Marcela GRATULACJE,dużo zdrówka i samych pozytywnych chwil, widzisz, to pewnie przez herbatkę z liści malin, ależ byłby szybki poród naturalny gdyby Igorek był główką w dół. Super taka niespodziewana niespodzianka. Nie chciałaś leżeć dzień dłużej w szpitalu to nie będziesz. Karm Go ile wlezie, im więcej będzie na cycusiu tym więcej mleczka będzie się produkowało. Dziś będzie cięższa noc, bo jeszcze będzie mleko niewłaściwe a głodek się włączy bo zapasy z brzuszka mu się skończą. Nie załamuj się, nie dokarmiaj butlą tylko karm, karm, karm. W końcu pokarm właściwy przyjdzie i będzie metoda na małego głoda. Ja drugą noc miałam ciężką, bo całą noc karmiłam, odbijałam, przewijałam i nie zdążyłam zasnąć a tu znów karmienie, odbijanie, przewijanie. Wszystkie dzieci spały, mamy też a ja prawie płakałam bo nie wiedziałam co jest. Tylko inne dzieciaki były na butli a my na cycku. No ale tak ssał że już nad ranem miałam zwykłe mleko a nie siarę. Wytrzymałam i byliśmy na samym cycku 5,5 miesiąca a później z innym jedzeniem do 16 miesiąca. Życzę cierpliwości i wytrwałości. Cieszcie się sobą.
Malgoniu po polsku to detektor tętna płodu, trzeba mieć taki żel którego do USG też używają, pokazuje jak serduszko bije, już od 12 tygodnia można słuchać w domku, ale na początku ciężko znaleźć pixelek, no ale przy 14 już nie powinno być problemu. Mój przechodzi z rąk do rąk. Już 3 osoba go używa
Poszukaj sobie na necie, są różne i w różnych cenach.
Myszko to wspaniale że u Was super. Pokaż swego przystojniaka. Często się zastanawiam czy pozwaliście w końcu szpital i jak się skończyła Wasza sprawa?