reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Zapominajko,Myszka cudne wasze dzieciaczki!!!!!!To i ja wrzucam zdjecia naszej ksiezniczki z sesji w szpitalu: Bild115.jpgBild132.jpgBild126.jpg
Marcela nic sie nieprzejmuj naprawde tak jak dziewczyny pisza polowa kobiet plami i dzieci sie rodza zdrowe.Masz moj brzuszek a zobacz jaka ksiezniczka nam wyszla.Wyglada dokladnie jak moj M

Załączniki

• Bild115.jpg
    Bild115.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 49
  • Bild132.jpg
    Bild132.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 50
  • Bild126.jpg
    Bild126.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Dzieki dziewczyny.A opaske zrobilam sama dlatego bardzo chcialam zeby mala miala w niej zdjecie.Mam jeszcze kartki na podziekowanie zrobione z tym zdjeciem ze skrzydelkami.Tez pieknie wyglada

hej babolki!

Dziewczyny cudne macie dzieciaczki!!!

Myszko Paul do ciebie podobny!!!!

Nanu, moja siostra rodzila w Krakowie na Ujastku i tam robili zdjecia:tak:

Cześć dziewczyny:)
Maluchy piękne! napatrzeć się nie mogę!:tak:
Wspaniale że kolejne super wieści na forum!- Gratuluję Michalina!

U nas weekend minął pod tematem imprezy-dziś jestem już naprawdę zmęczona..a jeszcze rodzice wpadają wieczorem..no ale mus to mus.. Oczywiście mój M. wszystkim najszym najbliższym znajomym pochwalił się po % że jesteśmy w ciąży. Strasznie mnie to zestresowało i ogólnie cały weekend mocno spięta byłam..dziś już mi minęło jak posłuchałam serduszka maluszka.

Marcela- ja miałam plamienia chyba w 8 tc- brązowe i trwały łącznie prawie tydzień. Leżałam przez ten czas prawie ciągle w łóżku- ale z maluszkiem wszystko było w porządku:)

Ewikewik- mdłości ciążowe w momencie zagnieżdżenia nie są możliwe. Mdłości są wywołane głownie hormonami które są na wysokim poziomie >5tc. Mi zaczęły się wymioty po 30 dfl.
Bardzo wczesne objawy ciąży- to uczucie jak na @, czasem wrażliwe piersi, biały śluz, czasem wrażliwe sutki..u każdego różnie..

Ostatnia edycja:
Zapominajko mialam to samo w piatek po laktatorze ze mialam gwiazdki przed oczami,musialam odciagac bo mialam nawal pokarmu.Ale duzo pilam i pomalu wszystko wrocilo do normy

reklama
Karo ale ślicznaaaaaa :-):-)

Gatto a kiedy siostra rodziła? bo też zamierzam tam rodzić, ale nawet nie słyszałam, że jakieś foty robią :) aż zapytam koleżanki bo rodziła tam w styczniu i nic nie wspominała, następna w marcu i też nic nie mówiła :-p

Marcela spokojnie, gin da Ci jakiś progesteron i plamienia się uspokoją, miałam to samo.. brałam dupka i jakoś między 4 a 8 tyg leżałam plackiem

Martooocha to ukochany nie mógł wytrzymać pewnie napięcia i musiał się pochwalić :)

Do góry