reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Witam sie niedzielnie
Michalina gratuluje!!!cieszymy sie razem z toba!!!ty przejelas brzuszek od myszki,moj przejela marcela wiec dziewzyny staraczki szykujcie sie niedlugo nanu w kolejsce
U nas wszystko w porzadku.dzisiaj z mala zrsmy do 10.30 pospaly.Jestem super wypoczeta.M zrobil obiadek wiec zesmy pojedli i ide pod prysznic.Malej odlecial dzisiaj pempuszek ale troche zasuszonej krwi zostalo.przemylam jej troche octeniseptem i zobaczymy.
Zycze milej niedzieli

hej
no ja zdecydowanie od Myszki przejelam :D
jutro idę na bete, a w srode potworze. Do gin ide w środę na 18.40 - kazała mi od razu przylecieć jak się uda (nadal jestem w szoku, ze za pierwszym razem się udało!!! - przecież w pierwszą ciąże zachodziłam 1,5 roku, a poroniłam 3 miesiące temu).
Teraz lecę na luteinie, więc mam nadzieję, ze ta ciąża będzie zdrową ciążą!!! :)

Karo - a jak się czujesz w roli mamy?

Hej dziewczynki!
Ja zaraziłam sie od Izy i bujam sie na ogrodkowej chuśtawce! Mam dziś mega lenia!!!! Na obiad przyjechała pizza i sałatka z tuńczyka! Za to za mną naprawde meczach tydzien i taki sam przede mną więc zbieram siły! Kupiliśmy wczoraj bujaczek dla Lilianki, taki mega różowy oczywiście w mothercare z serii daisy . w zwiazku z tym , ze ta seria jest z takim ptaszkiem, tak sobie myśle ze Lili albo zostanie w przyszłości ornitologiem lub wręcz znienawidzi ptaki :):):)!

Karo super, że już bez pepka! Jeszcze z jeden, dwa dni i normalnie będziecie mogli kąpać!

Myszko a jak u Was pępuszek wygląda?

Zapominajko co u Was????

Michalina no to macie naprawde super prezent na rocznie.Ja w roli mamy czujê sie naprawde super,wiadomo duzo mniej czasu ale mala i tak tylko sie napije i spi.placze tylko jsk glodna albo jak cos jest w pampersie.M rowniez zakochany po uszy,caly czas by mala nosil ale mu niepozwalam bo jak wroci do pracy to chce zeby bylo jak teraz,ale moze mala sie i tak jeszcze zmienic.Narazie wykortystujemy to ze jest spokojna i mozemy pospac.Dzisiaj zaliczyllismy pierwszy spacerek,mala zadowolona.Teraz omylam ja lekko bo wiadomo sie poci i spi nasza ksiezniczka

reklama
czesc dziewczyny :-)

u nas resztki kikuta powoli odpadaja, zostal jeszcze taki malutki kawaleczek ale mysle ze do jutra odleci.
My dzis jeszcze nie bylismy na spacerku ale tak to normalnie odkad wyszlismy po porodzie ze szpitala to chadzamy sobie na spacerki w zaleznosci od pogody od 30min do 3h.
Jutro idziemy skontrolowac pepuszek u pediatry.

Do góry