HI DZIEWCZYNY:-)
Olusia Ewentualna @ miała być 24 :-) Jednak możliwe że to zapalenie ją zatrzymało, czy tam grzybica. A u Ciebie jak tam??
Eska Wiesz co to wcale nie jest zły pomysł z tą kawą!
Tak z Hubercikiem rozmawiałam, jak zawsze miły
Więc jak tylko będę w Polsce i dowiem się co i jak po wizycie to dam znać
I co do nart az trudno mi sie przyznać ,ale nie
umiem jeździć
xD I Boguuu jakie piękne widoki przez okno
Dobrze ze wracam!!!!
Ania Nie dziwie się Kochana...też bym nie chciała po kolejnej stracie wracać do imprez tak od razu. Mąż powinien Cię zrozumieć i myślę że tu najlepsza będzie rozmowa.
Bakalia jak boli, kłuję itd. tzn że dobrze
Dzidzia rośnie!!!
Marcela trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie! :-) I nie dziwie się,że nie możesz się doczekać niuńka przy sobie!
Aschlee u Ciebie jak tam?? Jakieś przeczucia, objawy?
Mika boooskie wyniki! Duuuży "ufoludek" już
)))
Małgonia Ja teraz test dopiero będę robić w niedziele, jak dalej @ nie będzie. Także cieeerpliwości
)
A ja sobie dzisiaj leniu****e po całości. Zmoczyłam trochę podpaskę Amolem i rozgrzewa mi tą grzybicę pochwy, bo własnie wydaje mi się po wszystkich objawach że to będzie to. Musze wytrzymać jeszcze 5 dni do wizyty. Nie powinnam mieć sfałszowany wynik testu przez to, nie? Chociaż chyba zaatakowało mi także pęcherz bo sikam jak na sraczke - jak to się u mnie mówi xD
A tak to nic, coś tam jajniki czasem się odezwą, piersi nie bolą, jedynie wzdęcia ale to po moim żarciu ciężkim, podbrzusze nie boli więc juz nie wiem nie wróże nic, czekam samo się rozstrzygnie. Dziś już 35 dzień cyklu. A co do moich zdjęć testów to same popatrzcie... i powiedzcie czy ja juz zwariowalam czy Bog se ze mnie jaja robi
To zdjęcie z wczoraj po 8, to już były moje drugie siuski bo pierwszy robiłam o 5 i jest jeszcze jaśniejszy. Dwa dni przed tymi testami wyszedł też jeden ale jeeeeszcze jaśniejszy prawie go nie widać. DODAJE ŻE WSZYSTKIE WYSZŁY PO 10 MINUTACH. Więc już sama nie wiem czy trzy razy pod rząd mnie w ciula robią xD Powtarzam już 6 z kolei test w niedziele TYM RAZEM OSTATNI i już elektryczny sobie kupiłam.