reklama
michalina_ch
Fanka BB :)
Dziewczyny, mam pytanie. Może głupie, ale ja się nigdy tym nie interesowałam i nie wiem.
Chodzi mi o ślub - jak jest przejrzysty i rozciągliwy to może oznaczać to owulację, czy po zajściu w ciążę ten śluz się zmienia jakoś? Czy to w ogóle nie ma znaczenia??
Chodzi mi o ślub - jak jest przejrzysty i rozciągliwy to może oznaczać to owulację, czy po zajściu w ciążę ten śluz się zmienia jakoś? Czy to w ogóle nie ma znaczenia??
Michalino- śluz rozciągliwy, przejrzysty lub wodnisty oznacza 'okres płodny'. Śluz biały gęsty oznacza 'okres niepłodny'.
W ciąży występuję biały śluz (tak samo jak przed @).
Jednak sama obserwacja śluzu nie wystarczy aby prawidłowo prowadzić obserwację. Przydałby się pomiar temperatur (analny,oralny lub waginalny).
W ciąży występuję biały śluz (tak samo jak przed @).
Jednak sama obserwacja śluzu nie wystarczy aby prawidłowo prowadzić obserwację. Przydałby się pomiar temperatur (analny,oralny lub waginalny).
michalina_ch
aha....
bo ja mam jakiś "wyciek" białego gęstego śluzu... ale nie nastawiam się. Po prostu zaczełam sie zastanawiac czy ten śluz ma jakieś znaczenie,
bo ja mam jakiś "wyciek" białego gęstego śluzu... ale nie nastawiam się. Po prostu zaczełam sie zastanawiac czy ten śluz ma jakieś znaczenie,
JEszcze jest 3 opcja.. jak masz dodatkowo swędzenia lub szczypania w miejscach intymnych to duża ilość białego śluzu może oznaczać lekką infekcję.
Objawy wczesnej ciąży są identyczne jak na @..więc jak nie mierzysz temp. to nic nie zgadniesz..
Objawy wczesnej ciąży są identyczne jak na @..więc jak nie mierzysz temp. to nic nie zgadniesz..
michalina_ch
ok, dzieki za info
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Zapominajko a czemu ty CC?mialas pierwsza tez cesarke?
No wlasnie ciekawe czy Myszka wyszli?
Ja nadal w domku ale przynajmniej cos sie dzieje,sa skurcze ale raz co 15 min,raz co 10minut albo pol godziny znowu nic i tak caly czas
Tak miałam już cc, do tego Matylda pośladkowo ułożona, no i wolę cc. Panicznie boję się nacinania.
Lopop a dlaczego miałybyśmy o tobie nie pamiętać?
Karo jak po kąpieli?
reklama