reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Witam Was wszystkie :) ,mam takie pytanie ,poroniłam w kwietniu ,a od kilku miesięcy na kilka dni przed każdą miesiączką mam plamienie.Więc pytam swojego lekarza co to ?, co z tym zrobić / a ona mi na to ,że dopiero jak będę w ciąży to zapisze mi Duphaston .Moje pytanie do Was czy nie da rady uporać się z tym przed ciążą ?
Pozdrawiam.

reklama
Cuba podobno witamina B6 bardzo ładnie wszystko reguluje, plamienia znikają. Moze spróbuj.

a teraz dziewczyny prosze o WIELKIE KCIUKI i TAŃCE żeby sie udało, bo właśnie wróciłam od gina - sa 3 pecherzyki, dwa malutkie 13 i 15 mm, a jeden wielki 22 mm na peknieciu. Jajniki mnie bardzo bolą. Mąż juz w pociągu do mnie jedzie. Jakby jutro była owulacja , to jeszcze w piątek poprawimy... Hehe... Szanse sa! Jakbym mogła prosić o fluidy od naszych ciezaroweczek, pls pls.... One na pewno pomogą. Hmmm. Jestem pozytywnie nastawiona.

milego wieczorka, lecę dla męża zupę dniowa robic.

To ja też tak jak Mika macicą wysyłam biliony a fruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu i trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Jakoś tak mi dziwnie jest. Pierwszy raz tak mam, nie mogę sie doczekać, ze za dwa dni będę juz w ciazy. Hehe....:-D

cudowne jesteście, dziekuje!

[Agawa tylko pamiętaj, po udanym sexiku joga do góry nogami! Nie wiem skąd m wraca ale skoro Go nie bylo to żołnierze zwarci i gotowi:laugh2: powodzenia
Ania trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę. Daj szybko znać co u Was.

Siemka! No niedoczekalam sie jednak odpowiedzi, i zatestowalam dzisiaj! Wyszla bardzo blada 2 kreseczka, cien cienia, a jeszcze nie doczekalam sie @ po poronieniu. Wiec albo to pozostalosci albo znowu jestem w ciazy :) Trzymajcie kciuki!

Dziewczynki Witajcie ;))
Życze Wam pozytywnych testów, a tym które już mają swoje fasolki pod sercem bezproblemowego rozwiązania...

Długo do Was nie zaglądałam.. w sumie nie wiedziałam co mam pisać.. dziś za to zgłaszam się do Was o promyki nadziei ;))
Podejrzewam, że jestem w ciąży.. jutro mam dzień spodziewanej @.. test kupiłam już w poniedziałek.. jak mnie nosi żeby go zrobić.. czy naprawdę muszę czekac?:> a może lepiej jechać do laboratorium ? co myślicie?.. te godziny mijają tak wolno ..

reklama
Dzieki Mika! Trzeba mieć dobry humor, bo idzie zwariować.

Maz współpracował wczoraj i dziś rano, dziś juz jajnikow nie czuje, wiec moze jajka pękły:))

baakalia, ja na Twoim miejscu poszlabym na bhcg. To ci wszystko wyjaśni. &&&&&

Do góry