reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Aschlee doktor powiedziała, że zaleca Bromergon, a ja miałam jeszcze fiolkę sprzed ciąży, bo miałam problem z prolaktyną i żeby zajść musiałam między innymi go łykać. 2x1 przez dwa tygodnie i obcisły stanik. Z ciężkim sercem łykam każdą, kolejną tabletkę.

Madziu, mi również Bromergon pomógł na zatrzymanie laktacji, Do tego zimne okłady na piersi. I nieco mocniej je ściskałam, w sensie w stanik wkładałam zimny wielki okład i już, bo mnie bardzooo bolały piersi od nadmiaru mleka.... Nie odciągałam już w ogóle, nie chciałam, żeby się więcej produkowało. Dasz radę. A Zosia jest szczęśliwsza z Bebilonem. Widocznie mała chce, żebyś mogła niebawem % skosztować;) :* Buziaki, głowa w górę:*

buziaki dziewczynki ;*

Madziu - nie obwiniaj sie za to. Przeciez Ty chcesz dla niej jak najlepiej. Jesli mleko sztuczne jej pomaga, nie masz powodow zeby miec wyrzuty ze nie karmisz piersia. Przeciez kochasz ja tak samo mocno :) To nie Twoja wina ze ma skaze bialkowa, ale Ty jej w tym mozesz pomoc wlasnie podajac Bebilon. Trzymaj sie :) Bedzie dobrze :)
Nie zamartwiaj sie, tylko ciesz z macierzynstwa...

Pozdrawiam :)

Magda, nie wpedzaj się w kompleksy! Niniejszym wręczam ci honorowy tytuł Super Matki miesiąca styczeń 2014 za rozsądek!
Jak piszą dziewczyny: ciesz się spokojnym macierzyństwem.
Ozila, dzieki za fluidy - takie zagraniczne ;-) muszą zadziałać, nie? :-D

Ewikewik - termin niechcianej @: ok. 05-08 .01. 2014
Karolina859-termin niechciane @ 8 styczeń 2014
Neta - termin niechcianej @: 10 styczeń 2014

Joaro - termin niechcianej @: 17 styczeń 2014

Sysiq - termin niechcianej @ 18 styczeń 2014
Mligocka- termin niechcianej @ 18 styczeń 2014
Madziorrek - termin niechcianej @ ​18 styczeń 2013
celta - termin niechcianej @: 26 styczeń 2014

Agawa - termin niechcianej @: 28 styczeń 2014
Elka_30 - termin niechcianej @ 2 luty 2014

No i koniec marzen w tym cyklu...buuu

Eeeee...chyba z testem poczekam do wtorku jak się samo nie wyjaśni. I z betą. Ale bardziej to mi wygląda na jakiś problem hormonalny. :eek: Od rana cały brzuch mi chodzi, jakieś skurcze i kłucia bolesne...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry