Suana jesteśmy na etapie skręcania mebli
no i muszę kupić dla siebie rzeczy do szpitala. Ostatnio jestem jakaś poddenerwowana, mam wrażenie, że Mały będzie chciał się z nami przywitać wcześniej, więc muszę się skupić chyba nad torbą.
michalina ja poza tym twardnieniem brzucha czuję się ok, no i mam tradycyjne dolegliwości na tym etapie
ale jakieś obawy ostatnio mam, że Mały może być chory, itp. Chciałabym, żeby wszystko było ok. No i nie denerwuj się pracą męża – na pewno jakoś to wszystko się poukłada. Teraz wygląda to nieciekawie ale lada dzień, na spokojnie przyjdzie Wam do głowy rozwiązanie.
mika domyślam się, że bełcik do najprzyjemniejszych nie należy ale to dobry znak
cyntia będzie dobrze! Małymi kroczkami wszystko się ułoży
Agaawa kiedyś dziewczyny tutaj pisały, że po zrobieniu bikini od razu zaciążały
lepszy nastrój, lepszy seksik
i efekt był bardzo szybki
no i udanego wyjazdu
ozila gratulacje!!!!
niech malutka zdrowo rośnie! Oj coś czuję, że starszy brat będzie zakochany w siostrzyczce bez pamięci
celta mam nadzieję, że miło wypoczywasz i zbierasz siły
dziecko, które zaadoptujecie będzie najszczęśliwsze na świecie! I wdzięczne za takich wspaniałych rodziców!
martuś Stelcia jest śliczna!!!! Taka malutka, słodka… chciałabym mieć już swoją żabkę przy sobie
maqa jaki intruz? Chcesz kopa? My tutaj czekamy razem z Tobą na Twoje staranka! &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za pierwszy dzień w nowej pracy! Będzie super!
pietrucha ale mnie wystraszyłaś! Mam nadzieję, ze wszystko ok. Leż Kochana, wypoczywaj, a my trzymamy &&&&&&&&&&&&&& za Ciebie i maleństwo. Ja w tej ciąży przez tydz krwawiłam i zobacz gdzie już jestem
będzie dobrze!
Piszecie o swoich dużych balonach?
też bym chciała chociaż przez trochę takie mieć
mi w sumie o jeden rozmiar się powiększyły do tej pory (natura mnie nei obdarzyła bujnym biustem
).