reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Agaawa &&&&&&&&&&&&&&& i fluidy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!! No i już oczywiście odprawiłam dziki taniec przy ogniu, żeby się udało ;)
goosia za Ciebie też ogromne &&&&&&&&&&&&&7
pietrucha ??????
mika jak Twoje samopoczucie?
bakalia jak miło Cię znowu widzieć! No i jeszcze milej widzieć takie wieści :) Trzymam moc &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!! P.s. ja bym poleciała do lab :) bo u mnie sikańce nie wychodziły :) a wynik bety był niepodważalny i był jeszcze tego samego dnia :)

Dziewczynki kolejny miesiąc się zaczął i kolejne wspaniałe wieści się szykują! Ogromniaste &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wszystkie staranka!!!

reklama
Marcela - te tańce juz spowodowały, ze plemnik właśnie dorwał jajeczko! Tylko skąd ty ten ogień wytrzasnelas? Z kominka? Czy ognisko rozpalalas? Hihi....

Hej dziewczyny. Dawno się nie odzywałam ale kibicuję Wam codziennie.

Agawa trzymam kciuki za II po tak owocnych działaniach :)
Mika jak tam u Ciebie, mdłości dają się bardzo we znaki?
Pietrucha jak tam???
Eska ja też codziennie wstaję i sprawdzam, czy nadal mnie piersi bolą ;) Choć Ciebie to już mają prawo przestać :)
Michalina, Marcela, Magda jak tam u Was końcóweczka? Pewnie nie możecie się już doczekać?
Ania trzymam kciuki za wizytę bo to chyba dzisiaj?

A ja chyba ok. W sobotę na zlecenie lekarza razem z badaniami na układ krzepnięcia (wyniki wszystkie prawidłowe) zrobiłam jeszcze betę o rośnie bardzo ładnie. A teraz grzecznie czekam na wizytę za tydzień z nadzieją, że wszystko będzie prawidłowo..

Suana gdzie tam mojej cycki nie odpuszczą bolą jak fiks, w ogóle ja tak źle znoszę ciążę, że to jakiś horror wszystko mnie boli teraz więzadła dają w dupę więc leże plackiem od tygodnia i piernicze wszystko XDDDDD dzidzi najważniejsze a tak już mi sadzi kopańce że szok - uwielbiam to, puszczam bobasowi muzykę najlepiej Mozarta dla dzieci i szarżuje po brzuchu jak dzikie:)))cieszę się, że u Was wszystko ok i badania ok i w ogóle mam nadzieję że się już na tej kawie z bobasami spotkamy:)*

Agawa ja myślę, że jajko dorwane i się przeciska jakiś as namiętnie kciuki trzymam bardzo mocno

Bakalia dokładnie Beta prawdę Ci powie trzymam kciuki:)

Gosiak hmmm jest taka i taka możliwośc także sprawdź betę oczywiście życzę ciąży:)

Galway a co tam u Ciebie???

Marcela 33 gratulejszon;)jak samopoczucie????

Mika buziaki w brzuszek:)))

Dobra Mika powiem Ci prawdę robiłam to samo od początku po dzieńwczorajszy:p moja też rozchylona lekko że czubek palucha włazi i taka od początku ginka mówi że to jest ok:p

niekoniecznie mi trzyma i jest długa także pamiętaj jak będziesz leżała to jest lek na szyjkę i wszystko....ja leże i moja ma 4 cm:) a już jestem po 2 akcjach

Ja mam całą ciążę bardzo zamkniętą szyjkę, a teraz zaczyna się rozwierać. Podobno na opuszek palca. Prześledziłam swoje usg i autentycznie "szparka" robi się większa :p

Eska, Mika a chcecie po łapach dostać? Czego pchacie ręce tam gdzie nie trzeba? Mi lekarka nawet głaskania po brzuchu zabroniła a Wy sobie same badanie przeprowadzacie? Jak chcecie kopniaków, to popatrzcie na 42sek i 57sek. To mój osobisty brzuch Nasz Kochany Synek w 32tc.3gp - YouTube
Eska przynajmniej dopplera Ci nie trzeba. No ja mam właśnie pierwszą@ całkiem szybko przyszła. Nie mogę się doczekać stycznia. Jak tak sobie popatrzyłam na mój brzuchol to zatęskniłam, no i jakoś tak dziwnie będzie nie móc leżeć przez pół ciąży

Co do bety.. dopiero wieczorem mogę podjechać bo teraz nie mam jak się dostać, mąż w pracy z autem. Myślicie że wieczorem mi zrobią tak mniej więcej ok. 19? W laboratorium w szpitalu? Bo prywatne jak dzwoniłam tylko do 17.00 mają czynne..

matko ale ja mam psyche zrytą.. dziś rano jak leżałam i się za brzuch trzymałam i modliłam .. to czułam jakby mi maluszek "pływał" pod palcami.. albo z głodu to było!

reklama
kapuśniak jakoś mnie obrzydza.. ;d blee

dzwoniłam do laboratorium powiedzieli że jeśli chce się upewnić, bądź też martwie się że coś jest nie tak to moge przyjechać chodź lepiej było by rano od 7do 10.00 . no ale nie odmówią ;)) ja za to piekę piernik.. taką mam ochotę na niego ;))

ps. zrobilam test płytkowy.. wyszedł negatywnie.. jeszcze się łudzę.. czekam do 19.00 jak na zbawienie.

Ostatnia edycja:
Do góry