Marcela czuję się super od wczoraj, wszystkie dolegliwości zniknęły, nawet w nocy było lepiej. Coś czuję,że może się nie udać z tym 10 grudnia Wprowadziliśmy z mężem plan "poród" i w końcu możemy się bez obaw seksić
reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Mika jakie wspaniałe wieści z usg!!! Gratuluję!!! 5 cm szczęścia mam nadzieje i ze ja juz za nie dlugo zobacze moja fasolke na USG...
eska13
Fanka BB :)
Was zostawić na chwile nadrukowały 2 strony XDDDDD
Magda zboczuchu ja Ci dam, kurde ja to już nie wiem co to sex XDDDDDDDDDDDDDD nawet nie myślę biedniejszy mój stary
Malgonia tak kochana minus 15 jest paskudnie i jeszcze sypie i wieje
Sysiq ja też widzę 2 krechy, no to się cieszę ja na Ciebie czekam i tak i tak będziesz u Hubercika więc zapraszam a clotrimazolum ładuj a nie amol!!!!!!!!!!!
Marcela spokojnie spokojnie grunt że wszystko ok jeszcze ostatnia górka i będziecie się przytulać w 3))
Izka mówisz, że u was zero sniegu - jaja niby tak blisko - a czuję się dobrze, dziś nawet byłam u teściów na kawce
Ania chłopem się nie przejmuj oni są z marsa ale rozmowa szczera jest najlepsza wyrzuć z siebie wszytsko oni po prostu inaczej przeżywają
Aschlee, Olunia, Maddlena ja trzymam kciuki wy wiecie
Bakalia jeszcze przyjedziesz z 2 - jeczką w odwiedziny do mnie spokojnie
Maga jak tam konfrontacja z czarownicami?
No i Mikunia kochana wiesz, że się cieszę ogromniaście
Magda zboczuchu ja Ci dam, kurde ja to już nie wiem co to sex XDDDDDDDDDDDDDD nawet nie myślę biedniejszy mój stary
Malgonia tak kochana minus 15 jest paskudnie i jeszcze sypie i wieje
Sysiq ja też widzę 2 krechy, no to się cieszę ja na Ciebie czekam i tak i tak będziesz u Hubercika więc zapraszam a clotrimazolum ładuj a nie amol!!!!!!!!!!!
Marcela spokojnie spokojnie grunt że wszystko ok jeszcze ostatnia górka i będziecie się przytulać w 3))
Izka mówisz, że u was zero sniegu - jaja niby tak blisko - a czuję się dobrze, dziś nawet byłam u teściów na kawce
Ania chłopem się nie przejmuj oni są z marsa ale rozmowa szczera jest najlepsza wyrzuć z siebie wszytsko oni po prostu inaczej przeżywają
Aschlee, Olunia, Maddlena ja trzymam kciuki wy wiecie
Bakalia jeszcze przyjedziesz z 2 - jeczką w odwiedziny do mnie spokojnie
Maga jak tam konfrontacja z czarownicami?
No i Mikunia kochana wiesz, że się cieszę ogromniaście
Załączniki
Eska zboczuchu?! Przecież my do tej pory kochaliśmy się 3-4 razy, bo to plamienie, to skurcze. Teraz możemy już śmiało działać i nie powiem - korzystamy Trochę mało wygodnie, ale są sposoby. Odbijecie sobie na koniec kochana, zobaczysz!
maqa
Nie wyobrażam sobie seksu w tak zaawansowanej ciąży ale skoro mówicie że można to można
Moja walka z czarownicami to jak walka z wiatrakami, szukam pracy, jak się wścieknę to sama złożę wypowiedzenie, jestem jak widać w tym mistrzem pojadę na święta, odpocznę, kupię psiaka i zacznę od nowa
Teraz czeka mnie od weekendu samotność bo M leci do USA na 9 dni i co ja sama biedna pocznę
Moja walka z czarownicami to jak walka z wiatrakami, szukam pracy, jak się wścieknę to sama złożę wypowiedzenie, jestem jak widać w tym mistrzem pojadę na święta, odpocznę, kupię psiaka i zacznę od nowa
Teraz czeka mnie od weekendu samotność bo M leci do USA na 9 dni i co ja sama biedna pocznę
Sysiq
Uśmiech łagodzi rany ♥
Małgonia no niestety nie da się nic szybciej. Powiedziałam sobie ze z testem poczekam do niedzieli :-)
Dobra już dobra dziewczyny nie krzyczcie Eska spokojnie, już amolu nie ma lecę z chłopem do apteki może mają tu coś takiego jak Clotrimazolum. Ej teraz jak tak patrze to strasznie dużo tego do wyboru zobaczcie Arzneimittel Suche nach Clotrimazol - Online Apotheke und Versandapotheke medpex które to, wiecie może? :-))
Dobra już dobra dziewczyny nie krzyczcie Eska spokojnie, już amolu nie ma lecę z chłopem do apteki może mają tu coś takiego jak Clotrimazolum. Ej teraz jak tak patrze to strasznie dużo tego do wyboru zobaczcie Arzneimittel Suche nach Clotrimazol - Online Apotheke und Versandapotheke medpex które to, wiecie może? :-))
eska13
kOCHANA ZAKUP TO Clotrimazol AL 1% 50 Gramm N2 kaufen - Online Apotheke und Versandapotheke medpex TO JEST TEN KREMIK
Sysiq
Uśmiech łagodzi rany ♥
Eska na pewno ? Bo Clotrimazol AL 2% 20 Gramm N2 kaufen - Online Apotheke und Versandapotheke medpex jest na infekcje pochwy,grzybice pochwy itd. A to co wysłałaś to na grzybice ciała, palcy itd. ?:-) Tylko zaś nie wiem czy to nie mocniejsze i czy aby na pewno w ciaży można.
reklama