Witajcie wieczorowo!!
No,ja też nie lubię tego pytania "czy macie dzieci?" niestety niektórzy nie mają za grosz wyczucia taktu.....ja zazwyczaj odpowiadałam ciche "nie" a później miałam wyrzuty sumienia "jak to nie przecież miałam dzieciątka" i już wcześniej podjęłam ten temat ale na innym wątku i dziewczyny własnie mi poradziły żeby mówić wprost jak jest,że straciłam moje dzieci, zazwyczaj się temat kończy...no ciężko jest z tym.....
celta nie wypisuj się z listy staraczek to,że nie mierzysz wciąż temperatury i nie myślisz tylko o zajściu w ciążę to nie znaczy,że się nie starasz,ja myslę,że właśnie teraz jak już czekasz na dzieciaczka i Twoje myśli są bardzo skupione na tych wszystkich sprawach związanych z adopcją to własnie teraz może się niespodziewanie okazać,że rodzina się powiększy o wiele bardziej niż się spodziewacie
malgonia śpij ile wlezie! jak potrzebujesz,na zdrówko!:-)
eska ja też uwielbiam świąteczne gadżety,najgorsze jest to ,że co roku objecuję sobie,że nie będę nic kupowała ale się nie da
już tyle tego mam w domu ale co roku kuszą nowe pomysły...........jutro właśnie idę połazić może coś upoluję haha
maqa to nie jest bezczelne mówiłaś prawdę
mika no już coś odstaje
szczuplutka jesteś no ale brzusio już widać,ja też taka szczupła jestem całe życie i jak w ciąży byłam to wypychałam jak mogłam żeby coś w końcu było widać
buziak
nanu wspaniała ta Twoja córa