reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Lapop jasne ze cie pamietamy.Widze ze ty juz tez daleko w ciazy.Na kiedy masz termin?
Ja zaraz wybieram sie do wanny zobaczyc czy cos sie nasili czy skurcze wycichna

reklama
Dziewczyny, mam pytanie. Może głupie, ale ja się nigdy tym nie interesowałam i nie wiem.
Chodzi mi o ślub - jak jest przejrzysty i rozciągliwy to może oznaczać to owulację, czy po zajściu w ciążę ten śluz się zmienia jakoś? Czy to w ogóle nie ma znaczenia??

Michalino- śluz rozciągliwy, przejrzysty lub wodnisty oznacza 'okres płodny'. Śluz biały gęsty oznacza 'okres niepłodny'.
W ciąży występuję biały śluz (tak samo jak przed @).
Jednak sama obserwacja śluzu nie wystarczy aby prawidłowo prowadzić obserwację. Przydałby się pomiar temperatur (analny,oralny lub waginalny).

JEszcze jest 3 opcja.. jak masz dodatkowo swędzenia lub szczypania w miejscach intymnych to duża ilość białego śluzu może oznaczać lekką infekcję:-p.
Objawy wczesnej ciąży są identyczne jak na @..więc jak nie mierzysz temp. to nic nie zgadniesz..

Zapominajko a czemu ty CC?mialas pierwsza tez cesarke?
No wlasnie ciekawe czy Myszka wyszli?
Ja nadal w domku ale przynajmniej cos sie dzieje,sa skurcze ale raz co 15 min,raz co 10minut albo pol godziny znowu nic i tak caly czas

Tak miałam już cc, do tego Matylda pośladkowo ułożona, no i wolę cc. Panicznie boję się nacinania.

Lopop a dlaczego miałybyśmy o tobie nie pamiętać?

Karo jak po kąpieli?

reklama
Do góry