reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Jak na razie @ nie ma!!!!:happy::happy::happy:.
Celta, ty kochana o wszystkich pamiętasz, buziaki za to.:-D I nie możesz się wypisać z tego wątku, bo Ty tu pełnisz funkcję terapeutyczną. Jesteś lekiem na nasze smutki:-)
Pytacie, co odpowiadacie na pytania o dzieci. to prawda, to boli i jest niezręcznie. Wtedy, kiedy pytaja znajomi dawno niewidziani i tacy których się spotyka dośc często, ale nie zbyt . U mnie zdarzyło się parę razy, dalsi znajomi wiedzieli o ciąży, a nie wiedzieli, że poroniłam. W międziczasie siostra urodziła córeczke, niektórzy nie wiedzieli o jej ciąży i spotykali nas razem na spacerze, wychodziła niezręczna sytuacja, bo myśleli, ze to maleństwo jest moje. Albo takie podglądanie, gdzie mój brzuch, który w tamtym czasie powinien już być spory... Czasem też przy lodziarni pytania o apetyty itd. Często, przykro było... i niezręcznie dla mnie i dla nich też...

Pobolewa mnie brzuch, ale tak bardziej jakby..piecze w jajnikach, nie wiem... Byle do rana....;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Koleżanka mi ostatnio kawał powiedziała,może znacie ale napisze,ja się uśmiałam

Kobieta pisze list do św.Mikołaja:
Drogi Mikołaju ja chciałabym od Ciebie dostać tłuste konto w banku i chude ciało...
...tylko nie pomyl się jak w zeszłym roku..

:-D:-D
Dobranoc Dziewuszki,spadam spać bo już mnie ciapek liże

Ostatnia edycja:
Sysiq - termin niechcianej @ 24 listopada 2013 - nadal nie ma.
maddlena - termin niechcianej @: 30 listopada 2013
Elka_30 - termin niechcianej @ 1-2 grudzień 2013
Ewikewik - termin niechcianej @: 5-8 .12. 2013
Neta - termin niechcianej @: 14 grudnia 2013
Joaro - termin niechcianej @: 19 grudnia 2013
celta - termin niechcianej @: 20 grudnia 2013
Agawa - termin niechcianej @: 24 grudnia 2013
Madziorrek - termin niechcianej @ ​24 grudnia 2013

Mika Twój kałdun?! Ty chudzino Ty! Tylko lokum bobasa się odznacza, a tak to żebra na wierzchu :) Oddawaj figurę!!!! I te genialne spodnie!

Eska
Ty oglądaj te wszystkie gadżety dziecięce i zaczynaj zakupy :) Nie ma co się czaić, tylko trzeba zaczynać przygotowania :)

reklama
Witam z rana z białej ośnieżonej nowotarskiej groty;)))

Magda - no powiem Ci że chyba zaczynam się przełamywać powoli i dobrze mi to robi uwierzyłam w tą ciążę już na 100%

Mika - ja chudzielec Ty popatrz na siebie szprycho :-):-):-), no powiem Ci że coś w tym jest bo tatuś gra w piłe :-D:-D

Madziorek - no to udanego wypadu życzę i mnóstwa atrakcji;)

Michalina - u mnie chude to są jedynie nogi ;-);-) chciałabym żeby mi bioderka rozepchało na 90 ale się nie zanosi;)

Maddlena - no to trzymam kciuki ;)))

Celta - ja Ci dam stąd iść jak Ty jesteś lekiem na całe zło:-):-):-):-) życzę Ci jak najszybszego prezentu w postaci dzieciaczków bo wierzę, że będzie jedno adoptowane a 2 rodzone i zobaczysz ta teoria się sprawdza znam kilka takich par;))) jeszcze Cię dopadnie takie macierzyństwo, że ciocie będą jeździły pomagać :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Pietruszka - kochana mam nadzieję, że nas podczytujesz i wiesz, że tęsknimy i wierzymy w Ciebie silna babeczko:tak::tak:

Neta - dziękuję, i zaciskam kciuki żeby te staranka zaowocowały świąteczną kreską;-)

Malgonia - śpioszku wysypiaj sie ile wlezie widocznie organizm potrzebuję i twoja fasoleczka:-D

Nanu - całuję Was z córeczką

Martoocha - ty to też chudzinka byłaś także nie dziwie się że brzuszka już nie ma pozdrawiam;)

Ania - życzę udanej rozmowy z mężem i cierpliwości przede wszystkim;)))

Sysyiq - jak tam u Ciebie mam nadzieję, że wszystko w porządku???

Olusia, Aschlee , Karaiwinia- pozdrawiam serdecznie

Maga - z czym zostałaś sama??? przecież jesteśmy Tu:tak::tak::tak:

A moje Andrzejki będą wyglądały tak can-stock-photo_csp12759434.jpg

Załączniki

• can-stock-photo_csp12759434.jpg
    can-stock-photo_csp12759434.jpg
    43,8 KB · Wyświetleń: 115
Ostatnia edycja:
Do góry