_Ewcik_
Fanka BB :)
hej kochane :-)
ale piękna pogoda, ptaszki za oknem śpiewają-pięknie jest!!
a nie kazał CI lekarz od razu po owu brać dupka czy luteiny? bo ja brałam od 2 dnia po owu... na pewno wszystko będzie dobrze,jak już dostałaś duphaston![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
c-u-d-o-w-n-o-ś-c-i!!!!!!!!!!!!!!
ja tak mam do dzisiaj.. stresuje mnie to, jak ktoś gratuluje mi bycia w ciąży itd.. lęk na zawsze pozostanie..
kochana, ja na razie z typowo dziewczęcych ciuszków mam niewiele, kilka kupnych bodziaków, spodenki i getry, skarpeteczki.. i parę ciuszków które dostałam.. na razie nic nie kupuję, bo czekam, aż mieszkanie pomalujemy i kupimy komodę-bo póki co na nic nie mam miejsca.. muszę Marcelka ciuszki przejrzeć i za małe oddać/może sprzedać na all.. i wkurzam się strasznie, że taka jestem niezdecydowana odnośnie koloru na ściany.. M mówi-wybierz kolor, ja pomaluję i będzie mogła te ciuszki przebierać itd.. ale ja nie wiem, jaki kolor chcęęęęę.. i czy np. na jakiejść jednek ścianie nie dawać wstawki z tapety?masakra..
ale piękna pogoda, ptaszki za oknem śpiewają-pięknie jest!!
Dziewczyny dostałam jakiegos plamienia...tzn. to jest bardzo delikatne, sluz zabarwiony krwią - strasznie się denerwuję. Lekarz kazał mi przyjść po Duphaston...
a nie kazał CI lekarz od razu po owu brać dupka czy luteiny? bo ja brałam od 2 dnia po owu... na pewno wszystko będzie dobrze,jak już dostałaś duphaston
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Zapominajko,Myszka cudne wasze dzieciaczki!!!!!!To i ja wrzucam zdjecia naszej ksiezniczki z sesji w szpitalu:Zobacz załącznik 553765Zobacz załącznik 553766Zobacz załącznik 553767
c-u-d-o-w-n-o-ś-c-i!!!!!!!!!!!!!!
Oczywiście mój M. wszystkim najszym najbliższym znajomym pochwalił się po % że jesteśmy w ciąży. Strasznie mnie to zestresowało i ogólnie cały weekend mocno spięta byłam..dziś już mi minęło jak posłuchałam serduszka maluszka.
ja tak mam do dzisiaj.. stresuje mnie to, jak ktoś gratuluje mi bycia w ciąży itd.. lęk na zawsze pozostanie..
Ewcik a jak u Ciebie zakupy? Dużo już rzeczy masz? I jak było u dentysty?
kochana, ja na razie z typowo dziewczęcych ciuszków mam niewiele, kilka kupnych bodziaków, spodenki i getry, skarpeteczki.. i parę ciuszków które dostałam.. na razie nic nie kupuję, bo czekam, aż mieszkanie pomalujemy i kupimy komodę-bo póki co na nic nie mam miejsca.. muszę Marcelka ciuszki przejrzeć i za małe oddać/może sprzedać na all.. i wkurzam się strasznie, że taka jestem niezdecydowana odnośnie koloru na ściany.. M mówi-wybierz kolor, ja pomaluję i będzie mogła te ciuszki przebierać itd.. ale ja nie wiem, jaki kolor chcęęęęę.. i czy np. na jakiejść jednek ścianie nie dawać wstawki z tapety?masakra..