reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Iza a ja uwazam, ze powinnas zostac w domku gdyby napinanie nie ustapilo. Nie podjelabym ryzyka na Twoim miejscu. No ale zobaczysz jak sie bedzie brzus zachowywal.

noooo jak będzie brzuchol dalej się stawiał to się nigdzie nie wybieram :)

jak leże w domu tak od 11 to narazie cisza, aż w szoku jestem!!! jedynie stwardniał jak zachciało mi się siku, zawsze mam wtedy parcie na pęcherz i twardy brzuch.. no i jak wstałam do lazienki, a jak leże to przez 2h spokój :-) aż miłe uczucie, że się nic nie stawia leżąc, te kroplówy jednak pomogły. Wcześniej w ciągu 10 min potrafił ze 3 razy się napinać nawet jak leżałam..

Magda w detektorkach piszą, że od 12 tc można usłyszeć tętno, ja też używałam ale lekarz mi powiedzial, żeby nie używać go za często. Teraz jak czuję ruchy to używam mniej, ale czasem go wyciągne i posłucham :)

reklama
termin z OM mam 25 maja (identyczny z datą porodu mojego aniołka rok temu), a z ostatniego usg wyszło 20 maja - nic no, matylda zdecyduje jak będzie!

nanu a wg. jakiegoś wzoru/tutorialu robiłaś?

karo kochana, a może zrób sobie jakiś taki mega relaksacyjny wieczorek?? moja koleżanka miała identycznie-była po terminie, cała zdenerwowana że nic się nie dzieje i też jej poradziłam, zeby wzięła ciepłą kąpiel przy świecach i muzyce relaksacyjnej, zakończoną przytulankami z mężem - następnego dnia w 2 godziny urodziła:tak:

izuś super, że brzusio się nie stawia.. moze te stawiania tak mocno odczuwasz, bo ardzo szczuplutka jesteś i skóra napięta? sama nie wiem..

Ewcik tez juz probowalam ale moze masz racje sprobuje jesucze raz chociaz niewiem czy M bedzie chcial bo juz mi wczoraj mowil ze niechce sie niczym zarazic no ale moze go przekonam,kremik nalozony moze wieczorem bedzie lepiej.ale jak sobie tak popatrzalam to normalnie wargi sromowe takie cale popuchniete a w kolo wstystko sine,sorki ze tak doslownie pisze ale macie moze tez tak?bo ja nigdy tak niemialam

reklama
Trzymajcie kciuki jutro rano- bo przełożyli mi badanie..nie chcieli robić na 'kiepskim sprzęcie' i jutro mnie jakoś wcisną miedzy pacjentki..od 8.00 mam być w szpitalu

Do góry