reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Witajcie kochane dziewczynki :-) zaraz nadrobię stracone strony.. Izka87 ale masz cudownego synka , cudny jest :-) Co u Was słychać? Jak humorki? .. Czarownice są więc czarujemy.. U mnie ta wstrętna @ jest nadal.. ale robi mi psikusy bo jednego dnia jest a drugiego jej nie ma.. zostawia za sobą brązowe plamienia.. Trochę przerażająco to wygląda.. A już myślałam że możemy się pokochać.. Ja idę w żywioł dziewczyny jak tylko zorientuję się że ta małpa sobie poszła idę na żywioł bo ponoć po pierwszym cyklu dziewczyny ładnie zachodziły w ciążę a co najważniejsze ją szczęśliwie donosiły

reklama
Cześć dziewczyny, przepraszam, że nie doczytam Was teraz. Dziękuję za wsparcie i miłe słowa :) Zosia ma się świetnie, ze mną jest trochę gorzej. Wyszłyśmy dzisiaj do domu, nie mogłam wytrzymać tam psychicznie. Personel był super (no poza kilkoma pielęgniarkami), ale Zosia po 1,5 dobie życia z cudnego ssaka przerodziła się w bardzo głodnego ssaka, a u mnie niewiele pokarmu, więc się denerwowała, a ja płakałam razem z nią. Mój mąż pomagał mi każdego dnia, żebym mogła trochę odpocząć. Dzisiaj pokarmu jest już więcej, a Zosia jest zdecydowanie spokojniejsza. Jak jest najedzona śpi 2-3h. Dzisiaj tylko raz dostała sztuczne mleczko, więc jest sukces. Ja ledwie chodzę przez bliznę i ten krwotok, po wyjściu ze szpitala pojawiły się skrzepy o wielkości piłeczki do ping ponga - miała tak któraś? Padam z nóg, a jednocześnie nie mogę zasnąć. Tak się cieszę, ze jesteśmy już w domu.

Załączam fotkę mojej córy dla e-ciotek!
Zosia.jpg

Załączniki

• Zosia.jpg
    Zosia.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 48
Madzia ale Zosia cudowna i jakie ma fajowe włoski :-) heh a co do szpitala to ja też miałam problem, żeby wytrzymać tam 5 dni, modliłam się, zeby wyjśc już do domu ehhh aż nie chce tego pamiętać. Mi się macica nie chciała w ogóle oczyszczać przez dobę i później jak poleciało to też były skrzepy, ale nie aż takiej wielkości jak ping pong :) Powodzenia w dochodzeniu do siebie i dbaj o tę ranę, ja jak sobie przypomne te moje krwiaki bleee aż na nowo mnie boli :-p więc jak tylko będą Ci się robić jakieś zgrubienia na ranie to leć do lekarza.

Mika nie oddam go, choć czasem straszna maruda :-)

a ja dzisiaj bez męza, poszedł sobie na imprezkę pracową ehhh a ja jak zwykle z dzieckiem, ale przynajmniej paznokcie w spokoju pomalowałam, bo mały śpi :)

Magda88 chyba zaczytałam się w Twoim blogu , powiem Ci że fantastycznie się go czyta , jestem pełna podziwu.. jestem przy 13 marca 2013 roku.. te słowa we mnie trafiają na 100 % Gratulacje kochana

Madzia - słodka ta Twoja córunia :-) Tobie życzę zdrowia i sił i pokarmu :-) dasz radę !!!
Madziorek - aż mnie ciary przeszły jak to przeczytałam, może dziewczynka ma rację - oby się udało Kochana !!!
Mika - będzie dobrze, daj znać już po wizycie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A za mnie możecie trzymać kciuki żeby ktoś się odezwał z propozycją pracy - liczę na wasze CZARY-MARY :rofl2:

Magda CUDNA ZOSIA JEST!!!!!!!!!
mam nadzieję, że szybko poczujesz się dobrze, bidulko Ty!!!!

Mika ale z Ciebie wariatka!!!!!!!!!!!!! Naśmiałam się, że hej!!!!!!!!!!!

Iza ale słodki Elfik :))))))))))))))))))

Trzymam kciuki za wszystkie jutrzejsze wizyty!!!!!!!!!!!!!

Wrzucam zdjecie pustego kącika dla Wiki - będzie przytulniejszy jak wreszcie Mała postanowi się tam położyć :))))
łożeczko.jpg

Załączniki

• łożeczko.jpg
    łożeczko.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 77
Was zostawić na chwilkę!!!!!!!!!!!!!!

Madzia nie mam słów ale śliczna ta mała, jaka kochana, cieszę się, że jesteście w domku wracaj nam do zdrowia -buziaki od cioci Eśki:)*

Izka - no miodzio Mikołaja za rok tak przebiorę mojego hihihihihihi

Marcela dzięki za info ;)* pakuj się;)

Michalina ślicznie będzie miała Wikunia pokaż brzusiowi może podpatrzy i zechce wyjść

Maga trzymam kciuki za tą robotę &&&&&&&&&&&&&&&

ja też jutro proszę o kciukoasy o 9 30

Ostatnia edycja:
reklama
Madzia - cudo, po prostu słodzinka! Gratuluję!

Czy któraś zaciążona jeszcze nie śpi? Uprasza się o natychmiastowe słanie ~~~~~~~~~~~ ciażowych, bo jak nam się ma udać w takiej bezfluidowej aurze???????????????? :errr:

Do góry