reklama
_Ewcik_
Fanka BB :)
hej kochane :-)
przez weekend teściowie byli, więc nie miałam jak pisać.. na szczęście mam to już za sobą![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
dziś po południu mam wizytę u dentysty, ciąg dalszy kanałówki
rano byłąm w pracy zanieść l4 i u rehabilitantki znajomej okleić brzuch plastrami, bo bardzo nisko go mam i mięśnie nie trzymają
zapo o rany, ale ona cudowna!!!! jaka duża się urodziła?
myszko ale śmieszek z Paula :-)
wikama dużo rzeczy ju z dla Lili masz pokupowanych?
izka jak samopoczucie??
przez weekend teściowie byli, więc nie miałam jak pisać.. na szczęście mam to już za sobą
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
dziś po południu mam wizytę u dentysty, ciąg dalszy kanałówki
![Dry :dry: :dry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/dry.gif)
zapo o rany, ale ona cudowna!!!! jaka duża się urodziła?
myszko ale śmieszek z Paula :-)
wikama dużo rzeczy ju z dla Lili masz pokupowanych?
izka jak samopoczucie??
Izka87
Fanka BB :)
Zapo, Myszka ale cudaki!!!!! :-) nic tylko patrzeć, całować i tulić :-)
Ewcik a dzięki, całkiem nieźle
jak poleguję to brzuch jakoś mniej się stawia, tak mi się wydaje haha ale ledwo poczuje siusiu to w 10 minut potrafi postawić się kilka razy. Tak jakby coś na pęcherz uciskało
Współczuje tego kanałowego leczenia bleeeee
Ewcik a dzięki, całkiem nieźle
Współczuje tego kanałowego leczenia bleeeee
Zapominajko przepiękną masz córeczkę!!!! A też już chce mieć swoją przy sobie a nie w sobie, ale uzbrajam sie w cierpliwość
! A jak Ty sie czujesz? Jak po cesarce! Napisz w chwili wolnego, jak minął poród i jak następnego dnia było ze wstawaniem i opieka nad Matyldą? :* od ciotki
Myszko a Paul już sie uśmiecha! Mama aparatka to synek prawdziwy agent! Pewnie kokietował wszystkie pielęgniarki w szpitalu
!
Ewcik mam już prawie wszystko! Brakuje mi paru drobiazgów po które jadę w piątek z Wiki oraz materaca do łóżka, wózka i fotlelika! Tylko zastanawiam sie czy nie kupić jakiegoś takiego "letniego" kombinezonu z jakiegoś polarku czy coś bo Malutka urodzi sie czerwiec/lipiec i tez bywają chłodne dni a wręcz znając polskie lato to zimne i może by sie cośik takiego przydało. No i odnośnie rozmiaru to mam mini wyprawkę (taką bardzo podstawową na 56) i taką pełną w rozmiarze 62 i tak sobie myśle, że jak wszystko kupimy co nam brakuje to zacznę powoli kupować 68, bo ten czas tak szybko leci a body czy śpiochy zawsze sie przydadzą!
Myszko a Paul już sie uśmiecha! Mama aparatka to synek prawdziwy agent! Pewnie kokietował wszystkie pielęgniarki w szpitalu
Ewcik mam już prawie wszystko! Brakuje mi paru drobiazgów po które jadę w piątek z Wiki oraz materaca do łóżka, wózka i fotlelika! Tylko zastanawiam sie czy nie kupić jakiegoś takiego "letniego" kombinezonu z jakiegoś polarku czy coś bo Malutka urodzi sie czerwiec/lipiec i tez bywają chłodne dni a wręcz znając polskie lato to zimne i może by sie cośik takiego przydało. No i odnośnie rozmiaru to mam mini wyprawkę (taką bardzo podstawową na 56) i taką pełną w rozmiarze 62 i tak sobie myśle, że jak wszystko kupimy co nam brakuje to zacznę powoli kupować 68, bo ten czas tak szybko leci a body czy śpiochy zawsze sie przydadzą!
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Generalnie po cc ok. Szybko doszłam do siebie. Małą miałam od poczatku przy sobie, więc nie było innej opcji.
Matylda urodziła się o 10.30 z wagą 3220. Ma 53 cm i dostała 10 apgar.
Matylda urodziła się o 10.30 z wagą 3220. Ma 53 cm i dostała 10 apgar.
marce_la spokojnie, plamienia się zdarzają i to nierzadko! I wcale nie muszą być zapowiedzią złego....
Lekarz dobrze mówi żeby przyjść po dupka! 3mam kciuki - ja też od początku na wspomagaczach jechałam a i tak w trakcie ciąży 2x na IP z plamieniami byłam.... i wszystko było OK - mam nadzieję,że u Ciebie też tak będzie! 3mam kciuki!
Lekarz dobrze mówi żeby przyjść po dupka! 3mam kciuki - ja też od początku na wspomagaczach jechałam a i tak w trakcie ciąży 2x na IP z plamieniami byłam.... i wszystko było OK - mam nadzieję,że u Ciebie też tak będzie! 3mam kciuki!
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Marcela spokojnie trzymam &&&&&
reklama