_Ewcik_
Fanka BB :)
hejo :-)
leżę na kanapie, szydełkuję, oglądam tv.. i wpadam poczytać, co u Was
karo a jak to u Was jest? ile dni po terminie każą się zgłosić do szpitala???
u nas też słoneczko, a ja z domu nie mogę wyjść buuuuu ... czuję się jak więzień..
kochana, miałam pytać-w jaki sposób robiłaś wykończenie kocyka??? chodzi mi o to "obramowanie"
wszędzie dobrze, w domu najlepiej ;-) odpoczywaj sobie teraz, ja myślę, że jak na chrzciny pójdziesz, to nawet dobrze Ci zrobi ;-)
będzie dobrze, myślami jestem z Tobą!!!
magda &&&&&&&&&&&& za betkę
dziewczyny, miałam się Was pytać-bo mam takie głupie, nieprzyjemne uczucie w brzuchu, od jakiegoś czasu... jak głębiej nabiorę powietrza albo chcę kichnąć, mam wrażenie, ze w okolicy pępka pęka mi jakiś mięsień od środka-dosłownie tak to czuję... co to może być????
leżę na kanapie, szydełkuję, oglądam tv.. i wpadam poczytać, co u Was
To ktora nastepna testuje teraz zebym wiedziala mniej wiecej kiedy urodze.jeszcze dzisiaj prted goszina napisal kolega z pracy do M ze jego corka zacuyna rodzicjeszcze sie sniali w piatek w pracy ze bedzieny razen lezec a tu nici.dobilo mnie to bo ona tez pierworodka i tez dziewczyna i misla termin na 18.4…kolezanka z pracy termin 02.4 i tez dzisiaj sie cos zactelo u niej
karo a jak to u Was jest? ile dni po terminie każą się zgłosić do szpitala???
Za oknem słońce, balkon lśniący! Dziś zaczynam podlewanie bluszczaI prasowania ciąg dalszy.
u nas też słoneczko, a ja z domu nie mogę wyjść buuuuu ... czuję się jak więzień..
kochana, miałam pytać-w jaki sposób robiłaś wykończenie kocyka??? chodzi mi o to "obramowanie"
zaraz Was doczytam, ale narazie chciałam zameldować, że lekarz puścił mnie do domku i mam nakaz leżenia ehhh jutro mąż podjedzie po wypis to zobacze co tam napisaliw niedziele mam chrzciny i mam zamiar na nie iść posiedzieć choć chwilkę, no ale okaże się jak będzie się brzuch zachowywał cały tydzień
![]()
wszędzie dobrze, w domu najlepiej ;-) odpoczywaj sobie teraz, ja myślę, że jak na chrzciny pójdziesz, to nawet dobrze Ci zrobi ;-)
Cześć kochane.. mam stracha troszkę, aż rozstroju żołądka dostałam.
Mam nadzieję,że z czasem te wizyty będą coraz mniej stresujące...
będzie dobrze, myślami jestem z Tobą!!!
magda &&&&&&&&&&&& za betkę
dziewczyny, miałam się Was pytać-bo mam takie głupie, nieprzyjemne uczucie w brzuchu, od jakiegoś czasu... jak głębiej nabiorę powietrza albo chcę kichnąć, mam wrażenie, ze w okolicy pępka pęka mi jakiś mięsień od środka-dosłownie tak to czuję... co to może być????