reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Myszka fajnie, że powróciłaś do żywych :-) a jak już Cię orzygał, obsikał i obsrał to masz już full zestaw :-)
a z tym Twoim eM to masz tak dobrze, widać, że facet ma OGROMNE serce!! tylko pozazdrościć, na nim też zawiąż wstążeczkę haha

ciekawe czy Zapo już wyszła, może już jest z maluszkiem w domku i napawa się widokiem :)

my wybraliśmy się na zakupy, myślę, że jak na godzinkę wyskoczę od leżenia to się nic nie stanie :) teraz robię ciasteczka na jutro, bo goście mają wpaść już ok południa :szok:

reklama
"Świeżym" mamom gratuluję radości i przebojów pieluchowych :happy:
A ja mam kolejny cykl z przebojami. Znowu w drugiej fazie cyklu mam antybiotyk na problemy z pęcherzem i wszystko wskazuje, że także z nerkami... Druga szczęsliwa tym razem ciąża coś nie jest nam pisana...
Czy któraś z Was też co miesiąc miała problem z pęcherzem?

Moja beta nic nie wykazala, co jest ok biorac pod uwage co mowil lekarz. Teraz sie zastanawiam czy nie zrobilam jej za wczesnie - dzis 28dc, zwykle cykle mam ok 34 dni.. Jak myslicie?

Myszko mala zostala wykapa ze wzgledu na to ze jej caly pepuszek jeszcze trzyma.polozna mowila ze gdyby lekko odchodzil to zabronione kaac tylko podmywac i narazie wiecej kapav tez niebedziemy
Sorki dziewczyny ze tylko o mnie ale jestem troche padnieta.dostalam nowy naplyw mleka i dostalam goraczke.msla nie radzi sobie z taka iloscia pokarmu wiec musze odciagac.dzwonilam jeszcze o 22 do poloznej i mowila okladac liscmi kapusty i moge wziac paracetamol.wzielam polowke a tem schodzi wiec zobaczymy co dalej.cale szczescie mala spokojna

Cześć piękne!!!!!

u Nas dzisiaj pochmurno :/.... więc dzionek spędzony będzie raczej spokojnie! Jedziemy tylko na egzamin Wikunii z ju-jitsu a poźniej może gdzieś na obiadek :)!
miłego dnia!!!

"Świeżym" mamom gratuluję radości i przebojów pieluchowych :happy:
A ja mam kolejny cykl z przebojami. Znowu w drugiej fazie cyklu mam antybiotyk na problemy z pęcherzem i wszystko wskazuje, że także z nerkami... Druga szczęsliwa tym razem ciąża coś nie jest nam pisana...
Czy któraś z Was też co miesiąc miała problem z pęcherzem?

ja miałam problem co miesiąc gdy brałam luteinę "dowcipną". co miesiąc na furaginie kończyłam.

Myszka dobrze, że pogoniłaś tą wielce "kompetentną" babkę. Jeśli chodzi o dziecko nie można mieć skrupułów:tak:

U nas dziś pochmurno, wczoraj też było ale pogrillowaliśmy sobie ze znajomymi, no trochę zabalowałam, ale potrzebowałam już się tak "zresetować". A dziś o 14 ma do nas przyjechać moja cioteczna siostra ze swoimi bliźniakami - w końcu ich poznam :-)

Myszko!!! Chciałam CI podziękować. Ja jestem w ciąży. Dziś mam mocne II kreseczki!!! Pojawiłam się na forum na kilka dni przed Twoim porodem, Ty się do mnie pierwsza odezwałaś. Od Ciebie na mnie przeszło. 3 miesiące po poronieniu i zabiegu. Nie wierzę aż. Trzymaj teraz kciuki za tą moją ciążę. I dziękuję!!!

Michalina cudne wiesci :-) z calego serduszka gratuluje i oczywiscie zaciskam kciuki jak mocno sie da &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Zycze spokojnych i cholernie nudnych najblizszych 8 miesiecy i uwazaj na siebie :-)
Bede teraz wygladac fotek z kolejnych wizyt :-) i pamietaj mysl pozytywnie, w koncu kiedys musi byc lepiej :-) wiec czemu mialoby to nie byc teraz? ;-)

Ostatnia edycja:
Michalina OGROMNE gratki!! teraz na siebie uważaj i nudnej ciąży życzę :-)

Suana a za Ciebie kciuki za nastęony cykl &&&&!!!!! :-)

ufff goście już pojechali, teraz sobie odpocznę :) mąż ze szwagrem ładnie się uraczyli i już chrapie jak niedźwiedź!!

reklama
Myszko - cieszę się że u was już lepiej, a czemu sms nie dotarł - nie wiem:/ No ale najważniejsze że jesteście już w domku:)

michalina - gratulacje!

nasi goście pojechali ok 16, a my padliśmy spać.... wizyta ich z małym dzieckiem (9 mies) uświadomiła nam: korzystajcie ile się da z ciszy i spokoju, bo to już tuż tuż i się skończy!
shocked.gif

Niby bratanek S grzeczny chłopczyk ale ten harmider od wczoraj dał nam obojgu w kość jakoś:p

teraz wstaliśmy i jakoś tak fajnie, mieszkanko posprzątane, pojedzeni, spokój.... czekam na Xfactora,popatrzę co tam dziś podziałają polskie nowe TVNowe "gwiazdy":D

samopoczucie mam dobre, dałam radę z gośćmi, wszystko wyszło sprawnie i szybko, S dzielnie sprzątał po wszystkich moich poczynaniach:)

Do góry