reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Dziewczyny no i jestem.Chcialam wam napisac jak lezalam na ktg ale jakos slaby zasieg tam mialam.Ktg nawet jednego skurcza niepokazalo.Rozwarcie dalej 2cm,sprawdzil wody czyste,chociaz to badanie to przyjemnych nienalezalo ale pozniej zrobil mi ten masaz szyjki i to dopiero cos nieprzyjemnego.No i w piatek rano znowu ktg i podejrzy wszystko_Ogolnie powiedzial ze wszystko jest takie nabrzmiale ze powinno ruszyc.Ale mam sprobowac jeszcze dzisiaj ten olej ryconowy,goraca kapiel i seks
Izka u mnie bylo tak samo,jak lezalam prawie caly grudzien,to myslalam ze sobie zebra odleze tak mnie wszystko bolalo a sil wogole niemialam
Fuma widze ze tempka ladnie w gorze
Marcela to jestesmy na jutro umowione bo dzisiaj sie juz raczej nic nieruszy

reklama
Martus ja cały grudzien leżałam, myślałam, że później będzie ok a teraz jak nie urok to sraczka :-p
chciałabym, żeby się uspokoiło, bo kurcze przecie wyprawkę dla malucha trzeba szykować.. coś czuję, że dużo będę musiała zamawiać przez neta, no ale co zrobić..

Martus ja cały grudzien leżałam, myślałam, że później będzie ok a teraz jak nie urok to sraczka :-p
chciałabym, żeby się uspokoiło, bo kurcze przecie wyprawkę dla malucha trzeba szykować.. coś czuję, że dużo będę musiała zamawiać przez neta, no ale co zrobić..

Kochana w necie jest dużo taniej. Tak jak Nanu napisała.

Karo no ja wiem, że to bardzo nieprzyjemne. Mi w ciąży z Iggym po masażu - tego samego dnia czop odszedł. A 3 dni później mały był na świecie. U mojej kumpeli identycznie.

Nanu śliczne zakupy.

Ja sobie zaczęłam sprzątać i mi się brzuch buntuje okropnie. Co chwilę muszę odpoczywać...

hej kochane :-) ja dziś w pracy byłam na szkoleniu, po 14 wróciłam do domu.. wracając nie mogłam się powstrzymać i kupiłam małej takie getry-spodenki, cudne są! cały czas jednak mam w sobie obawę, czy aby na pewno dziewczynka, kilka moich kolezanek już było w sytuacji, ze mówili dziewczynka, dziewczynka, a okazało się, ze chłopczyk...

Zobacz załącznik 551080
O to Paul na pierwszej w zyciu wyzerce;-)

o Boże, ale cudne zdjęcie!!!! i ta bransoletka na ręce-piękna!!1

Dzisiaj będziemy z Iggym kącik szykować. Generalnie w domu wszystko jest. Ale im bliżej tym bardziej wydaje mi się, że nie podołam. Jakieś głupie jazdy mi się włączyły. A do tego tu mnie kuje, tu strzyka, brzuch czasem twardnieje a ja idiotka panikuję :no:
Generalnie jestem zniesmaczona swoim zachowaniem...

a może organizm już się szykuje ? stąd to dziwne uczucie..

Ewcik a jak tam U Ciebie?

kochana nie narzekam, dobrze mi na l4, choć kg zaczęły wzrastać, jak szalone :szok:;-) ale to dlatego, ze mam mega ochotę na słodycze.. a jak u Ciebie? wykresik zapowiada się obiecująco :tak:

Dziewczyny no i jestem.Chcialam wam napisac jak lezalam na ktg ale jakos slaby zasieg tam mialam.Ktg nawet jednego skurcza niepokazalo.Rozwarcie dalej 2cm,sprawdzil wody czyste,chociaz to badanie to przyjemnych nienalezalo ale pozniej zrobil mi ten masaz szyjki i to dopiero cos nieprzyjemnego.No i w piatek rano znowu ktg i podejrzy wszystko_Ogolnie powiedzial ze wszystko jest takie nabrzmiale ze powinno ruszyc.Ale mam sprobowac jeszcze dzisiaj ten olej ryconowy,goraca kapiel i seks

cóż mogę powiedzieć, zeby cię jeszcze bardziej nie dołować.. trzymam nieustannie kciuki, oby ten masaż pomógł kochana :tak:

nanu ale cudowności!!!!

Karo ja pojechalabym do szpitala, ze mna teraz lezy laska 5 dzien po terminie...poki co dami jej czopki;)

Ewcik na bransoletce ma napisane jak sie nazywa;-)

Ostatnia edycja:
Izka mam nadzieję, że te twardnienia miną i spokojnie dotrwasz do samego końca.

Fuma kiedy testujesz?

Zapominajko-o ile @ się nie zjawi wcześniej to testuję w przyszły wtorek.
Izka - dobrze, że już te twardnienia sie uspokoiły. Korzystaj z wypoczynku póki możesz.Jakieś filmy oglądasz? To dobra okazja nadrobić zaległości.

Ewcik- I czyż na l4 nie jest fajnie;-).Relaksik,żadne babusy nie denerwują.Miłego wypoczynku.

Byłam dzisiaj u ginki. Jak zobaczyła mój poprzedni wykres to powiedziała:"O jaki fajniusi". Ten obecny tez podobno niezły. Zrobiła mi usg i owulka była, wszystko oki i teraz mam czekac na efekty.
No zobaczymy co z tego wyjdzie

reklama
Do góry