reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Marcela czuję się super od wczoraj, wszystkie dolegliwości zniknęły, nawet w nocy było lepiej. Coś czuję,że może się nie udać z tym 10 grudnia :) Wprowadziliśmy z mężem plan "poród" i w końcu możemy się bez obaw seksić :p

reklama
Mika jakie wspaniałe wieści z usg!!! Gratuluję!!! 5 cm szczęścia:-) :) mam nadzieje i ze ja juz za nie dlugo zobacze moja fasolke na USG...

Was zostawić na chwile :p nadrukowały 2 strony XDDDDD

Magda zboczuchu ja Ci dam:p, kurde ja to już nie wiem co to sex XDDDDDDDDDDDDDD nawet nie myślę;) biedniejszy mój stary:)

Malgonia tak kochana minus 15 jest paskudnie i jeszcze sypie i wieje;)

Sysiq ja też widzę 2 krechy, no to się cieszę ja na Ciebie czekam i tak i tak będziesz u Hubercika więc zapraszam;) a clotrimazolum ładuj a nie amol!!!!!!!!!!!

Marcela spokojnie spokojnie grunt że wszystko ok jeszcze ostatnia górka i będziecie się przytulać w 3;)))

Izka mówisz, że u was zero sniegu - jaja niby tak blisko - a czuję się dobrze, dziś nawet byłam u teściów na kawce;)

Ania chłopem się nie przejmuj oni są z marsa ale rozmowa szczera jest najlepsza wyrzuć z siebie wszytsko oni po prostu inaczej przeżywają

Aschlee, Olunia, Maddlena ja trzymam kciuki wy wiecie;)

Bakalia jeszcze przyjedziesz z 2 - jeczką w odwiedziny do mnie spokojnie ;)

Maga jak tam konfrontacja z czarownicami?

No i Mikunia kochana wiesz, że się cieszę ogromniaście pobrane (1).jpg

Załączniki

• pobrane (1).jpg
    pobrane (1).jpg
    4,8 KB · Wyświetleń: 23
Eska zboczuchu?! Przecież my do tej pory kochaliśmy się 3-4 razy, bo to plamienie, to skurcze. Teraz możemy już śmiało działać i nie powiem - korzystamy :) Trochę mało wygodnie, ale są sposoby. Odbijecie sobie na koniec kochana, zobaczysz!

Nie wyobrażam sobie seksu w tak zaawansowanej ciąży ale skoro mówicie że można to można :laugh2:
Moja walka z czarownicami to jak walka z wiatrakami, szukam pracy, jak się wścieknę to sama złożę wypowiedzenie, jestem jak widać w tym mistrzem :eek: pojadę na święta, odpocznę, kupię psiaka i zacznę od nowa :rofl2:
Teraz czeka mnie od weekendu samotność bo M leci do USA na 9 dni i co ja sama biedna pocznę :sorry:

Małgonia no niestety nie da się nic szybciej. Powiedziałam sobie ze z testem poczekam do niedzieli :-)

Dobra już dobra dziewczyny nie krzyczcie :-D Eska spokojnie, już amolu nie ma lecę z chłopem do apteki może mają tu coś takiego jak Clotrimazolum. Ej teraz jak tak patrze to strasznie dużo tego do wyboru zobaczcie Arzneimittel Suche nach Clotrimazol - Online Apotheke und Versandapotheke medpex które to, wiecie może? :-))

reklama
Do góry