reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Myszko pewnie że lepiej sprawdzić. .. trzymam kciuki!

Ja się właśnie wymoczylam w wannie, S mnie ogolil. .. jutro wixyta z rana. .. ciekawe czy gin zaakceptuje mój cukier czy kolejne badania zleci.

Ide odgrzac obiad z wczoraj:)

A wieczorem idziemy do kina na Django:)

Bylismy na Django,niesamowity film, choc bylo pare okropnych scen, ze musialam zamknac oczy. Ale ogolnie naprawde niezly,choc jak to film Tarantino - troche dziwny.

Ja dzis zrobilam miesko w sosiku to mamy jeszcze na jutro.
Juz wiem o co chodzi mojemu kotu...we wtorek pojde z nia do weterynarza. Ma robaki, bo widzialam cos jak gliste pod ogonkiem. Biedny zwierz szuka pomocy, a ja glowkuje czego sie tak lepi... Zaraz posciel zmienie, a poki co odganiam od siebie;-)

fuuuuu:baffled::baffled::baffled: 'glizdy w pupie'!:confused::szok::oo:

a ja skonczylam dzisiaj czytac trzcia czesc ksiazki 50 twarzy Greya. Muszę szybko znalesc kolejną bo o glupotach zaczynam myslec. Przed chwilą spojrzałam na wykres z ciąży pozamacicznej i stwierdziłam że miałam dość mocne objawy ciążowe jak na tak popierdzieloną ciąże.. więc teraz jakiekolwiek objawy mnie już nie uspokoją.. Jejciu.. zwariować idzie.. Idę poszukać jakieś ksiązki..:confused2: głupek jestem

Pewnie, ze maja...zwlaszcza jak pojda do przedszkola czy szkoly. Chyba nie ma dziecka coby owsikow nie przynioslo do domu:-D
Czasem wszy dotargaja;-)

reklama
No nic..jak na razie wolę zostać nieświadoma :-p
Zaraz M. pokaże mi nową gierkę : PAth of Excile- (czy jakoś tak)- podobno spoko- a ja oderwę się od dręczących myśli..

Do góry