reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Martoocha weź się za "hobbita", oczywiście jeżeli lubisz Tolkiena. Ja hobbita łyknełam bardzo szybko natomiast władce pierścienia czytam i czytam! Łatwo mówić ale nie denerwuj się to tylko kłopotów przysparza... Podziwiam Coebie za rozmyślność. Ja również chodzę do lekarza w stolicy i też ma super opinie. Po mojej ciąży w której naprawde już dużo sie zdarzyło mogę powiedzieć, że zna się na rzeczy! W każdym przypadku bardzo szybko reagowała i zawsze mogę do niej zadzwonić. Pracuje na żelaznej, ja tam planuje rodzić, jak będziesz zainteresowana to podeśle Ci namiary:)

Nanu a mi sie oba pomysły podobają!!! Jak zdecydujesz sie na sowy to możesz jeszcze później dokupić podobne sowy maskotki czy kocyk w sowy. Teraz to taki "modny" motyw :), a ptaszki kolorystycznie pasują bardziej, no i to drzewko... Cudo:)!!! Ja też sie zastanawiałam nad drzewem i to właśnie z sowami :)

Mysia mi podobnie sie wydaje, że to przygotowania! Ale jak bardzo sie niepokoisz to lepiej sprawdzić :*

Elka smaku mi naleśnikami narobiłaś! Dzisiaj już odpuszczę ale rano na śniadanko zrobię :D

Zapominajko i jak Ci mija niedziela????

reklama
Dzięki bardzo, jak będę potrzebować to oczywiście dam znać.
Jak na razie chcę się skupić na lekarzach z Medicover bo tam mam z pracy pakiet szpitalno-porodowy. Z resztą byłam tam już 2 razy w szpitalu i byłam zachwycona opieką. Mam nadzieję,ze wtorkowa wizyta spełni moje oczekiwania a maluszek pięknie się zagnieździł. Pozostaje mieć nadzieję i pozytywne nastawienie

Zapominajko jak już nie raz pisałam uwielbiam Ikee, więc jak dla mnie super niedziela:)! I coś fajnego kupiłaś lub upatrzyłaś?

Myszko &&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Myszko wracaj do nas w dwupaku.&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Gatto co tam u ciebie?5dni jeszcze
U mnie tez juz torba spakowana po ostanich odwiedzinach w szpitalu.Zrobilam tylko kartke jeszcze co trzeba na ostatni moment wrzucic.
A oto nasz pokoik dla malej: P1000951.jpgP1000952.jpgP1000953.jpgBrakuje jeszcze pare ramek i chcemy jakis napis na sciane jeszcze kupic.

Do góry