reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Michalinka niech Cię Wiki zaskoczy :) tak, żebyście w Święta też byli już razem :)
galwaygirl no właśnie u mnie cc jest przez położenie miednicowe, więc już sobie daruję tą rycynę :) z resztą trzy dni zostały ale gdybym miała rodzić naturalnie, to chyba też bym się przemogła :) a co do staranek, to tak jak michalina, po zabiegu podeszliśmy do tego z m. raczej sceptycznie, w sensie, że pewnie tak szybko i tak nic nie będzie, a tu proszę :) Może w PL coś wykombinujecie? ;)

reklama
Galway leniuchu ;))))) wiesz co widziałam jajka na 4 d i to porządnie także myślę, że transformacji nie było ale wiadomo różnie to bywa XDDDD

Michalina, Marcela teraz Wy moje wyrocznie powiedzcie mi was też tak napierniczało w pachwinach strasznie ?????bo ja po tej kolce wczoraj to mam tak że nogi podnieśc nie mogę a może to już ten czas bo w sumie brzuch mam duży i więzadła pewnie bolą co wy na to????

Mikunia ja uż w 15 czułam moją kruszynę na stooo;))))

Eska tak kochanie, ja miałam chyba z 3 razy tak, że mega mnie ciągneło w pachwinach - to się więzadła nam rozciągają :) okropne uczucie. Ale zniknie za jakiś tydzień i potem znów Ci się pojawi pod koniec ciąży. Ja tak miałam.

A ja swoje dziecko czułam intensywnie tak od 20-21 tc.

Michalina niewiem czy pamietasz jak ja kombinowalam zeby mala wyszla i co i nic.Pilam herbatke z lisci malin od 36tyg nic nie przyspieszylo ale za to mega szybki porod bo 4godzinki.rozwarcie 10cm mialam w ciagu godziny i tak jak pisala Galwaygirl skurcze od razu bylo co minute.Olej rycynowy tez pilam 3 razy ale nic niepomogl.seks tez nie,chodzenie po schodzach,dlugie spacery nic.dopiero gin mi w dzien porodu zrobil masaz szyjki i w piatek rano na ktg nic niebylo a w nocy juz bylismy w szpitalu.Dlatego trzymam kciuki za szybkie rozwiazanie Marcela jeszcze 3 dni i juz bedziesz tulila swojego brzdaca.Jejciu jak fajnie.Dbaj jeszcze 3 dni o ten nasz brzeuszek Galwaygirl milo sie widziec tutaj znowu.Tez bylismy 2 lata temu na Teneryfie.Bylo super Mika oj to masz niezle z ta poczta.Trzymam kciuki za wizyte Eska rowniez i za ciebie i Mikolajka trzymam kciuki Malgonia no i super ze serduszko jest,teraz spokoj i relaks

Karo to jak tak z Galway tak zachwalacie tą herbatkę z liści to się przemęczę i będę pić.... nich może ten poród będzie szybszy....

Byle ta moja Mała cholera nie chciała wyjść 24 grudnia :D he he

Michalina- pij wszystko co przyśpieszy, bo musimy sie pokryć kochana:))):***

Małgonia -Kurde jak się cieszę!!!!!!!!!!!!!! Gratki;*

Mika- a weź mu przysól dziewczyno to Ci ulży;))))) ;*

Wiecie co. Siedzę sobie dzisiaj w pracy i siedzi mi na kolanach Wikunia. Kochana dziewczynka, troszkę chora, gdyż miała jakieś problemy przy porodzie, no ale kocham ją najbardziej z całej grupy. (wiem, wiem, że tak nie można). W każdym razie siedzi sobie u mnie na tych kolanach i mówi:

-"Jesteś mamą".
_Ja?
-Tak...
-A gdzie mój dzidziuś?
_"No tu w brzuszku" i mnie przytuliła.

Jezu pierwszy raz przeżyłam coś takiego. Na nowo fala nadziei... Tak strasznie już bym chciała. Śni mi się to po nocach... 3majcie kciuki wiedźmy jutro o 18 jadę na betę.

małgonia wiedziałam,że będzie ok:-D cieszę się ogromnie:-D

galwaygirl tak,cieszę się bardzo że siostra przyjeżdża w końcu jakieś życie zawita u mnie w domu,siostra jest starsza 5 lat ode mnie a mam jeszcze jedną 7 lat starszą no i brata tez starszego:happy: ....

michalina nic nie wskazuje na to że na dniach urodzisz ale nigdy nic nie wiadomo,przecież wszystko może się z dnia na dzień zmienić i Mała wyskoczy jeszcze przed świętami:-)

marcela będę trzymac kciuki za Was w czwartek

eska za wizytę&&&&&&&&&&&&&&&&&&

mika Ty sie nie denerwuj pierdołami,wiem,że to denerwujące ale spokoooooojnieeee!!

Ja dzis czuje się całkiem,całkiem,biore te tabletki ziołowe,myslę,że będzie dobrze,tylko mąż mnie wczoraj troche zawiódł,jak on nic nie rozumie:no:...ja mu sie otwieram a on sobie żartuje albo nabija ze mnie juz sama nie wiem,albo boi sie ze mna rozmawiać o moim niepokoju,juz nie wiem jak mam go odbierać:crazy:

Buziaki dla Wszystkich:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry