reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Witam,jak tam u was wekend mija?mysmy wczoraj mieli zniwu gosci na noc i po sniadanku pojechali a po poludniu mamy nastepnych ale juz pomalu sie koncza odwiedzinki bo kaudy wekend mamy kogos i chociaz M mi pomaga bardui duzo ale mam juz troche dosyc.Ale mamy w koncu zaplanowane chrzciny.Robiny w polsce w restauracji ale tylko dlatego ze M ma piecioro rodzenstwa i nigdzie bysmy sie niepomiescili.I tak nazbieralo nam sie 45osob a to tylko rodtenstwo i rodzice.Kupilam juz sukienke dla Emily,jutro jeszcze tylko tutaj do kosciila musze isc po zaswiadczenie.Chrzciny mamy 13lipca a po chrzcinach musze zabrac sie za przygotowania do naszego wesela,zaproszenia,kosciol i takie tam

reklama
Cześć dziewczynki!

Karo chrzciny na 45 osób :szok:! Oj to duża i kosztowna impreza sie szykuje! Z jednej strony to spory wydatek ale tez fajne, rodzinne przeżycie! Strasznie lubie te chwile gdy cała rodzina jest przy stole! My jak myślimy o chrzcinach to o bardzo skromnych, ponieważ musimy teraz myśleć o dwójce i żeby było w miarę po równo :)!

U Nas weekend minął pod znakiem choroby Wiki i wiecznego bałaganu! Młoda ma sie lepiej ale nuuuudzi sie już strasznie! Jak mam eMa i Wiki w domu przez kilka dni to czuje sie jakby tornado przeszło! Jak pomyśle jaki burdel mi zrobią jak pojadę rodzić to chyba będę wchodziła do domu z zamkniętymi oczami :/!

Wikama te bym wolala skromne chrtciny i lepiej ta kasewydac na wesele ale zaprosze moje dwie siostry ktore maja po jednym makym dziecku to musimy rodzenstwo M zaprosic ktorych jest 5pieciero i wszyscy sa duzo starsi od M bo on ostatni i kazdy co najmniej troje dzieci a jedna siostra ma 6dzieci wiec nawet jakby patrzec nieda rady inaczej.

Karo rozumiem bo to zawsze taki "łańcuszek" sie tworzy! U mnie podobnie będzie na komuni Wikusii. A chrzciny to bardzo skromne bedą: my i rodzice chrzestni :)!

Dziewczyny co u Was?

Ostatnia edycja:
U nas znów sobota w kuchni:) zapasy zrobione! :)
Tylko kręgosłup ucierpiał:/

Jutro o 10:30 mamy usg brzuszka Matyldy więc proszę o kciuki!

A to my dzisiaj rano...

Załączniki

• 2013-06-02 20.53.28.jpg
    2013-06-02 20.53.28.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 54
  • 2013-06-02 20.56.30.jpg
    2013-06-02 20.56.30.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 53
KarolinaMikołaj09.jpgKarolinaMikołaj10a.jpg

kurna wcięło mi posta :wściekła/y:

Załączniki

• KarolinaMikołaj09.jpg
    KarolinaMikołaj09.jpg
    37,5 KB · Wyświetleń: 46
  • KarolinaMikołaj10a.jpg
    KarolinaMikołaj10a.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 46
Nanulika śliczności Twoja córeczka !! Słodziutka !!
Ninie pępek też nie chciał odpaść, pomimo że robiłam octaniseptem i wacikiem, po 5 tygodniach "resztkę" odcięła położna skalpelem.
Karo a to nie lada chrzciny Wam się szykują !!
Wikama fajowa torebka, Nina dostała tylko kawałek czekoladki :-p

A ja albo do psychiatry muszę iść, albo jestem chora.
Od kilku dni zaczęłam brać tabletki na uspokojenie, ale krostki nadal wychodzą pojedyncze, smaruję się tą oleistą cieczą którą przepisał lekarz i mam dosyć :eek: to chyba nic nie pomaga.
Boję się że pojadę i tam się choroba rozwinie bo 1. nie będę się smarować, 2. świerzb lubi takie "ciepłe temperatury" i wtedy się uaktywnia, dlatego najgorzej jest po kąpieli i w nocy, bo ciało jest bardziej rozgrzane.

CZasami to sobie myślę, że byłoby calkiem nieźle jakby mnie zamknęli w psychiatryku, naćpaliby mnie lekami, położyli, wreszcie bym odpoczęła :tak: nie musiałabym pracować
Nic, szykuję się do wakacji i mam nadzieję że będzie wszystko ok.

HDanutaski dlateg musisz jechac na urlop i odpoczac.Moze na poczatek bedziesz musiala posiedziec troche w cieniu ale ñiebedziesz musiala pracowac,gotowac i napewno wszystko bedzie dobrze:-)
Nanu wczoraj przez przypadek wyladowalam u was na majoekachbo bardzo lubie czytac opowiesci z porodowek i rzeczytalam opowiesc dziewczyny ktora urodzila dziecko w ciagu 15 minut w domu i jeszcze 5kg to bylam normalnie w szoku bo jeszcze do tehj pory nieslyszalam takiego czegos,iadomo opricz opowiesci mojej babci gdzie w tamtych czasach tylko w fomu rodzily kobiety

P.S chyba dostalam @.od wczoraj planie a brzuch mnie boli ja przy rozwarciu na 6cm jak rodzilam.chyba wezme nospe bo musze z mala jecha.c pk te zaswiadczenie do kosciola na chrzciny.a jutro do lekarza mialam isc,chcialabym bardzo isc i sprawdzic czy wszystko ok.moze. befe dalej plamic wiec pojde

Ostatnia edycja:
Michalina jestem z Warszawy J w ramach ubezpieczenia z pracy idę jutro, a prywatnie jak będzie dobrze 04.06 do dr Makowskiego. Przyjmuje m.in. na Łuckiej.
Martuś &&&&&&&&&&&&&&& za jutrzejsza wizytę! A na zaparcia polecam koktajl z pietruszki i cytryny ;)

reklama
witam się i ja po małej przerwie, jakoś ostatnio nie mam weny na pisanie, nie chce zanudzć, bo samopoczucie jakoś nie takie jak powinno być.. :-p

Nanu, Danutaski ale te wasze córy są śliczniutkie :-)

Karo łooo spore chrzciny, ale tak to jest jak się samej rodzinki tyle uzbiera, a nie wypada kogoś nie zaprosić bo zaraz są obrazy majestatu :-p

Wikama jak tam choróbsko małej ? przeszło?

laski ja dzisiaj wizytuję o 17:45 więc standardowo proszę o kciuki za szyjkę, bo coś ostatnio jakieś dziwne kłucia tam mam i brzuch pobolewa..

Do góry