reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Izka straszne to co piszesz. Dobrze, ze wszystko sie dobrze skonczylo. W ktorym tyg maly sie urodzil?
Ja postanowilam spakowac torbe do szpitala, to moze nie bedzie nam szybko potrzebna;-)

Intuicja to BARDZO WIELE. Gdybym sama nie zgłosiła się do szpitala i kazała się przyjąć, to pewnie ciąża zniszczyłaby mi jajowód a mi zagrażałoby wiele powikłań.. Trzeba się jej słuchać, nawet jeśli lekarze będą przewracać oczami albo robić uwagi..trudno! Najważniejsze jesteśmy my i nasze pociechy:tak:. A reszta niech się słucha! bo inaczej kij im w oko!:angry:

Martoocha dokladnie:tak:nie ma co sie ogladac na innych wiadomo slepo ufac nie mozna bo moze splatac figla ale rozwaznie podchodzic do sprawy i naprawde mozna zapobiec tragedi:tak:

A skąd dziecko będzie wiedziało ze sowa jest straszna? :)
Może jak od pierwszego dnia będzie ja widzialo to się zaprzyjaźnia? ;)))

Moze nie tyle bedzie wiedzialo ze jest straszna ale poprostu przestraszy sie jak zobaczy...chociaz zanim ogarnie mniej wiecej otoczenie po wyjsciu na druga strone brzuszka to juz oswoi sie z sowkami i zaprzyjazni;-)

reklama
Mojego kota cos dzis powaznie opetalo...nieodstepuje mnie na krok.
Brzuch mi dzis wyjatkowo ciazy, jak nie minie to pojade to sprawdzic.
Do tego wyjatkowo od wczoraj smakuja mi landrynki mietowe...juz chyba z pol paczki wciagnelam. Pewnie to tez powoduje to uczucie ciezkosci;-)
No nic zobaczymy, sorry ze tak dzis smece...ale ten sen i do tego dziwne zachowanie kota wprowadzaja mnie w stan niepokoju.
Normalnie moj kot omija mnie i jak juz to lepi sie do chlopakow...a dzis nawet do wc za mna lata.

Do góry