reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

cześć dziewczyny. Poczytałam was, ale bardzo pobieżnie. Brak mi czasu i rąk niestety.

Myszko ja bym ci jeszcze poleciła herbatkę koperkową. Na kolki troszkę pomaga.

Ptysia mnie woła - bo głodna znowu...

reklama
Ewcik moja Mała ważyła 1370 g w 28 tc i 1, ale my jesteśmy z mężem bardzo wysocy (ja 182, on 190)!
ewcik najważniejsze ze szyjka sie nie skraca, ale pewnie naciska Ci Malutka na pęcherz... :*

Marcela czekamy na wieści od Ciebie i kciukamy!!!!

Ewcik hmmm dziwna wizyta, ale najważniejsze, że dzidziol zdrowiutki :-) ja ide na usg dopiero we wtorek to sie dowiem ile dzidzia waży, ostatnio pomiar miałam na połówkowym więc troche temu :-p

Gatto z tymi kupkami to święta racja, cały świat kręci się wokół kupy haha :-)

Myszka a to zmieniliście to mleczko? na jakie teraz? oby się te akcje nie powtórzyły i te kolki w końcu przeszły &&&&

to zaraz Marcela ma wizyte, czekamy na wieści!!

a my byliśmy właśnie w kinie na "oszukanych" i powiem wam, że całkiem niezły film :)

wikama nie wiem, czuję jakiś niedosyt po tej wizycie, nie wiem, czemu :-( a kolejna wizyta dopiero 18 czerwca :szok:

izka też planuję się wybrać na ten film.. choć mój M się zapiera, że na żadne polskie nie idzie

Iza fajnie, że trochę wiecej wychodzisz z domku!!! Bardzo, bardzo dobrze! No i swietnie ze z mężem bo to zawsze komfort psychiczny inny! A my w przyszłym tygodniu mamy kilka dni dla siebie i tez planujemy kino! Może właśnie na oszukane pójdziemy :)!

Ewcik ja tak myśle, że na tym etapie ciazy to takie odczucia są po usg! Mój mąż tez teraz był pierwszy raz od 3 mies. i jak wyszliśmy to powiedział ze kurcze tak jakoś dziwnie bo buzi nie zobaczył i ogólnie lekarka mało mówiła a usg niewyraźne! Ale tak jest bo dzieciątko już jest tak duże ze niewiele lekarka jest w stanie nam pokazać ale sama sprawdza dokładnie rozwój poszczególnych organów! Ja sie śmiałam bo lekarka do mnie mówi a wie pani co teraz sprawdzam a ja na to ze główkę a ona ze nie, że nerki ogląda :/! I wtedy przypomniałam sobie jak z Wiką byłam na usg 3d w 32 tc i wydaliśmy kasę a lekarz nam powiedział ze dziecko jest tak duże ze i tak nie zobaczymy nic :/! Wiesz my to już chcemy na raczkach utulic i taki opis typu główka bez zmian, ciągłość kręgosłupa zachowana, dwie rączki, dwie nóżki, przepływy dobre, ilośc wód płodowych w normie to nas cieszy ale nie tak do konca satysfakcjonuje ! Ja to bym chciała usłyszeć : ale córka podobna do pani, a poród będzie 27.06 i widać ze córka już ma ochotę na pani cyca i będzie ssać 6/7 razy dziennie i po miesiącu przespi całà noc! HAha!!!!

Wikama to porod masz w urodziny mojego starszaka ;-)

Iza zmienilam wczoraj wieczorem, a wlasciwie w nocy (12:30 ssak zawolal jesc ;-)) no i cala noc czuwalam jak przyjmie nowe mleko.

Zapo dostawal, ale bylo gorzej i teraz tylko wode dostaje do picia;-)

Ostatnia edycja:
myszko - a jakie mleczko zdziałało takie cuda? chociaż to pewnie sprawa indywidualna.. co jakiemu maluszkowi podpasuje..

Oooooooo Martoocha! Co tam u Ciebie!

Myszko ta data to tylko moja wyobraźnia.... chyba ;)

Marcelko co u Was?

Czesc Dziewczynki!

Pobudkaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Co taka cisza? Rozumiem ładna pogoda, hustaweczki i relaksik, ale meldować jak sie czujecie ;)!

A tak serio to u nas dzisiaj pięknie za oknem, nawet aż za pięknie... Chyba z 30 stopni dzisiaj będzie! Wiec raczej nastawiam sie na siedzenie w domku! A wczoraj zaczęła lecieć mi siara z cycucha i sie zdziwilam bo z jednego jaskrawe żółta a z drugiego przezroczysta :/!

Marcelko ja nadal trzymam kciuki....

Ostatnia edycja:
Wikama no jak lekarz odetchnał, ż eszyjka ok to postanowiłam wyjść trochę więcej :-p rano połaziłam sobie sama, bo czasem wole bez męża, bo wiecie jak to z chłopami :-p a wieczorkiem już z nim jak wrócil z pracy :)

u nas też słoneczko i ponad 20 stopni już, ale po południu ma coś chyba popadać, więc nie ciesze się za bardzo, bo na SR idziemy a jakoś straaaasznie mi się nie chce, ale dzisiaj jest zwiedzanie bloku porodowego więc się naoglądamy :-p
laski jakie ja mam sny masakra :/ najpierw jakiś facet ganiający z amna z ogroooomnym zakrwawionym tasakiem, chciał mnie zabić.. później niby ktoś mnie zabił a ja stałam nad grobem i była tabliczka " osoby zamordowane w 2012 r" no Chrysteee chyba mi psychiatry trzeba :-) później śniła mi się położna, bo zgłosiłam sie z bólem brzucha a on a do mnie, że proszę siadać zrobię pani lewatywę i coś jeszcze ale nazwy już nie pamiętam..

Marcela jak taaaam? bo my dalej na wieści czekamy !!!

Myszka i jak dzisiaj kupciaki?

reklama
Witam ze śniadankiem :-)
U mnie też ślicznie.
Dzisiaj mamy usg bioderek i jeśli małż nie dojedzie to zastanawiam się jak w kotle poczekalni ogarnę dwójkę dzieci...

Do góry