zaciskam kciuki az mi kostki bieleja &&&&&&

Ja pierwsz @ po poronieniu dostalam tylko 2-3 dni pozniej niz zazwyczaj a normalnie cykle mam ok 28 dni, po drugim # dostalam jak w zegarku po 28 dniach...w sumie w tej kwesti nic sie nie zmienilo tylko ciut lagodniej przechodze.

Dzięki za kciuki. Rano test negatywny, jeden dzień po terminie spodziewanej @. Po południu krwawienia jak wcześniej ( niedomoga lutealna zapewne) czyli tylko wszystko przesunęło się w czasie. Za dzień, dwa bedzie @. I po zawodach. Ech. Czyli zamiast bobasa zaczynają się problemy przed menopauzalne. Na luty mam termin u gina i znów usłyszę, że mam robić in vitro. Prawie 600 km od domu za kwotę, na którą w życiu kredytu nie dostanę... I już uprzedzam pocieszenia - w moim wieku in vitro z konieczną dodatkową diagnostyką kosztuje duuuużo więcej niż "normalne".
Cóż, trzymam kciuki za resztę staraczek.

Ostatnia edycja:
Ewik a probowalas stymulacji CLO + duphaston na druga poliwe cyklu? u mnie na tym zaskoczylo poprzednio. na pewno masz owulacje? peka pecherzyk? bo jak nie to moze wspomaganie pregnylem? no nie mozesz sie poddac, nie wyobrazam sobie... u mnie tez zawirowania z cyklami i krwawienia srodcykliczne, ktorych przed poronieniem nie bylo nigdy.. a jaki masz progesteron w fazie lutealnej? dobry? moze zamiast in vitro moznaby sprobowac inseminaci? moja kolezanka w wieku 39 lat urodzila pierwsze dziecko, trzy lata sie leczyla, w 3 inseminacji sie udalo gdy juz lekarz namawial ja na in vitro. ja nadal Ci bardzo kibicuje :) buziaki :*

ewik. 3 mam kciuki, jeszcze nic nie jest przesądzone... ja Cie pierdziu... Jak nie urok to sraczka... Tak jak mówiłam poczytaj o tym i sprubuj z tym clo. Zapytaj telefonicznie swojego lekarza czy możesz....

Styczeń - nowe nadzieje :-D
liczę że lista będzie się szybko skracać a ja w końcu będę mogła się dopisać.
U mnie bez większych zmian - szukam pracy, za oknem wiosna i mąż na diecie - czyli jest wesoło :cool2:

Buziaki i powodzenia dla wszystkich - życzę WAM samych II grubaśnych kreseczek :tak:

reklama
karolina ja też nie mam żadnych objawów na @.....dziwne:crazy:

ewik nie poddawaj się.....nadzieję trzeba mieć aż do końca,może jeszcze jest jakiś sposób żeby Ci pomóc,przytulam;-)

mika ​czujesz się już lepiej?mam nadzieję

Do góry