reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Ojej, a Mały wcześniakiem jest? Tyle chorób czyha na nasze dzieci, że aż sie popłakałam.
Najpierw płakałam, że nie mogę zajść ciążę, potem czy wszystko ok w ciąży, a teraz płaczę, żeby Mała była zdrowa....

Nie/ nie jest wcześniekiem... moja koleżanka która miała ze mną termin porodu pierwszej ciąży urodziła wcześniaka. I on też to złapał. Na szczęście po 3 dniach zwalczył wirusa. Ale On wtedy miał prawie 3 mce, a Filipek to maleństwo jeszcze...

Ja chyba nie mogę czytać o takich rzeczach, bo teraz siedzę nad Wiki i jej słucham. Aż chyba zwariuję.
Chyba odpocznę parę dni od forum i internetu. Mam nadzieję, ze mi wybaczycie.

Wróciłam ...
Michalina gratulacje :-D chyba jestem ostatnia aż mi wstyd, ale bez neta jest super więc dowiedziałam się dzisiaj.
Witam nowe staraczki, dla wszystkich buziaki noworoczne - kurcze dzisiaj już 2 :-)

maddlena cieszę się bardzo,trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&...super jest czytac takie wiadomości:-)

mika a Ty z łóżka teraz nie wychodź,dużo zdrówka życzę i lecz się czym możesz miód,cytryna,imbir,czosnek,woda z solą,inhalacje.........&&&&&&&

madziorek mam nadzieję,że Filipek wyzdrowieje...co ci rodzice muszą przeżywać:-( masakra,że to wszystko takie.....jakiś wirus i tyle złego może wyrządzić...

kasiuchna super,że badania wyszły ok i że z Maluszkiem w porządku:-)

karaiwina to wspaniale,że Dzidzia pięknie rośnie...swoją drogą jak ten czas leci dopiero pisałaś,że są dwie kreski a teraz już prawie 9 tc :-)

magda :-Dświetna modelka...no cudo

michalina Wiki jest prześliczna,gdzie nie fotogeniczna???...wiem,że teras drżysz o zdrowie Małej jak każda mama ale staraj się myśleć pozytywnie...myślę,że odłączenie się od internetu będzie teraz dla Ciebie dobre bo faktycznie czasem można nawet przypadkiem natrafić na coś co później odbija się na naszym nastroju....a teraz potrzebujesz spokoju

U mnie ok,boję się tylko,że jak siostra wyjedzie to znowu będę tu miała taką pustkę...............jeszcze trzy dni i wyjeżdżają :-( dlaczego wszystko co dobre musi szybko się kończyć.......

Pozdrawiam!!!

Ostatnia edycja:
reklama
mika kochana;* A do lekarza na wszelki wielki idź;* I zdrowiej kruszynko, bedzie dobrze;) ;*

Tatuś Filipa właśnie dzwonił, jest dużo, dużo lepiej.... Nadal trzymam kciuki, ale już z ogromną ulgą;))))

Do góry