reklama
Madziorrek
Fanka BB :)
Olusia, też czekam.... z kciukasami....
Madziorrek
Fanka BB :)
Jezu Madzia. Ja nie mam pojecia;(
Maqa w jakim zawodzie szukasz pracy?
Maqa w jakim zawodzie szukasz pracy?
Mika męża poprosiłam,żeby sprawdził wczoraj,bo sama nie dosięgam ręką przez ten ogromny brzuch. On stwierdził,że to "chyba szyjka" tak blisko.
Dzisiaj od rana boli w krzyżu, obecnie mam mega ból, zwłaszcza po lewej stronie. Nie wiem czy to jakaś kolka nerkowa, czy co. Rano byłam w kibelku,teraz chce mi się wymiotować. Skurczy brak, twardnieje tylko brzuch i mam ból w podbrzuszu. Nie wiem czy to oznaki porodu, czy po prostu kolejny gorszy dzień.
Dzisiaj od rana boli w krzyżu, obecnie mam mega ból, zwłaszcza po lewej stronie. Nie wiem czy to jakaś kolka nerkowa, czy co. Rano byłam w kibelku,teraz chce mi się wymiotować. Skurczy brak, twardnieje tylko brzuch i mam ból w podbrzuszu. Nie wiem czy to oznaki porodu, czy po prostu kolejny gorszy dzień.
Maku ogromniaste &&&&&&&&&& za dzisiejszą wizytę i oczywiście czekamy na wspaniałe wieści 
Madziorek czyli tak, czy tak, będzie super
mika, eska jak samopoczucie?
Magda śliczny pokoik, ja też poluję na naklejkę na ścianę ale właśnie kosztuje 295 zł – może też poszukam na allegro
i u mojego malucha w pokoju też są sówki
tylko w męskim wydaniu 
Ja dzisiaj w nocy od 2:00-4:00 miałam skurcze co 10-15 min – dosyć mocne, później do jakiejś 5:30 już rzadsze ale do tej pory boli mnie brzuch jak na @, Mały się jakoś mniej rusza… martwi mnie to.
Madziorek czyli tak, czy tak, będzie super
mika, eska jak samopoczucie?
Magda śliczny pokoik, ja też poluję na naklejkę na ścianę ale właśnie kosztuje 295 zł – może też poszukam na allegro
Ja dzisiaj w nocy od 2:00-4:00 miałam skurcze co 10-15 min – dosyć mocne, później do jakiejś 5:30 już rzadsze ale do tej pory boli mnie brzuch jak na @, Mały się jakoś mniej rusza… martwi mnie to.
reklama
Magda przesliczny pokoik.Wymioty i biegunka moga byc oznaka zaczynajacego sie porodu.u mnie jak zaczely sie skurvze myslalam ze zarzygam im cala porodowke ale to bylo tylko takie uczucie.moja siostra znowu miala biegunke.ja np caly dzien czulam sie nietak, niemialam apetytu i brzuch wlasnie twardnial ale skurczy niebylo.w nocy niedalo mi to spokoju i pojechalismy do szpitala, okazalo sie ze sa regularne skurcze i 4 godziny pozniej mala byla z nami.jesli niejestes pewna czy to skurcze przepowiadajace czy normalne wejdz do wanny i posiedz troche, jesli przepowiadajace to przejda
Marcela bo jeszcte z Magda razem urodzicie.dziewczyny trzymamy kciuki
U nas ostatnio ciezkie dni.juz sama niewiemczy to zeby czy jakis skok rozjowowy.mala marudna caly czas, chce tylko na rekach byc a mnie juz prawa reka pomalu az dretwieje.oby do swiat, pptem do Polski to babcia i ciotki beda nosic
Marcela bo jeszcte z Magda razem urodzicie.dziewczyny trzymamy kciuki
U nas ostatnio ciezkie dni.juz sama niewiemczy to zeby czy jakis skok rozjowowy.mala marudna caly czas, chce tylko na rekach byc a mnie juz prawa reka pomalu az dretwieje.oby do swiat, pptem do Polski to babcia i ciotki beda nosic
Ostatnia edycja: