reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Lapop jasne ze cie pamietamy.Widze ze ty juz tez daleko w ciazy.Na kiedy masz termin?
Ja zaraz wybieram sie do wanny zobaczyc czy cos sie nasili czy skurcze wycichna

reklama
Dziewczyny, mam pytanie. Może głupie, ale ja się nigdy tym nie interesowałam i nie wiem.
Chodzi mi o ślub - jak jest przejrzysty i rozciągliwy to może oznaczać to owulację, czy po zajściu w ciążę ten śluz się zmienia jakoś? Czy to w ogóle nie ma znaczenia??

Michalino- śluz rozciągliwy, przejrzysty lub wodnisty oznacza 'okres płodny'. Śluz biały gęsty oznacza 'okres niepłodny'.
W ciąży występuję biały śluz (tak samo jak przed @).
Jednak sama obserwacja śluzu nie wystarczy aby prawidłowo prowadzić obserwację. Przydałby się pomiar temperatur (analny,oralny lub waginalny).

JEszcze jest 3 opcja.. jak masz dodatkowo swędzenia lub szczypania w miejscach intymnych to duża ilość białego śluzu może oznaczać lekką infekcję:-p.
Objawy wczesnej ciąży są identyczne jak na @..więc jak nie mierzysz temp. to nic nie zgadniesz..

Zapominajko a czemu ty CC?mialas pierwsza tez cesarke?
No wlasnie ciekawe czy Myszka wyszli?
Ja nadal w domku ale przynajmniej cos sie dzieje,sa skurcze ale raz co 15 min,raz co 10minut albo pol godziny znowu nic i tak caly czas

Tak miałam już cc, do tego Matylda pośladkowo ułożona, no i wolę cc. Panicznie boję się nacinania.

Lopop a dlaczego miałybyśmy o tobie nie pamiętać?

Karo jak po kąpieli?

reklama
Do góry