reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

hejo :-)

leżę na kanapie, szydełkuję, oglądam tv.. i wpadam poczytać, co u Was

To ktora nastepna testuje teraz zebym wiedziala mniej wiecej kiedy urodze.jeszcze dzisiaj prted goszina napisal kolega z pracy do M ze jego corka zacuyna rodzicjeszcze sie sniali w piatek w pracy ze bedzieny razen lezec a tu nici.dobilo mnie to bo ona tez pierworodka i tez dziewczyna i misla termin na 18.4…kolezanka z pracy termin 02.4 i tez dzisiaj sie cos zactelo u niej

karo a jak to u Was jest? ile dni po terminie każą się zgłosić do szpitala???

Za oknem słońce, balkon lśniący! Dziś zaczynam podlewanie bluszcza ;)I prasowania ciąg dalszy.

u nas też słoneczko, a ja z domu nie mogę wyjść buuuuu ... czuję się jak więzień..
kochana, miałam pytać-w jaki sposób robiłaś wykończenie kocyka??? chodzi mi o to "obramowanie"

zaraz Was doczytam, ale narazie chciałam zameldować, że lekarz puścił mnie do domku i mam nakaz leżenia ehhh jutro mąż podjedzie po wypis to zobacze co tam napisali :) w niedziele mam chrzciny i mam zamiar na nie iść posiedzieć choć chwilkę, no ale okaże się jak będzie się brzuch zachowywał cały tydzień :)

wszędzie dobrze, w domu najlepiej ;-) odpoczywaj sobie teraz, ja myślę, że jak na chrzciny pójdziesz, to nawet dobrze Ci zrobi ;-)

Cześć kochane.. mam stracha troszkę, aż rozstroju żołądka dostałam:zawstydzona/y:.
Mam nadzieję,że z czasem te wizyty będą coraz mniej stresujące...

będzie dobrze, myślami jestem z Tobą!!!

magda &&&&&&&&&&&& za betkę

dziewczyny, miałam się Was pytać-bo mam takie głupie, nieprzyjemne uczucie w brzuchu, od jakiegoś czasu... jak głębiej nabiorę powietrza albo chcę kichnąć, mam wrażenie, ze w okolicy pępka pęka mi jakiś mięsień od środka-dosłownie tak to czuję... co to może być????

reklama
I bez problemu lokalizujesz malucha? Zastanawiałam się, od którego tc można usłyszeć serduszko dzięki tej maszynce. Boję się trochę,że jakbym go kupiła, to świrowałabym,jakbym nie mogła go znaleźć :) Oczywiście nie myślę teraz o zakupie,ale w przyszłości.

Iza a ja uwazam, ze powinnas zostac w domku gdyby napinanie nie ustapilo. Nie podjelabym ryzyka na Twoim miejscu. No ale zobaczysz jak sie bedzie brzus zachowywal.

Magda najczesciej od 12tc ale to roznie bywa;-)

Magda dla mnie lepiej byli isc na ip czy ginka, gdybym nieudolnie korzystala to bym na zawal zeszla...a tak mialam full service z pomiarami, przeplywami i widokiem malego;-)
A co one tam sobie o mnie myslaly...kogo to obchodzi;-) od tego sa i za darmo tego nie robia.

Ewcik u mnie termin na 18.04 i tego dnia mam sie stawic w szpitalu.

Zapo betę robiłam, czekam do 19 na wynik. Musi być min 600, bo robiłam pierwszą 72h temu. Umówiłam się na wizytę w czwartek w Lux Medzie,bo mam pakiet z pracy, ale jutro z wynikami mam dzwonić do mojego lekarza z Novum i on ustali termin. W Lux Medzie będę miała badania za free, ale chcę chodzić prywatnie do mojego lekarza,bo zna się na rzeczy.

Trzymam &&&&& Daj nam znać.
Gdzieś czytałam, że na usg widać cosik przy betce ok 1000

mnie sie pomysl podoba, ale ja testuje dopiero na poczatku maja, ma ktoras z Was taki termin? :))
Na maj to Nanu :tak:

Myszko masz rację i nie ma co się przejmować tym,co myślą ludzie z ip :)

Zapo dam znać, też słyszałam,że powyżej 1000 będzie coś widac,więc jeśli będzie dzisiaj dobry wzrost, to w czwartek zobaczę może kropkę :)

reklama
Dziewczynki ja dalej w domku.Rano o 8 pojechalam od gin,skurczy oczywiscie brak,w srode bede dokladnie znowu badana,w razie czego dostalam recepte na masc i czopki na ten swiad,ale wlasnie dzisiaj juz nieswedzi mnie juz w pochwie tylko bardziej wargi sromowe,moze poprostu sa obtarte bo wczoraj az sine byly.No nic narazie bede smarowac a czopek wezme jesli bedzie bardzo znowu swedzialo.Chodze narazie bez niczego zeby dolne gabarety odpoczely i dostaly powietrza.Po gin pojechalam do kolezanki na herbatke i przy okazji zawiesc jej rzeczy ciazowe ktore dostalam od naszej wspolnej kolezanki,takze wedruja z rak do rak i fajnie tak.Rozgadalysmy sie a niechcialam u niej do was pisac,takze prawie wrocilam.Zaraz obiadek od wczoraj podgrzeje i dalej czekamy
Ewcik no wlasnie u mnie tak dziwnie bo z tymi terminami u mnie troche takie pomieszane troche,bo przez ten moj okres nic niewiadomo,bo pierwszy mialam na 28.03 ale niby tez i na 10.4 lekarz wyliczyl wiec w sumie niewiadomo kiedy ostateczny ten termin,pogadam w srode z nim co robimy.Jak bylam w sobote na IP to powiedzieli mi ze maja nadzieje ze za pare dni sie zobaczymy,ale dokladnej daty niepowiedzieli,ale mysle ze gin mi cos w srode wiecej powie.
Magda czekamy na wiadomosci jaka betka wysoka.
Martoocha kciuki za wizyte&&&&&&&&&&&

Dziewczyny dajcie Marceli testowac w czwartek i mnie urodzic a potem wy ok?:tak:Bo zejde na nerwice

Do góry