reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

sysig Amol na podpaskę??nie podrażnia to skóry?Pierwszy raz słyszę o takich metodach leczenia.Nie czekaj aż do przyjazdu do PL w każdej aptece kupisz Clotrimazolum 10mg/g krem,nawet w sklepach drogeryjnych powinien być pomaga na wszelkie swędzenia i jest głównie przeciwgrzybiczny,napewno zaraz Ci ulży..............a co do testu to ja widzę II :-) moja siostra jest wielodzietna i przy każdej ciąży pierwszy objaw to grzybek,także:-)
A jeśli chodzi o te elektroniczne testy to ja nie polecam,są droższe i mogą być wadliwe,ja raz miałam zepsuty,no ale tydzień ciąży pokazuje to fakt,ja zawsze kupuje najtańszy a jak wychodzi pozytywnie to kupuje lepszy żeby potwierdzić.

reklama
Ania nie wylałam całej butelki pare kropli, piszę że to także na infekcje grzybicze, także nie wiem, rozgrzewa mnie ale nie piecze wiec chyba wszystko okej. A Clotrimazolum w razie "w" mogę w ciąży używać, tak? To pójde po to! :-) Dzięki. Tak? Ja w tamtej ciąży kupiłam i pokazał mi 2 tyg ciąże. No ale masz racje różnie z tymi testami. Zresztą nie ma co gdybać na wtorek umówiona wizyta jest więc już czegoś na pewno się dowiem bo nie wierzę,żeby w 40 dc, który strzeli 3, nic nie było wiadomo. Zapewne i tak gdybym nie miała okresu strzeli mi luteinkę i wszystko na dniach się rozstrzygnie. Oj dobra, w takim razie niech tez grzybek okaże się szczęśliwy :D:D

Aschlee Oki, czyli tak jak ja następny! Wiec zycze powodzenia!!

to kciuki za testujące &&& obyście miały piękne grube dwie kreseczki!!

Madzia, Michalina, Marcela pokażcie pokoiki/kąciki dla dzidzi? uwielbiam to oglądac :-)

Sysiq aaa widzisz, to ja nawet nie wiedziałam, że jest takie cosik. Ja tylko z sikańców korzystałam, oczywiście każdy musiał być z innej firmy haha

Witam :-)

Sysiq no to moge tobie po cichu pogratulowac... :-) a u mnie jakos leci do przodu...

Aschlee25 trzymam kciuki zeby beta wyszla wysoka.. :-) albo zeby test byl dodatni i pokazal 2 piekne grube kreseczki....

Sisiq, ja widzę bladą kreskę. Tylko z tymi testami to ostrożnie, mogą po czasie (jak wyschną) wychodzić fałszywie dodatnie, ja tak miałam i pamiętam jak w jednym cyklu się nakręciłam a tu zonk. Tak jak z owulacyjnymi, dlatego powinno się odczytywać jak każe producent, po 5 czy 10 minutach zależnie od testu. Życzę Ci Sysiq, żeby to jednak była piękna ciążowa kreseczka. Ależ Ty masz nerwy ze stali,czekać do niedzieli??? Masakra :) No coś TY, nie da się nic przyspieszyć ;) ?

reklama
Mika jakie wspaniałe wieści z usg!!! Gratuluję!!! 5 cm szczęścia!!! :)
sysiq no dla mnie widać :) ale może idź ty dziewczyno na betę, bo zbankrutujesz na tych testach :)
izka dopóki nie będę go miała przy sobie całego i zdrowego to chyba nie uwierzę, że to już tuż, tuż :) i że te Święta mogą być lepsze niż ubiegłe :)
Magda no właśnie ja się teraz zajmę prezentami, bo też wszystko już poprałam i poprasowałam co mogłam, a na książkach jakoś ciężko mi się skupić :) Jak się czujesz?

Do góry