reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
beznazwy.pngWITAJ Igorku! :*:*:*
Buziaki dla Ciebie i Twojej dzielnej mamusi :*:*

Załączniki

• beznazwy.png
    beznazwy.png
    57,9 KB · Wyświetleń: 28
Witamy Igorka na swiecie.Gratulacje dla rodzicow.A jak mamusia po Cc sie czuje?
Myszka chocbym czytala o mojej terrorysce.dzisiaj mama na krabbelgrupie opowiadala ze jej mala ma 13 tyg i nic jej nieplzwoli zrobic w domu a ja jejmowie poczeja do 8 miesiecy to dopiero katastrofa.mala lapie sie wszystkiego co sie da i wstaje

Marcela gratuluję synka!
Małgonia, się okarze
;-) Oby zwolniony niespodziewanie brzuszek komuś się przydarzył :tak: Im krótsza lista staraczek tym więcej szcześliwych kobiet na świecie, nie? Ja tylko się martwię, że będę na tej liście już na stałe...

Witamy Igorka:-) Marcelko-gratuluję z całego serca:tak:.
Zbieraj siły bo jak przyjdzie Ci nawał to nic tylko karmic bedziesz:-p;-).

Bełcik=wymiotować ktoś się pytał o znaczenie;-).

Myszko-nareszcie:-) U nas super-estem najszczesliwsza..czesto niewspana ale nigdy nie czulam sie tak dobrze:tak: (malutkiej odwraca sie czesto doba). Ale ogolnie placze tylko jak glodna..a tak non stop sie usmiecha albo sama bawi:tak:

Ostatnia edycja:
Marcela GRATULACJE,dużo zdrówka i samych pozytywnych chwil, widzisz, to pewnie przez herbatkę z liści malin, ależ byłby szybki poród naturalny gdyby Igorek był główką w dół. Super taka niespodziewana niespodzianka. Nie chciałaś leżeć dzień dłużej w szpitalu to nie będziesz. Karm Go ile wlezie, im więcej będzie na cycusiu tym więcej mleczka będzie się produkowało. Dziś będzie cięższa noc, bo jeszcze będzie mleko niewłaściwe a głodek się włączy bo zapasy z brzuszka mu się skończą. Nie załamuj się, nie dokarmiaj butlą tylko karm, karm, karm. W końcu pokarm właściwy przyjdzie i będzie metoda na małego głoda. Ja drugą noc miałam ciężką, bo całą noc karmiłam, odbijałam, przewijałam i nie zdążyłam zasnąć a tu znów karmienie, odbijanie, przewijanie. Wszystkie dzieci spały, mamy też a ja prawie płakałam bo nie wiedziałam co jest. Tylko inne dzieciaki były na butli a my na cycku. No ale tak ssał że już nad ranem miałam zwykłe mleko a nie siarę. Wytrzymałam i byliśmy na samym cycku 5,5 miesiąca a później z innym jedzeniem do 16 miesiąca. Życzę cierpliwości i wytrwałości. Cieszcie się sobą.
Malgoniu po polsku to detektor tętna płodu, trzeba mieć taki żel którego do USG też używają, pokazuje jak serduszko bije, już od 12 tygodnia można słuchać w domku, ale na początku ciężko znaleźć pixelek, no ale przy 14 już nie powinno być problemu. Mój przechodzi z rąk do rąk. Już 3 osoba go używa :) Poszukaj sobie na necie, są różne i w różnych cenach.
Myszko to wspaniale że u Was super. Pokaż swego przystojniaka. Często się zastanawiam czy pozwaliście w końcu szpital i jak się skończyła Wasza sprawa?

Ostatnia edycja:
To się nie zwlekaj tylko proszę ślij fluidy ;-):-D
Nic nie poradzę, chyba przegapiłam swój czas... Leż, leż, nadymaj się i ślij :tak: :*

reklama
Hej :-D dołączam do forum.... Mam już 6 letniego syna i od jakiegoś czasu( ok 2 lat) staramy się z mężem o drugie dziecko. Mam za sobą poronienie i ciążę pozamaciczną. Niestety trafiałam na lekarzy konowałów przez których stało się co się stało. Aktualnie jestem pod super opieką ginekologiczną i mam zaprzyjaźnioną położną która praktycznie uratowała mi życie. Nie gaśnie we mnie nadzieja na kolejną ciążę , jednak dopadają mnie chwile zwątpienia...dlatego od jakiegoś czasu przeglądam wasze forum. Dziś zebrałam się na odwagę żeby coś skrobnąć.
Po pozamacicznej okazało się że mam nie tak jak trzeba ułożony prawy jajnik i strzępki jajowodu. I nawet jeśli zajdę w ciążę z prawego to będzie to ciąża pozamaciczna. Poradzono mi abym monitorowała owulację, jednak jak same wiecie na NFZ się nie dopcham do ginekologa, a prywatnie jest to strasznie drogie. Postanowiliśmy z mężem że staramy się mimo to, a jeśli znów będę w ciąży pozamacicznej to porozmawiamy z ginekologiem i poprosimy o usunięcie tego trefnego jajnika.
Dziś mam owulację, trzymanie kciuków bardzo nam się przyda :-)

Do góry