reklama
Izka87
Fanka BB :)
Agawa zdrówka!!!
Eska Ty uważaj kurde na siebie!! wstawaj tylko do toalety i leż, leż leeeeeż!! a do którego szpitala w razie "W" uderzasz?
Eska Ty uważaj kurde na siebie!! wstawaj tylko do toalety i leż, leż leeeeeż!! a do którego szpitala w razie "W" uderzasz?
Izka87
często masz te skurcze? kurcze az się sama jakoś zestresowałam..
trzymam kciuki żeby przeszły i się wszystko uspokoiło! &&&&&&
ja jak tam byłam z twardnieniem kilka razy to zazwyczaj chcieli zostawiać na obserwacji, a Ty masz za sobą przedwczesny poród to na bank będą uważać!!
trzymam kciuki żeby przeszły i się wszystko uspokoiło! &&&&&&
ja jak tam byłam z twardnieniem kilka razy to zazwyczaj chcieli zostawiać na obserwacji, a Ty masz za sobą przedwczesny poród to na bank będą uważać!!
eska13
Dokładnie nie wiem jak często po prostu boli mnie brzuch i się napina i go czułam cały dzień wczoraj w nocy mnie obudziło i od rana też ból ale po nospie przechodziło i rano przeszłoteraz spokój, ja już też wolę dmuchać na zimne po tych akcjach
Dzięki za kciuki*
Dzięki za kciuki*
Eska kciukasy bedzie dobrze buziaki
Dziewuszki pozdrawiam gratuluje udanych wizyt, chorowitkom zdrowia zycze, ciezarowkom spokoju a staraczkom w tym sobie trzesacych sie scian i owocnych staran
Nadaje z telefonu wiec przepraszam ze tak ogolnikowo ale poprawie sie obiecuje no i do listy staraczek chyba pora sie dopisac ale to jak lapka dostane w swoje rece. Milego i spokojnego dnia :-*
Dziewuszki pozdrawiam gratuluje udanych wizyt, chorowitkom zdrowia zycze, ciezarowkom spokoju a staraczkom w tym sobie trzesacych sie scian i owocnych staran
Nadaje z telefonu wiec przepraszam ze tak ogolnikowo ale poprawie sie obiecuje no i do listy staraczek chyba pora sie dopisac ale to jak lapka dostane w swoje rece. Milego i spokojnego dnia :-*
Ostatnia edycja:
Madziorrek
Eska &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
michalina_ch
eska uważaj na siebie, a jak cos to jedz - niech zrobia Cia KTG, USG i zbadaja - to nie sa zarty!!!!!!! I w ogole nie zastanawiaj sie czy warto!
reklama
celta
eseczka leżakuj! Trzymam mocno kciuki, żeby po tej nospiie przeszły bóle i skurcze. A jest duża szansa :-)
Buziaczki i odpoczywaj. Wiem.... tak jakbyś nie robiła tego od wielu tygodni, no ale gra warta świeczki, że tak powiem.
Uważaj na siebie, oby szpital nie był potrzebny.
Dzidzia niech sobie siedzi spokojnie
Wszystko będzie dobrze
Elka wpisuj się na listę pewnie! I działaj, działaj. Obyś na liście nie zagrzała miejsca zbyt długo :-)
OK. A ja w takim razie zabieram psa i idę na dłuuugaśny spacer. Posprzątam później, a co.
Buziaczki i odpoczywaj. Wiem.... tak jakbyś nie robiła tego od wielu tygodni, no ale gra warta świeczki, że tak powiem.
Uważaj na siebie, oby szpital nie był potrzebny.
Dzidzia niech sobie siedzi spokojnie
Wszystko będzie dobrze
Elka wpisuj się na listę pewnie! I działaj, działaj. Obyś na liście nie zagrzała miejsca zbyt długo :-)
OK. A ja w takim razie zabieram psa i idę na dłuuugaśny spacer. Posprzątam później, a co.