reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Wikama nooooo Lilianka pięknie rośnie :-) 1380 to naprawdę ładna waga jak na ten tydzień :)
w sumie ciekawe ile mój mały waży :-p

ojj chyba nie tylko u Nanu i Ewcik goście.. właśnie zostałam poinformowana, że jutro wpadaja do nas teście i siostra mojego małża z mężem i dzieciakami.. ojjj to jutro nie poleże :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Marcela masz racje calkiem zapomnialam wam pokazac moja ksiezniczke,ale czekam na zdjecia z sesji ktora robilismy w szpitalu i wtedy napewno wrzuce
Wikama gratuluje wizyty i Lilianka super rosnie!!!

Ostatnia edycja:
Karo no właśnie chwal sie księżniczką :)!!!

Marcela przyrost dobry :)! Wcale nie mały!! Wszystko będzie dobrze!!!

Ewcik, Nanu, Iza to miłych spotkań życzę! A do jedzenia polecam: Pizzę!!! Takie urozmaicenie bo na rodzinnych spotkaniach to zawsze jakies wykwintne Dania :)! A pizza, wszyscy goście bedą zadowoleni a najbardziej Ci najmłodsi i gospodyni :)!

Suana kiedy robisz bete, kiedy będziesz mieć wynik? Oczywiście kciukasy zaciskamy z całych sił!

A ja padłam po wizycie! Lilianka schowała buziola i zasłaniała sie rączkami! Za to pani doktór zrobiła mi zdjęcie 3d jej cipciuchy:-D! Śmiałam sie ze już ma różowa wykładzinę w pokoju i jak okaże sie chłopcem to nieźle sie na nas wkurzy :)! No i mam dowód, że Jest to dziewuszka na 100%! Wyniki mam książkowe, toxo igm ujemne, macica cieniutka przy szyjce ale to niezagraża teraz niczym, tylko przy naturalnym porodzie mogę mieć kłopot, więc raczej cc będzie, szyjka 5 cm :szok:, więc mogę sie podzielić ;)! Malutka zdrowa jak rybka, serdunio równo bije, pępowina obok, malutka nie ma jej wokół szyjki! Nic tylko świętować!!!!

Dziewczyny czy macie numer do myszki i Zapominajki? Bo sie martwię czy wszystko dobrze? Ciekawe czy są już w domku!!!

wikama Zapo pisała na maju że powinna wyjść w pt albo sb, a Myszka nie wiem kurcze - też myślałam że się odezwie wczoraj... wysłałąm prze chwilą sms do niej, jak się odezwie - dam znać...

Ostatnia edycja:
Wikama- ale super wizyta:) Teraz jeszcze tylko postaraj się wciąż wypoczywać tak do min. 35 tc. Potem pozwalam zacząć hulać:-p.

Magda- gratuluję pawika! ja swój pierwszy też zapisałam (wcale nie był poranny).
Myszka- pewnie zalatana za małym i śpiąca.. minęły już te 'książkowe 2 dobry' kiedy maluch odsypia poród.. teraz pewnie zacznie pokazywać różki:-p:-D.

Chciałam zaznaczyć,że znów wróciły mi pryszcze.. a myślałam że to tylko w I trymestrze.. na brodzie mam jeden taki wielki pod skórą..spuchnięty, wielki i czerwony! Totalnie nie do wyciśniecia..A jutro impreza....hmm...:sorry:.
Pójdę do fryzjera..to może włosy odwrócą uwagę od twarzy..

Ostatnia edycja:
karo to czekamy na foty, bo już nei możemy się doczekać :)
Wikama pieknie rośnie Lilianka! Nic tylko świętować :)
Magda gratuluję pawika - ja też chcę ;) przynajmniej wiedziałabym, że coś się dzieje...

Czesc dziewczynki:-)

Sorry ze sie wczoraj nieodezwalam ale w domu padlam jak kawka po szpitalnym czuwaniu. M stanal na wysokosci zadania i moglam pospac 8h ciagle:-)

U nas juz dobrze czyscimy sobie pepunia 2x dziennie wg zalecen plus awaryjnie gdy sie osiusiamy;-)
Maly juz mnie osral, orzygal i dzis rano osiusial:-D wiec jestem mama pelna geba:-D

Nanu nie doszedl sms:-(

Dzis z rana bylismy pozalatwiac formalnosci.

Martoos maly wcale nie daje popalic, je spi zmienilo mu sie tylko to, ze kupcia idzie teraz przed jedzeniem, a nie jak wczesniej po;-)
Uwiazalismy czerwonych kokardow, bo co chwile ktos podziwia;-)

Wikama super, ze malutka tak ladnie rosnie bardzo sie ciesze :-)

Magdus graty z okazji pawika:-)

Suana &&&&&&&&&&&&&&&&&& za betke:-)

Kitus kochanie dziekujemy za prezent, M sie rozczulil jak baba na melodramacie;-) cudenko:*

No i strasznie mu ciezko bylo przez te dwa wieczory samemu w domu, jak wychodzilismy to byl taki szczesliwy, ze az mi sie rozplakal.

Polozna pogonilam w piz... tam gdzie psy doopami szczekaja...powiedzialam francy, ze juz jedno dziecko przez brak kompetencji i glupote ludzka stracilismy, a teraz dzieki naszej czujnosci i szybkiej reakcji pediatry uchronilismy sie przed zakazeniem przez jej bezmyslnosc i watpliwe kwalifikacje.
Chcialybyscie widziec jej mine:-D mowi do mnie, ze ona juz pepka nie bedzie dotykac...na co ja...pani to juz nie dotknie naszego dziecka wiecej.

Tak tak gdy chodzi o dzieci to jestem bezwzgledna

Myszko bardzo sie cieszę, że jesteście w domku! A co do położnej to dobrze jej powiedziałaś! Takie baby to myślą, że są bezkarne i że wolno im wszystko!

Jeszcze tylko niech Zapo sie odezwie i będę szczęśliwa!

Nanu dzisiaj mnie dopadła niemoc! Ledwo żyje, ledwo oddycham, jest mi niedobrze, brzuch mi twardnieje, i ogólnie samopoczucie tragiczne! Może to pogoda....

reklama
Karo to szybko mala kapaliscie, nasz 4 dni starszy a z wanienka mamy czekac do calkowitego wygojenia pepuszka. Poki co jedziemy na obcieraniu myjka i z dala od pepuszka. W zwiazku z czym maly wyglada troszke jak waz:-D ladnie oblazi ze skorki (tej co w brzuniu mial)

Do góry