reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Jak na razie @ nie ma!!!!:happy::happy::happy:.
Celta, ty kochana o wszystkich pamiętasz, buziaki za to.:-D I nie możesz się wypisać z tego wątku, bo Ty tu pełnisz funkcję terapeutyczną. Jesteś lekiem na nasze smutki:-)
Pytacie, co odpowiadacie na pytania o dzieci. to prawda, to boli i jest niezręcznie. Wtedy, kiedy pytaja znajomi dawno niewidziani i tacy których się spotyka dośc często, ale nie zbyt . U mnie zdarzyło się parę razy, dalsi znajomi wiedzieli o ciąży, a nie wiedzieli, że poroniłam. W międziczasie siostra urodziła córeczke, niektórzy nie wiedzieli o jej ciąży i spotykali nas razem na spacerze, wychodziła niezręczna sytuacja, bo myśleli, ze to maleństwo jest moje. Albo takie podglądanie, gdzie mój brzuch, który w tamtym czasie powinien już być spory... Czasem też przy lodziarni pytania o apetyty itd. Często, przykro było... i niezręcznie dla mnie i dla nich też...

Pobolewa mnie brzuch, ale tak bardziej jakby..piecze w jajnikach, nie wiem... Byle do rana....;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Koleżanka mi ostatnio kawał powiedziała,może znacie ale napisze,ja się uśmiałam

Kobieta pisze list do św.Mikołaja:
Drogi Mikołaju ja chciałabym od Ciebie dostać tłuste konto w banku i chude ciało...
...tylko nie pomyl się jak w zeszłym roku..

:-D:-D
Dobranoc Dziewuszki,spadam spać bo już mnie ciapek liże

Ostatnia edycja:
Sysiq - termin niechcianej @ 24 listopada 2013 - nadal nie ma.
maddlena - termin niechcianej @: 30 listopada 2013
Elka_30 - termin niechcianej @ 1-2 grudzień 2013
Ewikewik - termin niechcianej @: 5-8 .12. 2013
Neta - termin niechcianej @: 14 grudnia 2013
Joaro - termin niechcianej @: 19 grudnia 2013
celta - termin niechcianej @: 20 grudnia 2013
Agawa - termin niechcianej @: 24 grudnia 2013
Madziorrek - termin niechcianej @ ​24 grudnia 2013

Mika Twój kałdun?! Ty chudzino Ty! Tylko lokum bobasa się odznacza, a tak to żebra na wierzchu :) Oddawaj figurę!!!! I te genialne spodnie!

Eska
Ty oglądaj te wszystkie gadżety dziecięce i zaczynaj zakupy :) Nie ma co się czaić, tylko trzeba zaczynać przygotowania :)

reklama
Witam z rana z białej ośnieżonej nowotarskiej groty;)))

Magda - no powiem Ci że chyba zaczynam się przełamywać powoli i dobrze mi to robi uwierzyłam w tą ciążę już na 100%

Mika - ja chudzielec Ty popatrz na siebie szprycho :-):-):-), no powiem Ci że coś w tym jest bo tatuś gra w piłe :-D:-D

Madziorek - no to udanego wypadu życzę i mnóstwa atrakcji;)

Michalina - u mnie chude to są jedynie nogi ;-);-) chciałabym żeby mi bioderka rozepchało na 90 ale się nie zanosi;)

Maddlena - no to trzymam kciuki ;)))

Celta - ja Ci dam stąd iść jak Ty jesteś lekiem na całe zło:-):-):-):-) życzę Ci jak najszybszego prezentu w postaci dzieciaczków bo wierzę, że będzie jedno adoptowane a 2 rodzone i zobaczysz ta teoria się sprawdza znam kilka takich par;))) jeszcze Cię dopadnie takie macierzyństwo, że ciocie będą jeździły pomagać :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Pietruszka - kochana mam nadzieję, że nas podczytujesz i wiesz, że tęsknimy i wierzymy w Ciebie silna babeczko:tak::tak:

Neta - dziękuję, i zaciskam kciuki żeby te staranka zaowocowały świąteczną kreską;-)

Malgonia - śpioszku wysypiaj sie ile wlezie widocznie organizm potrzebuję i twoja fasoleczka:-D

Nanu - całuję Was z córeczką

Martoocha - ty to też chudzinka byłaś także nie dziwie się że brzuszka już nie ma pozdrawiam;)

Ania - życzę udanej rozmowy z mężem i cierpliwości przede wszystkim;)))

Sysyiq - jak tam u Ciebie mam nadzieję, że wszystko w porządku???

Olusia, Aschlee , Karaiwinia- pozdrawiam serdecznie

Maga - z czym zostałaś sama??? przecież jesteśmy Tu:tak::tak::tak:

A moje Andrzejki będą wyglądały tak can-stock-photo_csp12759434.jpg

Załączniki

• can-stock-photo_csp12759434.jpg
    can-stock-photo_csp12759434.jpg
    43,8 KB · Wyświetleń: 110
Ostatnia edycja:
Do góry