reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Wikama taki mam zamiar! A remontu szczerze współczuję, sprzątanie po takich zmianach jest makabrą.

Zastanawiam się, czy zabrać do szpitala jakieś jedzonko dla siebie ...

reklama
hello :-)

u mnie poranek rozpoczął się o godz. 6, a właściwie synek go zaingurował swoim radosnym: mama, wstawaj, już jasno hehe
byłam w Lidlu, kupiłam mu spodenki, bluzeczki i skarpetki.. i u chłopa swojskie jaja ze wsi ;-)

zapo nie dziwię Ci się, że się stresujesz..chyba inaczej jest, jak się ma planowe cc i wiesz, kiedy, gdzie i o októrej Twoje dzidzecię się narodzi i czy wszystko gotowe itd. dużo spokoju zyczę :tak:

gaga fajnie, ze wróciłaś

wikama no to oby remont zmierzał już na dobre ku koncowi :-)

a ja się stresuję.. wiem wiem, powiecie: ZNOWU.. ale moja dzidzia naprawdę bardzo mało się rusza, a jak już to, baaardzo delikatnie- a tu już 24 tydz, więc te ruchy powinny być częstsze i mocniejsze :-( strasznie się tym martwię..

Ewcik ja czułam od ok. 16 tc ruchy, a takie mocne zdecydowane to chyba ok 26-28 ( takie, że wyłam i się skręcałam). Mm łożysko na tylnej ścianie, więc nic nie zawadzało.

czesc dziewczyny :-)

Ewcik kochana maluch ma jeszcze duzo miejsca a czasem uklada sie w strone kregoslupa i wtedy ruchy (kopniaki) sa mniej odczuwalne dla nas co wcale nie ma nic wspolnego z aktywnoscia brzdaca :-) sama to przerabialam.
Zapo mnie nie bylo dane zwijac sie z bolu pod wplywem kopniakow ;-) a kwietniowki pisaly o nich czesto :-)

wrzuce focie i ide Was doczytac, bo moje Malenkie Szczescie spi razem z tym Duzym, wiec mam czas :-)
DSCF0248[1].jpg

Załączniki

• DSCF0248[1].jpg
    DSCF0248[1].jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 44
myszka ale Paul jest cudowny!!!! to musi być cudowne uczucie, że możesz już go tulić i nie martwić się, czy kopniaki są za słabe czy nie :-D

reklama
Gaga- cieszę się że jest już lepiej..porób badania, bo na pewno będziesz spokojniejsza (chociaż musisz wiedzieć,że równie dobrze mogą nic nie wykazać..). Dawaj na bieżąco znać o wynikach itd.. chodź dużo na spacerki i delektuj się pogodą (słońce mi bardzo pomaga na psychikę).

Wikama- na razie zakupy ciążowe jeszcze odpuszczam..bo nie potrzebuję:-p. Zobaczymy na jak długo :-p

Myszko- synek cud miód! ślicznuteńki.. ale fajnie jest leżeć obok takiego szkraba..

Zapo- weź może sobie sucharki..bo pewnie po cc będziesz na diecie..a sucharki bez cukru jak znalazł! Jesteś podekscytowana już?

Ewcik- moja przyjaciółka miała jakoś tak usytuowanego synka,ze praktycznie w ogóle nie czuła ruchów do końca ciązy. Więc to nie jest tak zawsze,że czuje się mocno ruchy..

Ostatnia edycja:
Do góry