reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Kaso,Wikama&&&&&&&&&&&&&&za wizyty
Nanu glukoza wyjdzie napewno dobrze!!!
Kurcze ja dzisiaj spiaca jak niewiem,budze sie kazdy dzien o 6 i juz zasnac niemoge.Wczoraj sie tak zdenerwowalam,bo smaruje sie juz dosyc dlugo rano i wieczorem a wczoraj znalazlam na pupie czerwone kreseczki,az bylam zla na siebie ale wydaje mi sie poprostu za duzo przytylam teraz w ciazy,bo normalnie przed pierwsza ciaza mialam 50-55kg,pozniej przytylam 5kg i teraz zaczynalam ciaze z waga 61kg a obecnie mam 72 wiec troche przybylo

reklama
Dziewczyny znacie moze te nosidelka:Ergobaby Babytrage Carrier Black Camel Bauchtrage+Rückentrage NEU | eBay wlasnie byla mowa o nosidelkach na szkole rodzenia.Moja kuzynka tez ma te nosidelko i jest naprawde super zadowolona,chodzi o to ze ciezar ciala dziecka przenosi sie na biodra a nie sa plecy obciazane.Chce dopiero po porodzie jak cos zakupic,sa te nosidelka dosyc drogie ale mozna tez uzywane zakupic

Martoos dumna jestem z Ciebie :-)

Marta super sa te ciuszki :-) A Wojtus zuch chlopak :-)

Karo ja tez sie dzis dobudzic nie moglam :-D jak zawsze o 6 na nogach to dzis 6:30 i kazalam sie budzic za godzine... no i znow byl problem ze wstaniem :-D

Na kontroli ktg ok, szyjka po wczorajszym prawie calodziennym urzedowaniu w kuchni dzis miala 4,67cm i lekarz powiedzial ze nie ma pojecia skad ten nagly spadek... ale obstawial na niezbyt bystra asystentke, ktora pewnie zle cos odznaczyla na usg... a sterydy mowi ze malemu nie zaszkodza ;-) no a my w razie co mozemy spac spokojnie.
Mam nie lezec calymi dniami, bo potem moze byc jak cos wiecej rusze cztery litery to bedzie zyrafa wedrowala z brzuchem w gore, w dol...
i badz tu czlowieku madry co ja mam w koncu robic...:confused::confused::confused::confused:

aktualny stan licznika :-D

b_3.jpg
b_0.jpg
b_w.jpg
pregnant.jpg
b_7.jpg
b_5.jpg
b_perc.jpg
complete.jpg
p_7.jpg
p_0.jpg
days_to_go.jpg

Karo nie znam tych nosidełek.

Marta słodkie!

Marta nie wiem co napisać. Pop prostu się nie przemęczaj. Może to faktycznie ta asystentka...

reklama
Do góry